Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

http://www.sonk.fi/toiminta/tyoryhmat/feminismityoryhma

"Konkreettisena tavoitteena on SDP:n julistautuminen feministiseksi liikkeeksi ja feministisen ohjelman synnyttäminen puolueelle."

"Akateemisen feministisen teorian valjastaminen paremmin poliittiseen toimintaan."

-hah, niinku esim. tämmönen akateemisen Johanna Kantolan mielipide:
"parisuhdeväkivalta ei lopu. Se pahenee.
Väkivalta ei lopu ennen kuin mies ottaa vastuun teoistaan ja lakkaa etsimästä syitä naisesta. Myös yhteiskunnan olisi syytä lakata etsimästä syitä naisesta.
Väkivaltaisista naisista – marginaalisesta ilmiöstä – puhuminen vie huomiota pois tärkeämmiltä asioilta.
Yksi tällainen asia on suomalaisen miehen väkivalta naisia, lapsia ja miehiä kohtaan. ”

"Patriarkaalisen ja heteronormatiivisen valtajärjestelmän murtaminen ja sukupuolijärjestelmän uudelleen rakentaminen laajassa, kriittisessä mielessä."

hyvää vaalimenestystä vaan demareille...

Kommentit (9)

Teoria:
Voi tietysti olla, että nämä feministit ovat Venäjän rahoittamia agentteja, joiden tarkoituskin on tuhota demarit. Sen jälkeen perussuomalaiset nousevat valtaan ja muuttavat Suomen venäläistyyppiseksi puolidiktatuuriksi, minkä jälkeen Venäjän armeija marssii rajan yli katettuun pöytään, kun Suomi on eronnut EU:sta, kieltäytynyt liittymästä Natoon, ja puolustustahto on nollilla kun ei enää ole demokratiaa eikä vaurautta puolustettavaksi.

Glowing
.. ja puolustustahto on nollilla kun ei enää ole demokratiaa eikä vaurautta puolustettavaksi.Vuonna 1939 oli hieman demokratiaa, mutta ei vaurautta.

Suomi voisi puolustaa oikeuttaan uuteen vaurastumiseen.

Itsenäisyys on aika jännä asia. Mistä se koostuu ? Tuskin talvisodassa taisteltiin sen puolesta, että punavihreät feministit saisivat pilata koko valtion. Siihen tarvittaisiin vain pari kirurgisesti tuhoavaa lakia. Esim voisivat kieltää tupakoinnin ravintoloissa tai määrätä 80km/h nopeusrajoitukset.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/37864-t ... litiikasta

Eli Uusi Suomi uutisoi tänään uusimmasta tutkimustuloksesta: "Demarit ja naiset pihalla politiikasta". Minusta aika rohkeaa uutisoida tuonlainen totuus!

Vihreiden Tuija Brax:
-On olemassa sellaisia naisten alakulttuureja, joissa politiikka ei kiinnosta. Esimerkiksi parturi-kampaajilla on järkyttävän huonot tiedot, Brax kertoi viitaten tutkimustuloksiin.

mutta vielä tästä:
"Akateemisen feministisen teorian valjastaminen paremmin poliittiseen toimintaan."

- tarkoittaako se esim. feministi Sunniva Draken lausetta: "jokainen mies on potentiaalinen raiskaaja"

Juridinen täsmäpommitus by feministitantat:

- työhaastattelussa ei saa kysyä ihmisen arvoja. Rekrytoinnista tulee täydellistä lottoa. Ihmistä ei saa erottaa edes laiskuuden tai alkoholismin takia, saati sitten perversioiden takia.

- ruuan tuotanto tehdään mahdottomaksi hygienia tms. verukkeilla. Sitten yhteiskunta voi kiristää perheitä siten, että otetaan 50% veroa, ja annetaan (jos annetaan) samaa rahaa sitten takaisin lapsilisinä, verovähennyksinä tai ilmaisena kouluna. Sitten vedotaan valtion oikeuteen määrätä opetuksesta, koska kouluhan on ilmainen !

- ihmiset sidotaan epätoivon kierteeseen pakottamalla heidät työskentelemään kodin ulkopuolella. Tällöin valtio voi Platonin ohjeiden mukaan kasvattaa lapsista homoja. Työhuonevähennys on vain 10-20% "oikeasta työhuoneesta" eli vuokratun tilan vähennyksestä.

Näin voisi tuhota valtion.

de Selby
Seuraa 
Viestejä1231
Liittynyt16.3.2005

Ruotsin mallin mukaan jo viime eduskuntavaalien kynnyksellä pohditiin muutoinkin kuin vain feministien aivoittelemina ajatusta naisten puolueen perustamisesta.

Tämä ns. Ruotsin naisten puolue kai oli jonkin sortin kupla, koska - en kyllä seuraa Ruotsin politiikkaa pätkääkään mutta - koska ei siitä ole viime aikoina mitään juttua missään ollut.

Naisten puoleitahan Pohjolassa on tullut ja mennyt. Ruotsissakin kai nykyään on sen verran tasa-arvoa yhteiskunnassa, että erilliselle naispuolueelle ei ole sijaa; puolueet nimittävät ehdokkaiksi miehiä ja naisia fifty-fifty, ja näin ollen aivan erityisesti perustettu naispuolue saisi helposti feministisen/miesvastaisen/epätasa-arvoisen leiman.

Eri asia on sitten se, miten tämä fifty-fifty meininki näkyy käytännössä, kuten vaikka päättävässä asemassa olevien suokupuolijaukaumana.

Suomessakin on ollut naispuolue viimeksi 90-luvun alussa. Puolue listataan "ei eduskuntaan päässeiden ja toimintansa lopettaneiden" kategoriaan. Ei siis ottanut tuulta alleen.

Miksiköhän? Ainkaan jos ohjelmaa tai linjauksia lukee läpi ei löydä mitään niin erikoista, että puoluetta olisi kannattanut mitenkään erityisesti äänestää. Samaa persoonatonta, profiloimatonta ja yleistävää höttöä nuo ohjelmat tuntuvat silloinkin olleen.

http://www.fsd.uta.fi/pohtiva/ohjelmalistaus

Gravity sucks.

250585
Seuraa 
Viestejä621
Liittynyt5.12.2006

Vastapainoksihan olisi sitten ihan paikallaan perustaa joku "Äijäpuolue". Se nimi ns. myisikin, "Sovinistinen puolue" nimenä ei varmaankaan niin kannattaisi.

Jotain nokkelaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat