Seuraa 
Viestejä506
Liittynyt15.1.2008

[size=150:203ayhxp]Norjasta löytyy töitä[/size:203ayhxp]

Norjan taloudella ja etenkin öljyteollisuudella (monenlaisia töitä), pyyhkii hyvin maailman talouskriisistä huolimatta. Siellä ei ihmisiä pidetä ongelmajätteenä, kuten Suomessa, maan viisaan, 'me matkimme USA:a -politiikan' johdosta. Norjassa on töitä haluaville ja palkat ovat hyvät. Asunto löytyy myös varmasti.

Miksi Suomen valtio ja Suomen viestimet eivät kerro esim. tällaisia hyviä uutisia ihmisille ja töistä pois potkituille tässä Suomen globaalisaation juhlahumussa? 60-70 -luvuilla Suomesta lähti puoli miljoonaa pakolaista eri puolille maailmaa töiden perään vastaavanlaisen ihmisiä nöyryyttävän politiikan johdosta, jota Suomessa on taas harjoitettu viimeiset 10 vuotta. Ihmiset joutuvat tässä maassa kestämään valtaapitävien taholta vuodesta toiseen niin epäinhimillistä kohtelua, että se vie tuhansia ennenaikaiseen hautaan ja sairastuttaa satojatuhansia ihmisiä. Valtaapitävät ja maata johtavat tekevät ihmisistä ja heidän elämistään arvottomia joko sulkemalla heidät pois työelämästä ja yhteiskunnasta sekä ottamalla heilta pois kaikki mahdollisuudet arvokkaaseen elämään. Älä anna heidän kohdella itseäsi enää huonosti! Älä suostu enää heidän mielivaltaisiin vaatimuksiinsa!

Nämä ihmiset, jotka lähtivät aikoinaan, ovat pärjänneet hyvin. Heidän ei ole tarvinnut mennä leipäjonoihin tai kirkkoihin kerjäämään pysyäkseen hengissä. Miinusta on tietysti se, että joutuu näiden valtaapitävien järjettömän toiminnan ja tekojen pakosta jättämään kotimaansa. Juuri nyt ihmisten kannattaisi jälleen punnita eri vaihtoehtoja ja asioiden plussia sekä miinuksia. Suomen valtion, eduskuntalaitoksen ja maan muun valtaeliitin edustajat eivät turmeltuneisuuttaan näillä asioilla, todellisuudessa ja oikeasti, päätään vaivaa, joten ihmisten kannattaa ajatella itse ja lopettaa edellämainittujen tahojen kuunteleminen sekä uskominen enää heidän valheisiinsa. Kestääkö Suomi toisen puolen miljoonan ihmisen lähdön?

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat