Seuraa 
Viestejä2479
Liittynyt14.9.2006

Haluaisin taulukon, jossa voi otsikkosolun erikielisiä tekstejä laittaa esille (esim. pop-upina) eli kielet vaihtuisi ylärivissä kerralla. Yksinkertaisin ratkaisu lienee solun jakaminen kolmeen ja niihin jaettuihin kopioida erikieliset tekstit.

Miten laitetaan joka sivun pohjalle läpinäkyvästi: Sivu 1, Sivu 2 jne ja taulukon paperin ulkop. osa harmaalla.

Kuinka putsataan taulukko nopeasti, kun on käytetty reunaviivoja ja ne ovat miten sattuu.

Kaikenalaisia ehdotuksia otetaan vastaan.

Mies kysyi kaiulta: Ostanko Nuhvin vai Majorin? ja kaiku vastasi: VAI MAJORIN!

Kommentit (3)

Olbe
Seuraa 
Viestejä1447
Liittynyt16.3.2005
Diam
Haluaisin taulukon, jossa voi otsikkosolun erikielisiä tekstejä laittaa esille (esim. pop-upina) eli kielet vaihtuisi ylärivissä kerralla. Yksinkertaisin ratkaisu lienee solun jakaminen kolmeen ja niihin jaettuihin kopioida erikieliset tekstit.Tee eri kielipaketit esim. erillisille sivulle omille sarakkeilleen, ja kopioi ne käyttöliittymäsivulle vaikkapa CHOOSE()-komentoa soveltamalla.

Diam
Miten laitetaan joka sivun pohjalle läpinäkyvästi: Sivu 1, Sivu 2 jne ja taulukon paperin ulkop. osa harmaalla.Tarkoittanet tulostusnäkymää, joka hoituu Esikatselu-toiminnon avulla (Page Break Preview).

Diam
Kuinka putsataan taulukko nopeasti, kun on käytetty reunaviivoja ja ne ovat miten sattuu.Käyttämällä reunaviiva-työkalun "tyhjää" näppäintä, joka putsaa kaikki reunaviivat valitulta alueelta. Jos tämä työkalu ei ole näkyvissä, hoituu se klikkailemalla Format Cells -> Border -> None.

tli
Seuraa 
Viestejä1122
Liittynyt11.11.2005

Sorry, että sotkeudun toisen esittämän kysymyksen alueelle, mutta minullakin olisi oma kysymys, koska en tyhmyyttäni keksi vastausta ko. ongelmaan. Siis millä tavoin saisin muokattua excel-taulukkoa niin, että se olisi vain yhden sarakkeen levyinen ja tämän sarakkeen aloittaisi 1. rivin luvut, sitten seuraisi 2. rivin luvut jne.

En viitsinyt avata toista excel-aiheista ketjua, kun tämä oli jo sopivasti avattu.

tli
Siis millä tavoin saisin muokattua excel-taulukkoa niin, että se olisi vain yhden sarakkeen levyinen ja tämän sarakkeen aloittaisi 1. rivin luvut, sitten seuraisi 2. rivin luvut jne.

Haluat että koko rivin sisältö kopioituu ko. rivin A-sarakkeeseen? Helpoiten tuo sujuu kirjoittamalla makro. Muuta ei varmasti kannata yrittää...

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat