Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Kummallisia juttuja ne viisaana itseään pitävät höpäjävät. Ettei olisi evoluutiota vaan jokin jumala oisi kaiken takana. Jumala josta kukaan ei oikeasti tiedä mitään eikä siitä ole minkäänlaisia havaintoja.

Jos ei kinaamisen kohteeksi oteta elämän alkusyntyä, niin itse evoluutiohan (joka on pysyvää sekä uusiutuvaa muutosta eläinkunnan perimässä) on aivan kiistaton asia.

Otetaan esimerkiksi vaikkapa valaan muuttuminen takaisin vesielukaksi. Mikä muu sen selittää kuin evoluutio?

Kommentit (3)

Uskovaiset kreationistit sanovat, että koska evoluutio ei muuta eilistä ihmistä tänään toisenlaiseksi, niin sitä ei silloin ole lainkaan.
Aivan samalla lailla voitaisiin kuvitella ja luulla, että edellispäivänä kaikkialla esiintynyt osakekurssien pörssinousu jatkuu ikuisesti koska tänään siinä ei ole tapahtunut muutosta.

puliukko
Otetaan esimerkiksi vaikkapa valaan muuttuminen takaisin vesielukaksi. Mikä muu sen selittää kuin evoluutio?Jumalan hirmuinen salamazäppäys maallaelävän elukan saattamiseksi takaisin veteen, mistä sen synnystä seuraavat internetkeskustelut erottavat tosiuskovaiset syntisestä lammaslaumamassasta armon vuonna 2008?

Jumalan tekemät temput ovat lapsenmielisyydestä ja muinaisesta tietämättömyydestä syntyneitä tarinoita. Vaikka onhan niitä yksinkertaisia ihmisiä jotka niihin edelleenkin uskovat.
Menneisyydestä kertova historia kertoo samalla evoluutiosta. Jatkuvasta muutoksesta jonka kourissa joka ikinen elukka on.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat