Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Testaapa politiikkatietämyksesi. (Autat myös tutkimusta)

Häpeäkseni on sanottava, että Eu-tietoni (3kpl) meni väärin. Kotimainen politiikka sensijaan on hanskassa.

http://www.soc.utu.fi/projektit/valtio- ... /index.php

Sivut

Kommentit (42)

Kohtalaisesti meni. Eipä tuo poliitikka oikein ikinä kiinnostanutkaan. Suomi on oligarkia, eikä täällä kansa mitään päätä. Vasemmisto on punainen t-paita ja oikeisto sininen. Eli se siitä. Suorempi demokratia tarvitaan! esim kansalaisilla oikeus tehdä lakiehdotuksia ja äänestää niistä. Edustuksellinen demokratia (mikä onkaan) on wanha juttu. Liian wanha.

250585
Seuraa 
Viestejä621
Liittynyt5.12.2006

Yksi meni väärin: EU:n korkein lakiasäätävä toimielin. Olen tenttinyt yliopistossa vuonna 2006 "Eurooppaoikeuden perusteet" -kurssin, josta sain arvosanan 4 (vitonenhan se paras olisi) ja vaikka viime vuonna tuli viikko Brysselissäkin oltua, niin ei sitä voi kaikkea muistaa.. heh.

Jotain nokkelaa.

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337
Liittynyt29.3.2005

Ihan hyvin meni, eli pikkusen alle puolivälin palkkia näytti nuoli. Jotain asioita tiedän, mutta en ymmärrä läheskään kaikkea. EU on vain sellainen brysseliläinen vittuilukerho, joka haluaa kieltää tervan ja määrää kurkut ja banaanit suoriksi.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18399
Liittynyt16.3.2005

Penteles, mä en tiedä politiikasta yhtään mitään eikä vois vähempää mikään kiinnostaakaan (paitsi kansantanhu), ja silti vain neljä väärin.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Aslak
9 väärin , ei johu siittä ettenkö olis tienny .

Mutta tyhmääki tyhmempiä kysymyksiä.
Miten maka demokratia toimii ?
Kuka johtaa maka ulkopolitiikkaa ?

Paskat nuista !
Mutta politiikka menee omia mukkasia polkujaan, eikä
meillä ole demokratiaa.

Perkkeele !
Älähän nyt Aslakki.
Kysymykset on ihan kotomaamme politiikan ja oikeusjärjestelmämme alkeista. Jos ei ole tietoa, kuinka järjestelmä toimii, niin ei myöskään ole kykyä vaikuttaa. Tämän tutkimuksen mukaan kouluttamattomat naiset ja persut ovat kaiken heikoimmilla tiedoissaan. Koulutetut yleensä ja vasemmistoliittolaiset sitävastoin ovat sekä kiinnostuneita että perillä asioista.

Huikein esimerkki tämän palstan persuvoittoisuudesta on tuo ketju, jossa yhdistetään YLE:llä tulleet, natseista kertovat ohjelmat kunnallisvaaleihin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat