Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Poikani kaatoi kannettavansa Thinkpad T41 päälle kahvia ja kone sammui. Kovalevy on irti, mutta kone ei parin päivän kuivatuksenkaan jälkeen inahdakaan.

Onko mitään tehtävissä. Hävittäväähän ei enää ole........

Kommentit (6)

Jos poistaisi kaikki liikkuvat osat: cd-aseman, kovon, akun, muistit, ja avaisi näppäimistön ja huuhtelisi sitä vedellä ja antais taas kuivua ??

Leuka
Jos poistaisi kaikki liikkuvat osat: cd-aseman, kovon, akun, muistit, ja avaisi näppäimistön ja huuhtelisi sitä vedellä ja antais taas kuivua ??Mistä lähtien akussa ja muisteissa on ollu liikkuvia osia?

Itselläni myös kerran Thinkpadin kanssa sama vahinko sattunut, mutta tosin viinin kanssa. Eli, resepti on heti akku ja laturi irti ja sitten kone niin alkutekijöihinsä kun suinkin saa. Eli tietenkin kovalevy ja CD/DVD irti, näppäimistö irti ja samoin näppäimistön alla ja koneen pohjassa olevat muistikammat irti. Jos koneessa on muita lisäkortteja kuten WLAN-kortti, niin kaikki irti. Sitten kovaa ja pitkään puhallusta hiustenkuivaajan miedommalla lämmöllä (monta tuntia). Tämän jälkeen kun antaa vielä vehkeen pari vuorokautta kuivua, niin saattaa lähteäkin käyntiin, tai sitten ei!.

SamBody
Seuraa 
Viestejä6159
Liittynyt3.5.2008

Emolevy lienee kaput, muut osat taas käyttökelpoisia. Ei kannata viedä pajalle, sen verran vähäarvoisesta vehkeestä kuitenkin kyse. Ainoa kannattava "korjaus" metodi todennäköisesti on etsiä (huuto.net jne) esim. näyttövikainen vastaava ja yhdistää toimivat osat. Lohduttava puoli tuossa on että T41 oli varsin suosittu bisnesläppäri eli tavaraa liikkuu jälkimarkkonoilla.

http://www.vapaakielivalinta.fi/
http://www.sananvapaudenpuolesta.fi/
Tunnustan poikkeavuuteni: perustan näkemykseni enemmän omaan ajatteluun kuin auktoriteetteihin.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat