Seuraa 
Viestejä443
Liittynyt16.3.2005

Oli TV:ssä mielenkiintoinen artikkeli citymyymäläautosta joka parkkeerasi hiljaisen kaupunkikeskustan parkkipaikalle ja eläkeläiset kävivät - miksi ei muutkin - täydentämässä ruokavarastojaan siitä... Ja kauppa kävi todella hyvin.

Keskimäärin ottaen eläkeläisillä ja vanhemmilla ihmisillä on lähes kaikki hilavitkuttimet jo nyt käytössään. Ei tarvitse mennä autolla matkojen takaa kauppakeskuksiin ostamaan jokapäiväistä murkinaa.

Maailma muuttuu... Itsekin olisin valmis säästämään bensakuluissa ja ostamaan citymyymäläautosta - jos sellainen joskus paikkakunnallemme tulisi? (Taitaa olla lähikauppa vielä kuitenkin olosuhteista johtuen aika lähellä).

Kaljakuppiloita tuntuu olevankin sitten jo joka nurkan takana. Ne alkavat syrjäyttää lähikauppojakin? Tai sitten vain niin kuvittelen? Oluessahan on vitamiineja ja hivenaineita aika paljon.

Aika metka idea tuo citymyymäläauto? Jossakin ilmeisesti sellaiseen on tarvetta kun lähes kaikki ostokeskukset ovat siirtyneet matkojen taa...

Ihmettelee K.K.

Elämä on ainaista opiskelua kehdosta kuolemaan - ehkä kuoleman jälkeenkin on opiskelua - kuka sen tietää?

Kommentit (2)

K.K.
Aika metka idea tuo citymyymäläauto? Jossakin ilmeisesti sellaiseen on tarvetta kun lähes kaikki ostokeskukset ovat siirtyneet matkojen taa...

Hyvä pointti! Itsekin autottomana välillä kiroan sitä, että kaikki vähänkin suuremmat kaupat ovat siirtyneet jonnekin "motarin varteen".

On joku lähikauppa tuota parempi. Kuitenkin tuollainen auto kävisi väärään aikaan paikalla. Mutta eläkeläisille ja vastaaville olisi varmasti hyväksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat