Seuraa 
Viestejä45973

Vapaa-ajattelija tutkija Olavi Selin kehittelee uutta suhteellisuusteoriaa haastavaa gravitaation vieteriteoriaa, joka tulee muuttamaan käsitystämme kappaleiden vuorovaikutusten suhteista, ja samalla selittämään luontoa nanotasolta aina kosmoksen mittakaavaan saakka. tutkija Selin kykenee tarjoamaan vain avaruutta ja mekaniikkaa käyttäen esityksen sähkömagneettisille ilmiöille. Teoriassa gravitaatio ilmaistaan "jousivakion" avulla, joka muodostuu (tässä vaiheessa tutkimusta) 7 komponentista. Tällä työkalulla selittyvät vaivatta planeettojen elliptiset radat. Epätarkkuus periaate sisältyy kuin automaationa vieteriteorian kenttäyhtälöihin, ja esimerkiksi elektronin kaksoisrakokoe selittyy vastaavilla viritysenergioilla. Ensimmäistä kertaa kyetään yhdistämään suhteellisuusteoria ja kvanttifysiikka tavalla, joka soi yhtälöissä kuin internationaalin jylhät korviahivelevät sävelet. Tutkija Olavi Seliinin työ valmistunee muutaman vuoden kuluessa ja fyysikot kautta maailman pääsevät testaamaan tämän uudenajan teorian paikkansa pitävyyttä.

  • ylös 1
  • alas 0

Sivut

Kommentit (30)

salai
Seuraa 
Viestejä8887

Aikoinani ollessani lapsi (miten niin aikoinasi, kuuluu taustalta huutoja...) purin usein senaikaisia vieterikäyttöisiä leluja. Huomasin, että jos vieteri (tai jousi) läksi irti, sitä oli melkein mahdotonta sorhata takaisin, jotta laitteesta olisi saanut taas käyttökelpoisen.

Tässä lienee kyseessä vastaava ilmiö.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Ihan mukavan kuuloinen juttu, valitettavasti ihan emboa jollet kerro yhtään mitään muuta. Muutama perusolettama ja johdot esimerkiksi noille planeettojen radoille voisi tietenkin auttaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse koen olevani puhtaasti viestintuojan roolissa. Tämä olkoot vain alkusoittona ystäväni, tutkija Olavi Seliinin (rohkenen käyttää termiä) Yhtenäisteorialle. Tietysti tämä herättää kysymyksiä, niin pienissä kuin suurissakin ihmisissä, mutta olisi tahditonta paljastaa tarkempia tuloksia ennen virallista julkaisua. Yhtä järjetöntä olisi nyt kertoa interdimensionaalisista faktoreista, sillä ajatukset ovat kypsyneet vuosia tutkija Selinin päässä ja vain hän voi selittää uutta teoriaansa ASIANTUNTEVALLE yleisölle. Jo Sirola opiston aikoina opin, ettei yleisesti hyväksytty malli ole aina se paras, eivätkä aineettomat luulot täytä absoluuttisen tiedon kriteereitä. Ja väitän, että useat eturivinkin tutkijat tulevat toivomaan, että maa heidät nielisi, kun tämä vallankumouksellinen teoria heittää heidän suuresta yhteydestä irrallaan olevat mallinsa historian suureen romukoppaan, säieteorian seuraksi.

lierik
Seuraa 
Viestejä4922

"Oi Herra, älä rankaise heitä heidän tietämättömyydestään."

Miksi pelleilet tässä kategoriassa? Ystäväsi "tutkija Olavi Selin" on aika tuntematon tutkija Sirola Opiston käyneidenkin piirissä. Tedustelin asiaa . Vapaa-ajattelijat olen tottunut liittämään uskonnolliseen näkemykseen. Kuten Vapaakirkkoon.

Eikö sinulle kansankorkeakoulu Sirola Opistossa opetettu kirjoitetun tekstin kappalejakoa. Vitsitkin olisivat helpommin luettavissa.

"Vapaa sana" osastokin on olemassa näille, jollet huomannut.

Lierikki Riikonen

derz
Seuraa 
Viestejä2470

Minua kiinnostaisi kuinka hyvin hra. Olavi Selin on lukenut teoreettisen fysiikkansa ennen yhtenäisteoriansa kehittämistä. Siinä ei varmaan pelkkä "vapaa-ajattelu" riitä.

∞ = ω^(1/Ω)
- Georg Cantor

Oikeasti kaiken teoria voidaan selittää vain partikkelitasolla, vain yhdellä tai kahdella luultavasti helpolla ja yksinkertaisella kaavalla josta muut kaavat voidaan johtaa. Noi uber teoriat kaatuu siihen että koitetaan keksiä hienoja kaavoja ja pakolla käytetään jotain supervaikeeta matikkaa vain koska sattumalta osaa sellaista matikkaa. Koko maailma koostuu superpienistä partikkeleista joista muut isommat partikkelit elektronit jne jne koostuvat ja niin edelleen.

Ne vieterit eli jouset, niitä herrat Tep ja Kosh ja nimim bosonikin jankkasivat niin kauan Tähtitieteen puolella vetovoimasta, että lopulta alkoi kyllästyttää enkä muutamaan aikaan ole katsonutkaan tähtitieteen aiheita. Omasta puolestani lähdin energiatulkinnasta enkä jousista.
Ja katsoin oelvani samalla kannalla kuin itse Einstein. Ja näiden kaverien jouset, niitä käyttäen energiat kasvoivatkin ihmesuuriksi.

Noinhan se menee vasemmalla, Sirola-opiston käyneetkin löytävät ystävänsä laitostieteen kypäärpääpapeista. Eikä kyseessä ole ihan nuori väki, sillä Sirola-opisitokin lopetti vähän sen jälkeen kun itse revari-SKPkin meni konkurssiin - ja myi toiminimensä ääveille. Vanajanlinna myytiin, ja siellä kai toimii nyt hyvin porvarien jokin kokouskeskus.
Ja myös Kulttuuritalo on myyty, ja vanha tuttukin Kemin myös.

lierik
Seuraa 
Viestejä4922
lierik

"Oi Herra, älä rankaise heitä heidän tietämättömyydestään."Miksi pelleilet tässä kategoriassa? Ystäväsi "tutkija Olavi Selin" on aika tuntematon tutkija Sirola Opiston käyneidenkin piirissä. Tedustelin asiaa . Vapaa-ajattelijat olen tottunut liittämään uskonnolliseen näkemykseen. Kuten Vapaakirkkoon.

Kirjoitin tuon siinä luulossa Että Manticore tosiaan pelleilee, eikä ole tosissaan. Luulo perustui siihen ettei googlehaulla "olavi selin", löytynyt yhtään tällaista henkilöä. Eikä muitakaan. Jättämällä lainausmerkit pois ei tilanne muutu. Oletin että jonkinlainen maininita edes löytyisi kyseisestä henkilösta.

Anteksi nyt Manticore, että luulin sinun pelleilevän.

Lierikki Riikonen

lierik

Kirjoitin tuon siinä luulossa Että Manticore tosiaan pelleilee, eikä ole tosissaan. Luulo perustui siihen ettei googlehaulla "olavi selin", löytynyt yhtään tällaista henkilöä. Eikä muitakaan. Jättämällä lainausmerkit pois ei tilanne muutu..
En tiedä osoittaako IIERIK tuolla sarkasmin tajuaan, vaiko aitoa tunnustusta siittä, ettei tiedä kaikkia maailman asioita. Yleensäkin on turha lähteä heti ampumaan viestinviejää, kun kuulee uudesta ajatuksesta. Millaista vastustustakaan ovat saaneet osakseen sellaiset suurnimet, kuin Kepler, Galilei, Kopernikus, Marx.... Useimmiten kivet ovat lennelleet sieltä suunnasta missä tietämys on ollut vähäisintä; asiasta perillä olleet ovat tyytyneet seuraamaan sivusta. Toki historia on täynnä sellaisia kuten Pietari Bartholomeus, joka suostui aina tulikokeeseen asti väittäessään löytäneensä Longidiuksen-keihään. Bartholomeus kuoli palovammoihinsa, mutta tämän teorian siivet kantavat ainakin näennäisen kritiikin ylitse. Nimim. IIERIK saattaa osoittaa aitoa vahingoniloa, jos ystäväni Olavi Seliinin teorian vieterit leviävät keksijänsä syliin, mutta ainakin herra Selin tulee tarjoamaan uutta mallia irvileukojen loksutuksen sijaan, jota tämä maailma on muutenkin tulvillaan.

Eikö näitä hihhuliketjuja voisi moderaattoreiden toimesta poistaa taas vaihteeksi? Onhan näitä "vallankumouksellisia mullistavia teorioita" jo nähty pilvin pimein, ja samaa skeidaa ne ovat olleet, vain eri paketissa.

fg
Eikö näitä hihhuliketjuja voisi moderaattoreiden toimesta poistaa taas vaihteeksi? Onhan näitä "vallankumouksellisia mullistavia teorioita" jo nähty pilvin pimein, ja samaa skeidaa ne ovat olleet, vain eri paketissa.

Mistäköhän kivenkolosta Nuhani J. Pumminen tällä kertaa ilmestyy... Ja taas alkavat palomuurit ja lokit paukkua ja ihmisiä hävitä näkymättömiin...

moderaattorit voisivat minun puolestani pannata näiden F(a)G: in kaltaisten tieteenjarrujen IPt sitä mukaa kun noita inkvisiittoreita ilmaantuu foorumeillemme. Nykyaikanakin löytyy sellaisia persaukisia malleja kuten säieteoria, jotka eivät ennusta mitään vaan kuvaavat vain yksittäisiä asioita "tarkasti". Tiede-lehti ampuisi itseään jalkaan, jos se lähtisi raakkaamaan ajatuksia niiden abstraktiuden perusteella. Jos esi-isämme olisivat ajatelleet FG:n tapaan, niin meiltä olisi jäänyt pyöräkin keksimättä, kuten täysverisellä afrikkalaisella neekerillä, vaikka tarvetta kuljetusvälineille, sekä vastauksille on sielläkin varmasti esiintynyt.

Manticore
moderaattorit voisivat minun puolestani pannata näiden F(a)G:... blahblah.... Jos esi-isämme olisivat ajatelleet FG:n tapaan, niin meiltä olisi jäänyt pyöräkin keksimättä, kuten täysverisellä afrikkalaisella neekerillä, vaikka tarvetta kuljetusvälineille, sekä vastauksille on sielläkin varmasti esiintynyt.

Ja heti mennään henkilökohtaisuuksiin... noh enpä vastaa tähän tämän enempää. Sanonpa vain sen, että tiedemaailmassa ei suunsoitolla olla ennenkään kompetenssia haalittu.

Ja jos vielä kysytään, mikä tässä pistää epäilyttämään, niin vastaan että en usko yksittäisen tutkijan kykenevän formuloimaan mitään niin laajamittaista järjestelmää, mitä mainittujen teorioiden yhdistäminen vaatisi. (Yleinen suhteellisuusteoriakaan ei ole yksistään Einsteinin luomus, vaikka naiivi lukija teksteistä sellaisen kuvan saisikin.)

lierik
Seuraa 
Viestejä4922
Manticore
lierik

Kirjoitin tuon siinä luulossa Että Manticore tosiaan pelleilee, eikä ole tosissaan. Luulo perustui siihen ettei googlehaulla "olavi selin", löytynyt yhtään tällaista henkilöä. Eikä muitakaan. Jättämällä lainausmerkit pois ei tilanne muutu..
En tiedä osoittaako IIERIK tuolla sarkasmin tajuaan, vaiko aitoa tunnustusta siittä, ettei tiedä kaikkia maailman asioita.... Yleensäkin on turha lähteä heti ampumaan viestinviejää, kun kuulee uudesta ajatuksesta. Millaista vastustustakaan ovat saaneet osakseen sellaiset suurnimet, kuin Kepler, Galilei, Kopernikus, Marx.... . Nimim. IIERIK saattaa osoittaa aitoa vahingoniloa, jos ystäväni Olavi Seliinin teorian vieterit leviävät keksijänsä syliin, mutta ainakin herra Selin tulee tarjoamaan uutta mallia irvileukojen loksutuksen sijaan, jota tämä maailma on muutenkin tulvillaan.Eikö sinulle nomaali anteeksipyyntö riitä? Vaan se on jotain "sarkasmin tajua." Otin asian esille toisessaakin ketjussa, jotta menisi perille. Sinä kirjoittelit siellä tällaisia:

Manticore kirjoitti:
miksi pelleilet tässä kategoriassa? Oletko vallan unohtanut euklidisen koordinaatiston määritelmän, vai oletko kokenut jonkinlaisen "ilmestyksen" olutlasin ääressä. Kaltaisillesi vapaa-ajattelijoille, jotka ihmettelevät keltaista läikkää kalsareiden etumustassa on ihan oma vapaa sana osio....Vastasin:

Älä nyt turhaan hermostu minulle. Ilmestys tosiaan tapahtui kuvaamissasi olosuhteissa. Kävin oikomassa käsityksiäni "mullistava uusi voimateoria" ketjussa.


Tasamaan asukasta ei paraskaan stereonäkö auta visualisoimaan renkaista 3D kappaletta, vaikka nimim. IIERIK olisi siellä näkemässä kusilammikkonsa kahtena, raskaana krapula aamuna

Lainasin myös täällä kirjoiteltuja, vielä erikseen kahteen kertaan anteeksipyyntö oli näistäkin:

Anteksi nyt Manticore, että luulin sinun pelleilevän, ja

Edit: Siis pahoittelen syvästi aiheuttamaani mielipahaa.
_________________
Lierikki Riikonen

Ei se sinunkaan tieteellinen laajakatseisuus nyt niin laajaa ole. En usko että tuntisin minkäänlaista vahingoniloa tällaisessa tapauksessa, mitä esität. Tunne on minulla yleensäkin harvinainen. Jos olisit kertonut omasta näkemyksestäsi, en olisi asiaa kommentoinut luultavasti olleenkaan. Mutta vetoaminen tuntemattomaan tutkijaan, josta ei löytynyt minkäänlaista tietoa, sai minut epäilemään koko henkilön olemassaoloa. Siksi luulin että puhut palturia. Kun nyt olet Selinin viestintuoja, niin eikö hän valtuuttanut sinua kertomaan mitään muuta yhtenäisteoriastaan, kuin että sellainen on. Jukriksellakin on ja selittää sitä kuitenkin. Jos vaan joku jaksaa lukea.

Edit: Muuten, profetioit tulevasta niinkuin apostolit aikoinaan Kristuksen seuraavasta ilmestymisestä.

Lierikki Riikonen

salai
Seuraa 
Viestejä8887

Koska olin ensimmäinen tiedemies, joka neljä päivää sitten pääsin esittämään vertaisarvion tästä mullistavasta uudesta teoriasta, haluan korjata lausuntoani hieman:

aikaisemmin: " sitä oli melkein mahdotonta sorhata takaisin, jotta laitteesta olisi saanut taas käyttökelpoisen"

korjattuna: " sitä oli täysin mahdotonta sorhata takaisin, jotta laitteesta olisi saanut taas käyttökelpoisen"

Tämä johtuen siitä, että luin muistiinpanoni lapsusvuosilta uudelleen ja toisaalta pelästyin huomatessani Googlenkin nykyisin tuntevan "tutkija Olavi Selin"in.
_________________
"Herra saa rauhassa rankaista minua tietämättömyydestäni, jollei anteeksipyyntöni riitä"

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Tutkija Olavi Seliinin työ valmistunee muutaman vuoden kuluessa ja fyysikot kautta maailman pääsevät testaamaan tämän uudenajan teorian paikkansa pitävyyttä.

heh, perinteinen "muutama vuosi". Veikkaan että kyseisestä miehestä ei kuule vielä 10v päästäkään.

tavu

heh, perinteinen "muutama vuosi". Veikkaan että kyseisestä miehestä ei kuule vielä 10v päästäkään.

Interdimensionaaliset voimatensorit ovat tällä hetkellä suurimpana kantona kaskessa, mutta uskoisin valmista tulevan parin vuoden sisällä. Epäilevien tuomasten pyynnöstä jätän lopullisen esityksen Olavi Seliinin itsensä hoidettavaksi, enkä vaivaudu selittelemään asioita joita en itsekkään ymmärrä. Kuinkahan monta nokanloksuttajaa Einsteinillä oli ristinää, kun hän kertoi ajatuksia tulevasta työstään. Itse asiassa Einsteinillä oli jo valmis matemaattinen malli, jolle hän nerokkaasti löysi fysikaalisen sovellutuksen, tässä tapauksessa mitään valmista teoreettista aihiota ei ole ja rukkaamiseen menee aikaa.

salai
Seuraa 
Viestejä8887
Manticore
Interdimensionaaliset voimatensorit ovat tällä hetkellä suurimpana kantona kaskessa, mutta uskoisin valmista tulevan parin vuoden sisällä.

Google
Your search - voimatensorit - did not match any documents.

Suggestions:

- Make sure all words are spelled correctly.
- Try different keywords.
- Try more general keywords.


Eipä hätiä mitiä, kyllä varmaan jo huomenna löytyy kuukkelistakin tuo sana. Kunhan on tämä ketju ensin indeksoitu.

Sitten vaan tuolle käsitteelle sisältöä tuottamaan. Ainakaan kukaan ei ole vielä pöllinyt ideaa (no, ei ainakaan suomen kielellä). Tensoreista on täällä kyllä puhunut mm. päätään pyörittelevä Harhatien opiskelija.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Niin ettei se vieteriteoria ole tarkoitettu satukirjaan? Voithan toki pyytää itse Olavi Seliniä rekisteröitymään palstalle ja käännyttämään meidät harhauskoiset

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat