Seuraa 
Viestejä45973

Olettekos olleet kilttejä toisillenne?

Entä mitä toivotte joululahjaksi ja mitä toivotte joululta?

;):)

Ajatuksenjuoksuani aikaisemmalta ajalta on luettavissa vanhalta palstalta nimimerkillä Jukteri. Kuitenkaan aivan kaikki Jukteri nimimerkillä kirjoitetut viestit eivät ole minun käsialaani.

Sen sijaan uudella palstalla nimimerkeillä JukriS ja E=tila olevat viestit ovat kaikki minun viestejäni.

Luin tuossa pallosalama-aiheeseen JukriS nimimerkillä kirjoittamani viestin ja huomasin miten paljon Ajatukseni on elänyt ja muuttunut noista ajoista.

Tässä Ajatus tämän päivän muodossaan.

Tämä Ajatus, jossa yksi yksinkertainen periaate on niin yksinkertaisessa muodossa, että en koe tällä hetkellä tarvetta muokata sitä ja en näin viitsi "kiusata" tämän palstan viisaita valmiilla Ajatuksellani tämän enempää.

http://savonsanomat.fi/index.php3?Depa= ... PMID=33826

;):)

Luin tuossa Arkoksen avaamaa aihetta, mustan aukon lähelle uusi tähtiperhe.

Siellä puhuttiin miten valosta heijjastuu 4 prosenttia takaisin ja vain 96 prosenttia muka menee lasin läpi.

Kun ajattelen Ajatustani, niin päädyn siihen, ettei lasia kohti menevistä energia-aalloista mikään suoraan heijjastu takaisin päin.

Tuo valo, jonka koemme heijjastuvan takaisin päin, on oikeasti peräisin lasin atomien ytimistä ulospäin avautuvista energia-aalloista.

Kun lasin atomienkin ytimistä avautuu koko ajan energia-aaltoja, niin jos lasia kohti menee valon energia-aaltoja, niin atomeista ulospäin avautuvien energia-aaltojen hankautuessa kohti lasia tuleviin aaltoihin, rullautuu eli käpertyy ulospäin avautuvista energia-aalloista uusia fotoneja, jotka hankautumisen jälkeen avautuvat niin voimakkasti liikerataansa nähden taaksepäin, että sinkoutuvat valonnopeudella poispäin lasista, avautuen samalla valon energia-aalloksi.

Kun kaksoisrakokokeessa valo taipuu tietyille alueille, niin sehän johtuu siitä, että niiltä alueilta, jonne valo taipuu, avautuu tiheämpiä energia-aaltoja kuin varjoisiksi alueiksi jääviltä alueilta.

Esim. ihmisjoukko kävellessään suolla suoraan eteenpäin, taipuu enimmäkseen niille alueille, josta avautuu enemmän energia-aaltoja, eli suonsilmäkkeisiin.

;):)

1.11.2005

Niin, kun kirjoitan, että atomien ytimistä avautuu koko ajan energia-aaltoja, niin samalla tavallahan molekyylien ytimistä avautuu koko ajan energia-aaltoja.

Ajatukseni mukaan molekyylit muodostuvat atomeista, joiden ytimistä avautuvat energia-aallot taipuvat kyseisten atomien välistä pois, jolloin syntyy molekyyli, jossa on kaksi tai useampi laajeneva atomi, niin että nuo atomit laajenevat yhteisenä massakeskittymänä eli molekyylinä, jolla on omat ulospäin avautuvat energia-aallot ja joka alkaa laajenemaan toisen molekyylin, jolla sopivan aallon tiheyden ja pituuden omaavat energia-aallot, kanssa yhdessä ja näin muodostuu vielä isompia kokonaisuuksia.

Olen pitänyt Ajatukseni tähän asti yksinkertaisena ja en ole lähtenyt purkamaan itse atomeja vielä pienemmiksi energiakeskittymiksi,vaikka nykyisessä atomimallissa atomien ytimissä on protoneja ja neutroneja.

Vaan kun fuusioreaktiota miettii, niin kaipa ne ns. protonit ja neutronitkin pitää ottaa mukaan.

Jaetun ilon takia olisi ollut toki mukavaa, että joku olisi kirjoittanut tämän ennen minua vaikka kysymyksen muodossa.

Onhan nimittäin Savolaisen loogisen kauniin yksinkertaisesti ajateltuna loogista ajatella niin, että atomitkin voivat koostua pienistä laajenevista energiakeskittymistä, joiden ytimistä avautuu energia-aaltoja, niin että nuo aallot kohdatessaan toisen pienen energiakeskittymän ulospäin avautuvat aallot, alkavat aallot taipua poispäin toisen pienen energiakeskittymän ytimestä pikkuhiljaa hankautuessaan aalto aallon jälkeen uusiin aaltoihin, joita toisen pienen energiakeskittymän ytimestä avautuu ja jota kohti toisesta pienen energiakeskittymän ytimestä lähteneet aallot alun perin lähtivät liikkeelle.

No nythän oli puhetta tuosta kylmäfuusiosta, jossa käytetään ääniaaltoja.

Eipä ehkä yhtään huono ajatus kun ajattelee Ajatukseni mukaista atomimallia. Nythän oikeanlaisia ääniaaltoja käyttämällä, nuo ääniaallot saattavat taivuttaa kahden vetyatomin ytimestä tulevat energia-aallot hetkellisesti pois itse energiakeskittymien välistä, jonka jälkeen laajenevien energiakeskittymien ulkopinnat ehtivät niin lähelle toisiaan,

että niistä avautuvat aallot omaavat sellaisen aallon tiheyden ja pituuden että nuo allot taivuttavat toisena pois kyseisten keskittymien välistä, tönimättä itse keskittymiä poispäin toisistaan ja näin syntyy heliumatomeja.

;):)

1.11.2005 edelleen

Äkkiseltään luulisi, etteivät sektorin laajenemisen takia vähemmän tiheiksi muuttuneet energia-aallot omaa niin hyvää mahdollisuutta päästä toisen atomin ytimeen kuin lähempänä toisiaan olevien atomien ytimien energiakeskittymien aallot, jotka varmasti ovat tiheämpiä kuin atomien ulkokehällä olevat aallot.

Tässä pitää kuitenkin muistaa se juttu, että ensinnäkin nuo tiheämmät aallot saattavat taivuttaa toisensa jo yhdellä kerralla kohdatessaan ja juuri tiheytensä ansiosta.

Vaan kun aallot kohtaavat vähän tiheinä, niistä käpertyy pieniä energiakeskittymiä, jotka avautuvat hankautumisen jälkeen voimakkaasti ja sinkoutuvat kohti seuravaa aaltoa, hankautumisen jälkeen uusi voimakas avautuminen ja näin jatkaen kyseiset energiakimput pääsevät atomin ytimeen, josta ne saavat avautumaan energiaa, joka saa atomit värähtelemään.

Hylkimisreaktiossa atomista vaputuu energiaa niin paljon, että se loittonee toisesta atomista, jonka avautuvat energia-aallot pääsivät sen ytimeen niin tehokkaina energiakimppuina, että tuo vapautuva energiaa saa atomimme liikkumaan pois toisesta laajenevasta atomista nopeammin mitä kyseiset atomit laajenevat ja näin niiden ulkopinnat loittonevat toisistaan.

;):)

2.11.2005

Arkos puhuu kvasareista tällä hetkellä kovasti.

Ajatellaanpa, että koko näkyvä maailmankaikkeus humahti normaalia tiheämmän vastaan tulevan energia-aallon läpi noin 11 miljardia vuotta sitten.

Esim. maapallosta vapautui melko paljon energiaa joulukuussa, kun maapalloa kohti tulevan energiapulssin eturintama osui maapalloon.

Vain vuorokautta tsunamin synnyn jälkeen maapallon läpi havaittiin hujahtavan 1/10 sekunnissa hurja energiapulssi ja juuri tuo "painovoima-aalto" oli kehittänyt itselleen "painovoimakentän" (50 000 valovuoden matkana aikana), joka osuessaan maapalloon thaimaan seutuvilla, sai merestä ja merenpohjasta vapautumaan ison määrän energiaa, jolloin meri nousi ylös ja maa järisi.

Näin kvasaarit selittyvät siten, että koko näkyvä maailmankaikkeus humahti normaalia tiheämmän energia-aallon läpi noin 11 miljardia vuotta sitten.

Tokihan kvasaareja havaitaan ilmeisesti noin 7 miljardin valovuoden päässäkin, mutta näkyvä maailmankaikkeushan on yhteisessä liikkeessä ja humahtaa vielä tänäkin päivänä vastaan tulevien energia-aaltojen läpi ainakin noin 11 vuoden jaksoissa. Joten 7-11 miljardia vuotta sitten olemme kohdanneet normaalia tiheämpiä energia-aaltoja, jotka ovat saaneet vapautumaan galakseista valtavasti energiaa ja näin nuo voimakaat valoilmiöt selittyvät tämän Ajatukseni eli yhden yksinkertaisen periaatteen mukaisesti.

Nuo meitä vastaan tulevat energia-aallothan ovat peräisin toisesta jättimäisestä energiakeskittymästä ja kun me ja näkyvän maailmankaikkeuden energia on peräisin toisesta jättimäisestä energiakeskittymästä, niin silloin juuri nuo 7-11 miljardia vuotta sitten kohtaamamme tiheät energia-aallot ovat saaneet nuo kaksi jättimäistä energiakeskittymää liikkumaan toisistaan poispäin.

Ja näin näkyvä maailmankaikkeus on alkanut kohdata vastaan tulevia energia-aaltoja harvemmin ja niiden tiheys on alkanut pienentyä sitä mukaa, mitä kauemmaksi tuo toinen jättimäinen energiakeskittymä, josta avautuu meitä kohti energia-aaltoja, on meistä loitonnut.

Tässä teille pimeää energiaa.

;):)

4.11.2005

Työttömät polkemaan kuntopyörää on sikäli hyvä ajatus, että sillä heidän kuntonsa kohenisi. Vaan heidänhän pitäisi saada sillä vaikka katsoa ilmaiseksi TV:tä, jolloin he voisivat ostaa terveellistä ruokaa sillä TV lupamaksulla ja näin yhteiskuntamme ei tarvitsisi niin paljon lääkäreitä.

Vaan ajatelkaapa, jos kaikki työttömät intoutuisivat pistämään bisnestä pystyyn ja alkaisivat ajelemaan autoillaan ympäri kaupunkeja.

Kyllä taas energian kulutus kasvaisi ja tarvittaisiin enemmän öljyä/ydinvoimaloita.

Itseasiassa työttömät ovat hyvinkin ekologisia ja ilman heidän ekologista panostaan, maapallo olisi jo paljon saastuneempi.

Ajatelkaapa miten paljon rahan käsittely saastuttaa maapalloa ja kuinka paljon rahan käsittelyn avulla syntyy uusia asuntoja tai esim. ruokaa?

Ei yhtään.

Vaan jos kaikki ihmiset, jotka osallistuvat rahan käsittelyyn eli turhaan työhön, osallistuisivat esim. asuntojen rakentamiseen, niin meillä kaikillahan olisi mahtavat asunnot ja kellään ei olisi yhtään velkaa yhtään minnekkään,

jolloin naisten ei tarvitsisi huolehtia taloudellisesta tulevaisuudesta ja näin he jaksaisivat kaikkea muuta mukavaa enemmän, jolloin miehet olisivat paljon terveempiä ja näin emme tarvitsisi niin paljon lääkäreitä ja hekin pääsisivät rakentamaan meille kaikille hienoja asuntoja.

Raha on turhaa työtä ja turha työ tuhlattua aikaa.

Eihän esim. vakuutuspaperi korjaa yhtään vahinkoa, ihminenhän ne vahingot korjaa.

Jos koulutamme vakuutustenmyyjät korjaamaan vahinkoja, niin sitten kun vahinkoja syntyy, siin meillä on valmis työvoima ja aika niiden vahinkojen korjaamiseen.

Eikä kenenkään tarvitsisi tuhlata energiaa ja aikaa esim. vakuutustoimistojen tietokoneiden raaka-aineiden hankintaan ja niiden tietokoneiden valmistukseen. Entäpä tietokoneiden ohjelmat ja niiden asentamiset. Syntyykö siitä asuntoja tai ruokaa? Ei synny, mutta niiden takiahan vakuutusten myyjät heräävät aamulla herätyskelloon ja ajavat töihinsä, tuhlaten bensaa ja aikaa. Vitun tyhmää, jos saa sanoa?

;):)

5.11.2005 klo 19.17

Me, hän, luoja olemme todenneet, että me, hän olemme ALKU JA LOPPU.

Olemme siis alfa ja omega.

Yhdessä yhtä ja samaa, saman tiheyden omaavaa energiaa eli luojaa alussa ja lopussa.

Sen minkä teemme toisillemme, teemme itsellemme.

Matkalla yhdessä kohti vielä yhteisempää olemista ja kohti kaiken ymmärrystä.

;):)

6.11.2005

Vaikka kesä vielä jatkuukin, niin kyllähän sitä jo yli kesäkuun ollaan jo pitkän matkoo, joten päivitin päivämäärät oikeiksi.

;):)

7.11.2005

Hassua.

Menin ja rekisteröidyin näkökulmaan nimimerkillä yksi yhdestä.

Avasin aiheen tuossa päivällä nimellä yksi yksinkertainen periaate laboratorioon ja pistin aiheeseen pelkästään linkin savonsanomien sivuille, jossa aiheena Ajatukseni ennusti oikein.

Aihe otettiin alta aika yksikön pois.

No, kävin just uudestaan ja avasin saman aiheen baariin pelkällä linkillä, jolloin nimimerkkini bannattiin saman tien.

Se on sitten melko vapaata tuo näkökulmankin keskustelu näemmä.

En muuten kirjoitellut tasan mitään muuta kyseiselle keskustelupalstalle.

Taitaa olla liian kuuma peruna tämä uusi Savolaisen loogisen kauniin yksinkertaisen kolmiulotteisen Kuopiolainen fysiikka.

;):)

8.11.2005

Oliko Einstein kaikkien aikojen "floodaaja"?

Hän kirjoitti elämänsä aikana 14 500 kirjettä.

Ja silti hän ei saanut aikaan fysiikan kaiken teoriaa.

Vaan Savolainen tyyppi se kehitti Ajatuksen, josta tuo kaiken teoria saadaan ja ilman yhtään kirjettä.

Itse en tiedä mitä sana floodata tarkoittaa, mutta noin kymmenesosan Einsteinin kirjoittamien kirjeiden verran vähemmän viestejä tänne tiede.fi keskusteluihin kirjoittaneena, minun on kerrottu floodaavan.

Hah hah, melko hupaisaa.

;):)

Fysiikka on aina pyrkinyt yhteen yksinkertaiseen periaatteeseen ja tämä Ajatus, jonka mukaan kaikkeus on kolmiulotteinen, selittää tuon kolmiulotteisen kaikkeuden yhdellä yksinkertaisella periaatteella.

Mysteerin avain löytyy kaiken havaittavan aineen liikkeestä, joka on poispäin yhdestä pisteestä, joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella.

Tuo liike vie galaksijoukkoja ja galakseja poispäin toisistaan sektorin laajenemisen takia, jolloin kaikkien kohteiden huima laajeneminen mahdollistuu niin, etteivät noiden kohteiden ulkopinnat tömähdä yhteen.

Oleellista on myös tähtien liike poispäin galaksien keskustoista, samassa suhteessa kuin tähdet laajenevat, jolloin tähdet eivät loittone suhteellisesti keskustasta tai toisistaan. Näin galaksien kärrynpyörämäinen tapa pyöriä ja tähtien liikenopeus selittyy ilman pimeää ainetta.

Ja kun vielä muistamme, että myös planeetat liikkuvat kaarevalla radalla poispäin omasta tähdestään, samassa suhteessa mitä kyseiset kohteet laajenevat, niin silloin meidän planeetatkaan eivät loittone suhteellisesti esim. auringosta.

Ja sitten vielä se yksi liike, joka pitää meidät tukevasta maan pinnalla, eli liike poispäin maapallon keskipisteestä,

niin silloinhan meillä on kolmiulotteinen Ajatus ilman simsalapimulottuvuuksia, niin että kaikki selittyy yhdellä yksinkertaisella periaatteella, johon fysiikka on aina pyrkinyt.

Savolaisen loogisen kauniin yksinkertaisen kolmiulotteinen Ajatus kaikkeudesta selittää esim. painovoiman ja valon yleisen punasiirtymän ilman simsalapimulottuvuuksia ja vielä yhdellä yksinkertaisella periaatteella.

Kauankohan shamppanjan pitää vielä laajentua laajenevissa pulloissaan, ennen kuin tekin tämän sisäistätte?

;):)

10.11.2005 klo 00.36

koska nykyfysiikassa puhutaan paljon varauksista, joita ilmeisesti on kahdenlaista. Oliko positiivinen ja negatiivinen varaus?

No, ajatukseni mukaan esim. atomia kohti menevä energia-aalto voi jatkaa matkaansa kohti atomin ydintä niin, että siihen takertuu atomin ytimestä tulevasta energia-aallosta osa.

toinen vaihtoehto on siinä, että atomin ytimestä ulospäin tuleva energia-aalto on voimakkaampi, jolloin atomia kohti menevästä energia-aallosta takertuu energiaa ulospäin tulevaan aaltoon niin, että tuosta ulospäin tulevasta aallosta rullautuu eli käpertyy hankautumisen takia paljon pieniä energiakimppuja, jotka taipuvat samalle alueelle energialla, joka havaitaan valona, josta tulkitaan hiukkanen, joka lopulta muuttuu takaisin energia-aalloksi.

Näin arvaan, että meillä on selitys nykyisille varauskäsitteille, joita en ole alkanut edes opettelemaan, koska laiskuuttani päätin vain keksiä Ajatuksen josta kaiken teoria saadaan.

Ja sitä shamppanjaa Kuopioon päin ja nopeasti.

;):)

10.11.2005 klo 3.11

ID-teoriaa siis saa opettaa Kansasissa.

etteivät vain olisi kuulleet Kuopiolaisesta Ajatuksesta tuolla valkoisessa talossakin? Ajatuksesta, jonka mukaan olemme kaikki yhtä ja samaa energiaa eli luojaa, joka sai saman tiheyden omaavan energiaverkoston eli tyhjyysverkoston liikkumaan suhteessa itseensä, ajatuksen voimalla, jolloin se osa energiaverkostosta, joka hankautui, rullautui eli käpertyi tiheämpään jne.

Älykäs suunnittelija sai aikaan liikettä Ajatuksen voimalla. Sanokaa minun sanoneen.

ja sanokaa vielä, että tuovat sitä shamppanjaa Kuopioon päin ja nopeasti.

;):)

10.11.2005 klo 16.13

Sähkömagneettinen vuorovaikutus

ajatukseni mukaanhan elektroniverho ei pysyttele atomin ulkokehällä, vaan atomin ytimestä avautuu koko ajan uusia energia-aaltoja, joista muodostuu aina uusia elektroniverhoja.

Jokainen uusi aalto on edellistä aaltoa tiheämpi ja näin jokainen uusi aalto omaa elektroniverhon tiheyden kauempana atomin ytimestä kuin edellinen.

Aallot jatkavat liikettään poispäin atomin ytimestä, jolloin ne takertuvat toisten atomien ytimistä avautuviin energia-aaltoihin ja näin niiden tiheys kasvaa. Koska ulospäin avautuvat aallot ovat aina sitä tiheämpiä, mitä lähempänä atomin ydintä ne vielä ovat, niin silloin niihin takertuu sitä enemmän energiaa, atomin ydintä kohti menevistä aalloista, mitä lähempänä ydintä ulospäin avautuva aalto vielä on ja näin jokainen ulospäin avautuva aalto todellakin on tiheämpi kuin edellinen aalto.

Sähkömagneettisessa vuorovaikutuksessa kerrotaan, että saman merkkiset varaukset hylkivät toisiaan ja tämähän selittyy sillä, että moloemmista kohteista avautuvat energia-aallot pääsevät toistensa ytimiin niin energisesti, että saavat sieltä avautumaan niin paljon energiaa, että kohteet loittonevat toisistaan tuolla energialla nopeammin mitä laajenevat.

Kahden erimerkkisen varauksen ollessa kyseessä, kohteista avautuvat energia-aallot taivuttavat toisensa pois kohteiden välistä, jolloin energia-aallot eivät pääse niin energisinä kohteiden ytimiin, että sieltä avautusi niin paljon energiaa, että kohteet loittonesivat toisistaan kyseisellä energialla nopeammin mitä laajenevat.

On se niin loogisen kauniin yksinkertaisen kolmiulotteisesti ajateltua ajattelua, että salaman nopeasti sitä shamppanjaa tänne kuopioon.

;):)

Kuinka pitkän matkan koko näkyvä maailmankaikkeus ja sen sisällä liikuva valo on liikkunut kaiken näkyvän kaikkeuden aineen liikkeen mukana poispäin siitä jättimäisestä energiakeskittymästä, joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella?

Jos maapalloa lähestynyt energiapulssi, joka humahti meidän läpi viime joulukuussa, vain vuorokautta tsunamin syntymisen jälkeen oli liikkunut valonnopeudella ja oli 50 000 valovuoden pituisen matkan aikana kehittänyt itselleen vuorokauden pituisen etuenergiarintaman eli "painovoimakentän".

Niin voidaan ajatella, että näkyvä maailmankaikkeuskin liikkuu astetta isomman aineen kokoluokan kaikkeuden valonnopeudella ja meidän näkyvän maailmankaikkeuden valo on ikäänkuin tuon meitä lähestyneen energiapulssin eturintama.

Tuolle energiapulssille, joka meitä oli lähestynyt 50 000 valovuoden pituisen matkan, oli kehittynyt tuo eturintama sen takia, että meitä kohti edetessän se oli hankautunut tähtien normaaleihin energia-aaltoihin ja joka hankutumisen yhteydesä tuo tasaisesti avautuva aalto rullautui etuosaltaan pieniksi energiakimpuiksi, jotka avautuivat takaisin tasaiseksi energiaksi ja osittain tuo avautuminen tapahtui energiapulssin liikerataan nähden eteenpäin, jolloin tuolle energiapulssille kehittyi energiaeturintama eli "painovoimakenttä", joka sai maapallosta avautumaan valtavan määrän energiaa, joka myös suojasi maapalloa varsinaiselta energiapulssilta, aivan kuten magneettikenttä suojaa maapalloa auringon säteilyltä.

;):)

Vesi sikälikkin mukava aine, että se haihtuu.

Eli vesi laajenee silloin normaalia nopeammin ja näin se itse tönii itseään kohti vähemmän tiheää aluetta eli ylöspäin, kunnes ylhäällä tuo laajeneminen hidastuu normaalia hitaammaksi ja ilmakehän muut atomit työntyvät veden ohi ja maan pinta tömähtää vesipisaroihin.

Ylhäällä vesimolekyyleistä avautuu sellaisia energia-aaltoja, että muiden ilmakehän atomien ja/tai molekyylien energia-aallot eivät pääse vesimolekyylien ytimiin ja näin ne eivät kykene tönimään vesimolekyylejä edellään pois päin maapallon keskipisteestä.

ID-teorian älykäs suunnittelija eli me kaikki eli hän olimme sen verran nerokkaita, että emme sortuneet kehittämään mitään simsalpimvetovoimia, vaan loimme kaikkeuden, joka toimii yhden yksinkertaisen periaatteen mukaan.

Miten muka joku sidoshiukkanen välittää vetovoimaa? Liimallako?

Kertooko tuo valonnopeudella liikkuva hiukkanen kohteelleen, että minne päin sen pitää liikkua?

Vaan eipä sitä tiedä, voihan siellä todellakin olla älykkään suunnittelijan ohjailemat sidoshiukkaset, jotka välittävät informaatiota ja pitävät välillä kahvitaukoja.

;):)

Ihminen on rappeutunut versio kantaryhmänsä älykkäimmästä edustajasta eli aikoinaan eläneestä apinalajista.

Nämä apinat elivät elämäänsä juomalla, syömällä, nukkumalla ja nussimalla.

Näin miehen näkökannalta katsottuna tuo elämä on ollut todella älykästä, verrattuna nykyisen rappeutuneen version elämään.

Mehän heräämme aamulla herätyskelloon ja revimme lapsemmekin kesken unien ylös.

Teemme töitä, joista ei synny mitään mitä ihminen tarvitsisi ja joka saastuttaa maapalloa todella paljon.

Näin entropia on puhunut ja olemme todellakin vain rappeutunut versio aikoinaan eläneestä viisaasta kantaryhmästä.

;):)

Isänpäivän kunniaksi kaksi poikaani ja vaimoni kuuntelivat Ajatukseni, jonka sain tiivistettyä muutaman minuutin ytimekkääksi "luennoksi".

Katseltiin siinä ensin TV:stä Galileosta, Newtonista, Einsteinista ja Hawkingista kertova dokumentti.

Maailmankaikkeuden ratkaisijat taisi olla jutun nimi.

Mutta missäs ensimmäisen varsinaisen helmen löytäjä oli?
Kopernikushan oli ensimmäinen länsimainen tyyppi, joka esitti, että maa on pallo, joka kiertää aurinkoa.

60 vuotta meni, ennen kuin Kopernikuksen ideaa alettiin enemmälti työstämään.

Kauankohan menee, ennen kuin ymmärretään, ettei vesisade liiku kohti maapallon keskustaa?

Arvasin jo yli kaksi vuotta sitten, että historia toistaa itseään.

Eihän se aurinkokaan meitä kiertänyt, vaikka siltä näyttääkin.

Eikä se vesisadekaan liiku kohti maapallon keskustaa, vaikka siltä näyttääkin.

Olipa muuten hieno isänpäivä.

Ps. Esikoiselle tulee silloin tällöin päivitettyä muutenkin tätä uutta fysiikkaa. Kuopukselle harvakseltaan. Vaimon kanssa tilanne pitää harkita todella tarkkaan. Ja tiede.fi porukalle ei arvaa kertoa suoraan ollenkaan.

On tämä sen verran vanhanaikaista ja ennakkoluuloista porukkaa. Suhteellisesti varmasti vanhemmanaikaista ja ennakkoluuloisempaa porukkaa kuin 600 vuotta sitten elänyt.

;):)

Tästä pääset aiheeseen, joka tukee ajatustani ja on näin todisteena Ajatukseni oikeellisuudesta monen muun ilmiön kanssa.

http://guns.connect.fi/innoplaza/energy ... index.html

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (16)

Tää on hauska! ... kilttejä ...

... tottakai me ollaan tavalla taikka toisella ain kilttejä toinen toisillemme!

________________

Niin, kiltteysaika lähestyy mut viel ehtii olla tosi TUHMA

Kaltoin kohdeltu henkilö kirjoittaa taas kerran uudella tunnuksella. Harmi, että ratkaisua lähdettiin etsimään väärästä päästä. Joillakin kirjoittajilla on suuria vaikeuksia jättää huomioimatta turhia viestejä. Hereillä oleva enemmistö päättää, kuka saa milloinkin lähteä pois.

Ehkäpä, jos ylläpito laittaisi jonkin nappulan jokaisen viestikehyksen sisään, jota painamalla kyseinen viesti häviää näkyvistä kokonaan ja jäljelle jää nappula, jota klikkaamalla viestin saa uudestaan näkyville. Tällöin ärsyttävä, mutta "asiallinen" viesti ei häiritse muiden viestien etsimistä ja lukemista.

Sana pitäisi olla vapaa, mutta ketään ei tarvitsisi pakottaa lukemaan jokaisen kirjoituksia. Selvät häirikköviestit asia erikseen, mutta tämä henkilö ei mielestäni ole varsinaisesti häirikkö vaikka hänen viestinsä ovatkin usein ärsyttäviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19813
J oulu P ukki S avosta
Olettekos olleet kilttejä toisillenne?

Entä mitä toivotte joululahjaksi ja mitä toivotte joululta?

;):)


Minähän olen aina kiltti, kyllähän kolleega sen tietää
Joskus jopa niin kiltti, että muinoinen proffa osti minulle Kiltti-suklaatakin aivan sen takia

Vai oikein joululahjalistaa:
Mie oisin tyytyväinen jos saisin kynttilän. Sellaisen hienon - ne kun on niin pirskatin kalliita, ettei niitä itse oikein raaski.
Saisi valoa talven pimeyteen ja lämpöä kylmyyteen - minusta se olisi kauniisti ajateltu lahja se. Niin, eikä jäisi turhaa rompetta nurkkiin pyörimään joulun jälkeen.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Toivon joululahjaksi uutta juoksutusraippaa. Homma ei pysy muuten käsissä. Ja koska olen ollut koko vuoden tuhma, tulen lahjani myös saamaan.

Lisäksi toivon nahkaista riimua.

s&s&s
Toivon joululahjaksi uutta juoksutusraippaa. Homma ei pysy muuten käsissä. Ja koska olen ollut koko vuoden tuhma, tulen lahjani myös saamaan.

Lisäksi toivon nahkaista riimua.

Tuhmat yleensä saa eniten!

Ihminen
t häirikköviestit asia erikseen, mutta tämä henkilö ei mielestäni ole varsinaisesti häirikkö vaikka hänen viestinsä ovatkin usein ärsyttäviä.

Kannattaa tutustua tiede.fi-osastossa olevaan luetko E=tila viestejäketjuun, äänestystuloksen mukaan 89% on sitä mieltä että jukterin toiminta on törkeää häriköintiä, 92 äänestäjää.
Sinä et ole osallitunut kovin paljon varsinaisiin tiedeaiheisiin keskusteluihin joten ei ole ihme jos sinua ei häiritse tuhansien SAMANSISÄLTÖISTEN viestien tunkeminen joka paikkaan siitä huolimatta että jukterille on kerrottu vähintään yhtä monta kertaa että EI KIINNOSTA.
Jukterin puolustajille näyttää olevan yhteistä se etteivät he ymmärrä tieteistä juuri mitään, eikä sitä että e=savolaisen viesteissä on pari asiaa joita se jankuttaa kaikissa mahdollisissa asiayhteyksissä.

... ja toivoa sopii, että tuo ennakkoluuloton on niin tietämätön tieteestä, että hänellä on juuri siksi mahdollisuus pohtia uutta ajatusta ilman sitä myrkkyä eli ennakkoluuloa. Toki jonkin tason perustietous on välttämätöntä.

Vierailija

Jaahas

Ihan tulee vanhat ajat mieleen (alkuvuosi)... JukriS paasaa, ja lystikäskin rupeaa pääsemään vauhtiin. Ja eihän siinä mitään. Niin kauan kun se tapahtuu täällä, ilman kymmeniä uusia keskustelunavauksia, homma on ihan bueno. Toki käyn välillä itsekin vilkaisemassa, mitä se JukriS on taas keksinyt.

Toinen positiivinen asia on se, että lystikkään viestit ovat nykyään paljon luettavampia ja ymmärrettävämpiä kuin silloin ennen vanhaan.

Jatkakaa samaan malliin.

t: IsoJussi - yltiöpositiivisena

J oulu P ukki S avosta
Entä mitä toivotte joululahjaksi ja mitä toivotte joululta?

Minä toivon sinun poistumistasi. Ainakin siihen malliin, etten enää näe sinua.

nm
Kannattaa tutustua tiede.fi-osastossa olevaan luetko E=tila viestejäketjuun, äänestystuloksen mukaan 89% on sitä mieltä että jukterin toiminta on törkeää häriköintiä, 92 äänestäjää.
Sinä et ole osallitunut kovin paljon varsinaisiin tiedeaiheisiin keskusteluihin joten ei ole ihme jos sinua ei häiritse tuhansien SAMANSISÄLTÖISTEN viestien tunkeminen joka paikkaan siitä huolimatta että jukterille on kerrottu vähintään yhtä monta kertaa että EI KIINNOSTA.
Jukterin puolustajille näyttää olevan yhteistä se etteivät he ymmärrä tieteistä juuri mitään, eikä sitä että e=savolaisen viesteissä on pari asiaa joita se jankuttaa kaikissa mahdollisissa asiayhteyksissä.

Henkilökohtaisella mielipiteelläni ei ole mitään tekemistä enemmistön mielipiteen kanssa. Haluan pitää oikeuden omaan näkemykseeni, oli muut mitä mieltä tahansa.

En osallistu paljoa varsinaisiin tiedeaiheisiin keskusteluihin, mutta luen kyllä sellaisia viestejä varsin paljon. En ole juuri koskaan lukenut Jukriksen tai hänen lukuisten muiden tunnuksien tekemiä viestejä kuin alusta ehkä 5% verran. Ne on helppo ohittaa, mutta esiin tulee toinen ongelma. Ketju onkin muuttunut "Jukris, ei kiinnosta!" viestitulvaksi. Tätä Jukris varmaan ajaa takaa. Huomion saaminen. Kokeltaisiin joskus ihan 100% ignorea tuollaisia kirjoittajia kohtaan ja katsotaan mitä tapahtuu, jos kerta on niin vastenmielinen kirjoittelija. Aina kuitenkin löytyy joku, joka ei siihen pysty. Onko se sitten Jukriksen toinen persoona, joka vastailee tai joku vain piruuttaan niin tekee. Ei kannata mennä mukaan, koska suoraan kohdistetut valitukset eivät näytä auttavan millään tavalla.

En minä ainakaan jaksaisi kirjoitella, jos kukaan ei koskaan huomioisi viestejäni millään tavalla. Jokainen kyllästyy ennemmin tai myöhemmin.

Minä olen kiltti ja kiinnostunut kaikesta mikä ei muita kiinnosta,
joka muuten ei kiinnosta ketään.

Arv. Pukki kuin pukki. Toivon. Perskuta Pekkarinen Keskustan
presidentiehdokkaaksi koska Matti Vanhanen ei ole viel' avannut
sanaista arkkuaan. Siin' arkussa voisi olla paljon asiaa.

Arv. Pukki kuin pukki. Toivon. Perskuta Pekkarinen Keskustan
presidentiehdokkaaksi koska Matti Vanhanen ei ole viel' avannut
sanaista arkkuaan. Siin' arkussa voisi olla paljon asiaa.

Arv. Pukki kuin pukki. Toivon. Perskuta Pekkarinen Keskustan
presidentiehdokkaaksi koska Matti Vanhanen ei ole viel' avannut
sanaista arkkuaan. Siin' arkussa voisi olla paljon asiaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat