Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

uskoisin että raamattua kannattaisi päivittää nykypäiväiseksi ja tämän 2000-luvun arvoja vastaavaksi.

Esim. Raamatun homoviha juontuu antiikinajasta, milloin kuviteltiin että ihmiset homoilevat omaa pahuuttaan.

Ei tajuttu että homous on luonnollista. Antiikinaikana heterotkin homoili, koska homoilu oli muotia.

Muutenkin voisi vaikka finanssikriisistä kirjoittaa raamattuun ja ennakoivasta ajotavasta ja polttoaineiden säästämisestä.

Ei ihmisten tarvi niin homona polkea sitä kaasua, kun lähtevät liikennevaloista.

Kaikki arkipäisiä juttuja voisivat laittaa uuteen versioon raamatusta. Ei kaikki pysty toteuttamaan yli 2000 vuotta vanhoja ohjeita.

Esim. Näin keität perunoita ja teet lihakeittoa.

Kommentit (6)

Mahdollinen Maan ulkopuolinen älyllinen elämä pitää saada mukaan. Nythän uskovaisille avaruuden uhvomiehet ovat joko paholaisia tai enkeleitä, ja nämä vaihtoehdot ovat hivenen suppeat.

Tietokoneet puuttuvat Raamatusta myös.

Genesis(luominen):

1:1. Alussa oli olutta ja tölkki oli täysi. Shriek näki tölkin ja tölkki oli hyvä. Shriek avasi tölkin, puhalsi hengentäytteisen ylimääräisen vaahdon ja siemaili tölkin sisältöä. Vaahto täytti olevaisen ja alkoi sikistä elämää, minkä Shriek katsoi olevan hyväksi. Tästä syystä rätti jätettiin hiljaisen salin ikuisuuksien takakeittiökomeroon. Samalla sinne jätettiin paljon muutakin, kuten tiskaamattomat tiskit ja viemättä olevat roskat. Näin elämä sai alkunsa. Tätä jatkui viikonpäivät, vuodet ja vuosikymmenet, mutta joka sunnuntai Shriek kuitenkin lepäsi ja vietti koko päivän tiede-forumia lueskellen, säästääkseen muut vaahtoamiselta.

Suosittelin Raamatun kirjoittamista uudelleen pari kertaa silloin, kun vielä viitsin osallistua uskontoväittelyihin. Nykymuotoisessa Raamatussa on hirveän paljon turhaa tavaraa, kuten vanhan liiton lait ja määräykset, joista mainittakoon ympärileikkaus ja tuoksuvat polttolihauhrit, jotka kuulemma vanhenivat Jeesuksen myötä. Jostain kumman syystä kymmenen käskyä eivät kuitenkaan vanhentuneet, ja Jeesus taas itse sanoi ettei pieninkään piirto laista tule muuttumaan. Ota siitä sitten selvää.

Se on jo päivitetty. Koraani on se seuraava versio. Sitä tosin ei vielä ole kaikkialla otettu käyttöön. Vanhoillisia tahtovat olla ihmiset.

Olli V
Se on jo päivitetty. Koraani on se seuraava versio. Sitä tosin ei vielä ole kaikkialla otettu käyttöön. Vanhoillisia tahtovat olla ihmiset.Koraani on siitä metka kirja että siitä vastuussa olevaksi tahoksi väitetty Muhammed oli tutustunut juutalaisiin ja gnostillis-kristillisiin oppeihin - ei siis siihen kristinuskon versioon joka valikoitui Rooman uskontojen eloonjäämistaistelussa siksi joka välittyi eteenpäin. Tämän vuoksi Koraanissa kaiketi sanotaankin sitten että Allah loi Jeesuksen hokkuspokkus, koska (ainakin erään) gnostilaisen näkemyksen mukaan Jeesus oli itseasiassa virtuaaliolento eikä koskaan fyysiseen kehoon oikeasti syntynyt, ja tämä sen vuoksi että fyysisen maailman on luonut paha jumala, sielut hyvä jumala.

Lähde: http://lyhytlinkki.net/?xe2ywr5l

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat