Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

En ole mikään hirveä "jenkkinörtti" enkä edes usko, että koko perustuslakia oli alunperinkään tarkoitus ottaa kirjain kirjaimelta, vaan kyseessä oli enemmänkin "suuntaanäyttävä" julistus hyvin paljon aiemgaa "Magna Chartaa" mukaillen. Vilkasta mieltäni kuitenkin kiihotti tämä Youtube pätkä, joten sen innoittamana päätin pistää pystyy kyselyn, että milloin kansanvalta oikein lakkasi USA:ssa. Laitoin kyselyyn sekä itsenäisyyspäivän julistuksen ajankohdan että sisällis-sodan syttymisen muistopäivän. Oma veikkakukseni on kuitenkin vuosi 1999. Tätä ei voi mitenkään tieteellisesti perustella. Tuolloin itse luin tästä isosta "globalisaatio hingusta" Hesarissa jossa puhuttiin siitä, kuinka kaikki tuotanto täytyy siirtää Indokiinaan ja Suomeen ottaa miljoona mamua, että talous ja yhteiskunta yhä pysyisivät pystyssä sukupolvien jälkeen tulevaisuudessakin. Siitä tulee ensi vuonna kuluneeksi tasan 10-vuotta, ja silloin tajusin että tässä maassa on asiat huonosti. Jenkkilässä "ongelmia" on varmasti ollut jo ennen tätä, joten tuo "1999" on vaan henkilökohtainen vuosiluku. Tuo linkki saattaa muuten hyvin pian "kadota" mutta toivon mukaan mahdollisimman moni käy katsomassa sen ennen sitä. Eli ihan vaan tämmönen vapaamuotonen "ei hysteerinen" ja kysely, jossa jokainen saa esittää sekä omia mielipiteitä että vuosilukujaan. Eli milloin jenkkilä lakkasi olemasta "kansanvalta"

http://www.youtube.com/watch?v=UgMx2F41 ... ture=bz301

Kommentit (5)

Onkos se oikeastaan koskaan ollutkaan kansanvalta?
Kunnolla homma on varmaankin mennyt metsään kylmän sodan aikana, kun teollisuus on saanut paremman otteen hallinnosta. Nyt siitä vain uutisoidaan enemmän.

Toope
Seuraa 
Viestejä24740
Liittynyt23.7.2006

Kannattaa lukea seuraava artikkeli New York Timesista. Se kertoo, miksi USA:n perustuslaki puolustaa ihmisten vapautta ilmaista mielipiteitään paremmin kuin mikään eurooppalainenkaan laki.
http://www.nytimes.com/2008/06/12/us/12hate.html?ref=todayspaper

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Toope
Kannattaa lukea seuraava artikkeli New York Timesista. Se kertoo, miksi USA:n perustuslaki puolustaa ihmisten vapautta ilmaista mielipiteitään paremmin kuin mikään eurooppalainenkaan laki.
http://www.nytimes.com/2008/06/12/us/12hate.html?ref=todayspaper[/quote]


Hehheh... Kovin totta. Tosin itse voisin ehkä hieman kiristää kontrollia "false statements" kohdalla.
Tosin, meillä sitten taas ei ainakaan vielä ole lisäyksiä, jotka oikeuttaisivat toisinajattelijoiden lahtaamisen.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat