Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

"[size=85:3dpbmsyj]Isokokoinen, keski-ikäinen mies terrorisoi kerrostalojen pihapiiriä Espoon Matinkylässä, kertoo Länsiväylä-lehti. Uhkaavasti käyttäytynyt mies on häiriköinyt pihapiiriä jo muutaman vuoden. Viimeksi tiistaina miehen kerrotaan lyöneen pihalla yli kymmenvuotiasta lasta. Tätä ennen hän oli ajanut lapsia takaa puolialastomana. Miehen takia osa asukkaista pelkää jo päästää lapsiaan ulos. Asukkaat myös arvostelevat taloyhtiöiden asennetta miehen taltuttamiseksi välipitämättömäksi. Pihapiirin ympärillä on kaksi Espoonkruunun vuokrataloa ja kaksi yksityistä kerrostaloyhtiötä.[/size:3dpbmsyj]"

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Iso ... 5240136324

Ja sitten asiasta virinneeseen keskusteluun:

http://www.hs.fi/keskustelu/Isokokoinen ... 0&start=20

Pyritään viittaamaan maahanmuuttajiin vaikka kysymyksessä
on kaiken osviitan ja maalaisjärjen mukaan syrjäytynyt
keski-ikäinen alkoholisoitunut Suomalainen Suomessa syntynyt
kokolihaa syövä heteromies (kaappihomous tosin mahdollista,
jopa korkein prosentein), höystettynä vielä mitä ilmeisimmin
mielenterveysongelmilla. Vastalauseita?

http://www.lansivayla.fi/Uutiset/Jutut/Paauutiset/Hairikko-piinaa-kerros...

Häiriköinti on jatkunut jo ainakin pari vuotta ja viimeksi tiistaina mies löi yli kymmenvuotiasta lasta. Havaintojen mukaan hän ajoi ensin lapsia takaa pihassa puolialastomana.

Espoon poliisin partio nouti miehen, jota epäillään nyt pahoinpitelystä. Poliisi on hakenut 50-vuotiaan miehen useasti aiemminkin talteen, erään kerran hän mylvi porraskäytävässä kirves kädessään.

–Kyse on yleishäiriköistä, jonka uhkailu on ollut lähinnä sanallista. Aiemmin hän ei ole käynyt muihin asukkaisiin käsiksi, mutta on kyllä pistänyt poliisille hanttiin, kertoo ylikonstaapeli Nina Pelkonen.

Pihapiirin ympärillä on kaksi Espoonkruunun vuokrataloa ja kaksi yksityistä kerrostaloyhtiötä. Yksityisessä taloyhtiössä asuva mies kertoo häirikön pahoinpitelyllään ylittäneen ”sen rajan, mitä ollaan pelätty”

–Eräs pariskunta esti pahoinpitelyn jatkamisen. Ilmeisesti mies löi lasta jollakin putkella.

Miehen mukaan isokokoinen häirikkö yleensä huutelee pihalla, pelottelee lapsia ja heittelee kaljatölkkejä..................

[size=85:3dpbmsyj]jatkuu ylläolevassa linkissä.[/size:3dpbmsyj]

Kommentit (12)

...lyöneen pihalla yli kymmenvuotiasta lastaTakerrun nyt lillukanvarsiin, mutta kuinka vanhasta lapsesta tässä on kyse? 13 vuotiaasta vai 42 vuotiaasta?

Hyvää uutisointia.

ronko7eus
Kuinka vanhasta lapsesta tässä on kyse? 13 vuotiaasta vai 42 vuotiaasta?

Saat vastauksen vastaamalla kysymykseen "Kumpi seuraavista on lapsi, 13-vuotias vai 42-vuotias". Jos on liian vaikeaa, pyydä apua joltakin aikuiselta lähipiirissäsi.

Bobbie Royal

Saat vastauksen vastaamalla kysymykseen "Kumpi seuraavista on lapsi, 13-vuotias vai 42-vuotiasÄlä... hitsi kun en itse tajunnut...

ite oon 12 vasta, että en oikein ymmärrä teidän aikuisten juttuja.

syytinki
Seuraa 
Viestejä9307
Liittynyt18.8.2008

Onhan näihin tullut törmäiltyä ja törmäillään vastakin.

Olen usein ilmoittanut haluavani Emman ja luvan sen käyttöön. Millään muulla konstilla näistä terroristeista ei päästä eroon. Ei yksinkertaisesti ole järjestelmää, joka panisi ne kuriin.

Puolustajia ja väärin ymmärtäjiä kyllä löytyy.

Joitain tiettyä naistako Syytinki kaipaa? Onko sen nimi pakko olla Emma? Tarviiko Emma nimisiin naisiin jonkun luvan?

Mielenkiintoista....

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007
fractalmind
Joitain tiettyä naistako Syytinki kaipaa? Onko sen nimi pakko olla Emma? Tarviiko Emma nimisiin naisiin jonkun luvan?

Mielenkiintoista....
Syytinki taitaa viitata erääseen venäläisvalmisteiseen pikakivääriin...

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Seppo_Pietikainen
fractalmind
Joitain tiettyä naistako Syytinki kaipaa? Onko sen nimi pakko olla Emma? Tarviiko Emma nimisiin naisiin jonkun luvan?

Mielenkiintoista....
Syytinki taitaa viitata erääseen venäläisvalmisteiseen pikakivääriin...

Syytinki taitaa viitata kiinteistöeläkkeeseen. Emma puolestaan viitannee erääseen venäläisvalmisteiseen pikakivääriin.

Ei käy tasan onnenlahjat. Kerran erästä talonpihaa terrorisoi 85 v mummo keppeineen, niin ettei yksikään viranomainen koskaan puuttunut asiaan. Talossa oli kioski jonka lapsiasiakkaita tämä kepin kanssa hätyytti, hirveällä äänellä huutaen, häiriten koko taloa. Vain iltahartauden aikaan ja nukkuakseen huuto vaimeni, mutta radiosta täydellä volyymilla kuuluva kirkoveisu häiritsi rappua. Hänen taivaaseen pääsyään odotti moni.

Eihän tuommoista tarvitse katsella. Pesäpallomaila rauhoittaa isokokoistakin miestä kummasti. Kyllä siitä oppii kun muutaman kerran sivelee mätkymailalla pitkin kylkiä. Kädet kannattaa murtaa, niin ei ole nyrkkejään nostelemassa heti huomenna. Ja tarvittaessa uusintahieronta!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat