Seuraa 
Viestejä45973

Eli jospa vaihtaisimme täällä niitä ajatuksia, jotka aiheuttavat kitkaa kyseisiin aiheisiin liittyvissä threadeissa.

Ensinnäkin haluan kysyä, että häiritseekö se jotakuta jos on kiinnostunut vaikkapa UFOlogiasta? Jos näin on, niin miksi se häiritsee?

Lähdetään näin hiljaa liikkeelle. Jospa tässä vielä päästään jokupäivä yhteisymmärrykseen. Kyllähän me ihmiset ollaan niin fiksuja, ettei sen pitäisi olla sula mahdottomuus? *Toivoo Salaa*

  • ylös 1
  • alas 1

Kommentit (14)

Ei minua ainakaan häiritse se, että joku on kiinnostunut ufologiasta. Se että joku tahkoaa miljoonia teorioilla, joihin ei usko itsekään, alkaa jo pikkuhiljaa häiritsemään.

Espi000
Ei minua ainakaan häiritse se, että joku on kiinnostunut ufologiasta. Se että joku tahkoaa miljoonia teorioilla, joihin ei usko itsekään, alkaa jo pikkuhiljaa häiritsemään.

Tämän takia itse olenkin pyrkinyt kirjoittamaan vain muutamaan threadiin, enkä avaa jokaiselle tapaukselle uutta. Täällä on paljon älyvapaampiakin theadeja, mutta jostain kumman syystä ne eivät häiritse ketään.

Juu ja kyllä jopa minua ottaa pannuun UFO trollailut ja tieremieähen loputtomat threadin avaukset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei minua suoranaisesti häiritse ufoanalysoijat, vaihtoehtoisen historiantulkinnan esittäjät tai muut hihhulit. Jokainen saa olla sitä mieltä mitä itse haluaa asioiden totuudesta. Vasta siinä vaiheessa kun keskustelussa kieltäydytään näkemästä muitten esittämää kantaa alkaa toden teolla pännimään. Varsinkin jos omat argumentit ovat täysin loogisesti perusteltuja ja miljoonaan kertaan todistettu toimivaksi kun taas vastapuoli esittää mielivaltaisia spekulaatioita vailla evidenssejä. Itse kannatan pragmatismia, kaikista teorioista haluan käsiini jotain konkreettista todistusta jos se on mahdollista. Siitä mistä ei voida puhua on vaiettava, kuten vanha kunnon Witgenstein kiteyttää.

U = Unidentified

F = flying

O = object

Siis mikä tuossa on niin pirun hermostuttavaa?
Taitaa olla syypäänä kaikenmaailman luukkaiset tai grannit? Ovat iskostaneet suomalaisten mieleen, että kaikki tuntemattomiin lentäviin asioihin liittyvä on mielipuolista..?

kunkku
U = Unidentified

F = flying

O = object

Siis mikä tuossa on niin pirun hermostuttavaa?

Tuntematon varmaankin hermostuttaa. Eihän tunnistamattomaksi luokitteleminen ole mikään selitys. Vai onko esine tunnistettu tunnistamattomaksi? Project Blue Book kylläkin oikeastaan toimi juuri tuolla tavalla.

No ei häiritse, olen siitä itsekin kiinnostunut jossain määrin. Parapsykologiastakin vähän, mutta jos joku tulee selittämään että osaa lukea ajatuksia niin en usko. Sscifi kiinnostaa, minusta tähän aihepiiriin kuuluva on fiktiota ja viihdettä, mutta en ota tosissani. Mielikuvitusta pitää olla mutta ei pidä antaa sen hallita elämäänsä.

Salaliittoteorioista en jaksa oikein innostua. Paitsi JFK:n murha, se on mielenkiintoinen kun taas "WTC räjäytettiin pommeilla" -jutut ovat minusta täyttä satua. Pommien asentaminen ei käy hetkessä ja kukaan tuhansista työntekijöistä ei nähnyt mitään outoa?

Asimov

Salaliittoteorioista en jaksa oikein innostua. Paitsi JFK:n murha, se on mielenkiintoinen kun taas "WTC räjäytettiin pommeilla" -jutut ovat minusta täyttä satua. Pommien asentaminen ei käy hetkessä ja kukaan tuhansista työntekijöistä ei nähnyt mitään outoa?

................Tarkastellaan JFK-tapausta:

Warrenin komissio esitti teorian "ihmeluodista, joka teki useita reikiä sekä Texasin kuvernööri Conollyyn, että Kennyyn. Luodin lentoradassa oli muistaakseni useita 90-astetta tiukempia mutkia.

Kriitikot esittivät, ettei tuo ole mahdollista, vaan ampujia oli useita.

Küsimüs:

MISTÄ tietää kumpi selitys on "konspiraatioteoria" ja kumpi "arki-järkeä"??

Salaliitto?

Niin, salattu valtarakenne vai? Todellinen valtarakenne kun on varsin "kaupunki kaupungin sisällä" rakenne. Ihmiskuntaa käsitellään massiivisissa mittakaavoissa, ja se on fakta. Eliittivalta pyrkii kokoajan keskittämään valtaansa. Suomi ei ole mitenkään ulkona eliittivallan vaikutusalueesta; se kellä on suurimamt työkalut, sillä on suurin vaikutus. Pelkästään se että Valtio tuntuu olevan vain yritys jossa ihmiset ovat töissä, ja jota kilpailutetaan globaalilla markkinoiden kentällä, takaa sen että ne tahot jotka omistavat mahtilohkon markkitaloudesta, pääsee kontrolloimaan koko ihmiskuntaa globaalissa mittakaavassa. sama taho muuten omistaa suurimmat mediat. Ne kellä on isoimmat ja vaikuttavimmat ihmissuhdeverkot takanaan ja eniten massia sekä kätösensä mm. USA:n hallinossa, todellakin omaa valtaa koneistossa. Täytyy ymmärtää että joku Bush ei todellakaan ole korkea-arvoisin herra valtapallilla, hän on vain NUKKE. Tutustukaa vaikka mihin järjestöihin viime pressarundin herrat kuuluivat.

Bildebergkokouksissa kävijöitä;
Paavo Lipponen
Aatos Erkko
Jorma Ollila

Herrat haluaa VALTAA. Ja raha on vain yksi hallinnan väline, niinkuin on tietovirran, eli amssamedia kontrolli.

Yhteiskunnallista reformia tähän järjettömään taloushullutukseen jokatapauksessa tarvitsisi. Valtio on vain talouskasvun promoottori, mutta mihin tässä enää talouskasvua tarvitsee? Valtio on kolmannen persoonan "hän" vaikka sen pitäisi edustaa MEitä. Koko valtiollinen byrokratia on niin kankeaa ja monimutkaista että se tulisi jo itsessään sen takia purkaa ja rakentaa uusi sellaiselle tasolle että sitä ymmärtää jokainen mattimeikäläinen.

Yritysmaailman tulisi olla irti valtiosta. Globalisaatio on jees, ja yritysmaailma voisikin olla globaalin rahan kenttä, joka pelaa kysynnän ja tarjonnan lain mukaan. Valtion tulisi olla elin joka turvaa riippumattomuuden sekä päätäntävallan kansalle. Eli eu:t yms. herrakerhot pois meidän ihmsiten niskavilloista. Maa takaisin kansalle; sillä jokaisella joka on maalle syntynyt, on oikeus asua ilmaiseksi maalla ja vaikka kuokkia sitä. Me-elimen, eli valtion tehtävä on ainoastaan turvata perusasiat ja riippumattomuus, sellaisella ikuisella pohjalla mitä meistä jokainen tarvitsee aina; Ruokaa, asunnon/maata, lämpöä. Siinä missä yritysmaailma on yksilöiden ja ryhmien välistä kamppailua, valtio on taasen me. Valtion alaelimiä voisi olla poliisi, kirjasto, posti ja sairaala. Muita ei tarvita.

Eli ihan perusjärkeistystä asioihin. Vallanpitjä kun nyt sattuu olemaan harhaanJohtaja, tarkoituksenmukaisesti koska silloin ihmisi voidaan kontrolloida. Hyvinvointi kaikille kun on vain järkeistyskysymys. Miettikää pelkästään sitä että mitä menetetään jos leikataan 50% maailman markkinataloudesta pois; 50% turhaa muovia, aseteollisuutta, stressiä ja luonnontuhoa. Ei paha vaihtokauppa, mutta meistä jokainen on valtio-yrityksen kilpailutuksessa, joka on nyt jo kiinni eussa ja puoliksi natossa, (<-keskitetympään elittivaltaan) eikä tässä ainakaan nämä herrat halua kelkkansa suuntaa kääntää.

Kai sen nyt jokainen tajuaa että nykyinen suunta on välttämättä itsetuho? Meitä hallitaan, ja VALTA on tekijä jota nämä ihmiset haluavat enemmän ja enemmän. Ei mitään väliä että millätavoin valta saavutetaan, kunhan valtaa vain on. Tottakai valta halutaan piilottaa, nykymaailman ihminen on liian älykäs alistuakseen tälläiseen valtaan ellei se tuoda ihmisten eteen erinäisten komplikaatioiden kautta. Maailma on hullutus, yhteiskunta iso ristiriita. Tämä on pahoinvointivaltio.

täytyy olla vakautta, jotta olisi rauhaa ja hymyilevä katse tulevaisuuteen. Nykyinen järjestelmä on kaikkea muutakuin tätä. Yhteiskunnallista reformia mietiskellen, ja hyvällä tahdolla,
Kurremies

hyvä video, kannattaa katsoa, itse aiheeseen liittyen;
http://www.free-market.net/resources/introduction.html

Ulkoavaruudessa mahdollisesti esiintyvä elämä on mielenkiintoinen aihe, samoin paranormaaleiksi kutsutut ilmiöt. Ne voivat parhaimmillaan olla oire jostain sellaisesta mitä ei vielä tiedetä ja mitä olisi mielenkiintoista tutkia. Kuitenkin tyypillisempää on, että moiset ilmiöt ovat vain sellaisten ihmisten mielikuvituksen tuotetta, joilla saattaa olla jotain sellaisia ongelmia henkilökohtaisessa elämässään, jotka sumentavat heidän arvostelukykyään. Toiveajattelussa ja optimismissa ei ole sinänsä mitään vikaa, mutta kun lähdetään linjalle, jossa tivataan ihmisiltä, että uskovatko he ufoihin ja niiden tuomaan universaalin rakkauden sanomaan, kuin parhaatkin saarnashenkilöt ikään, niin silloin homma menee liian fanaattiseksi minun makuuni. Uteliaisuus ja kiinnostus on eri asia, kuin jääräpäinen inttäminen, jossa ei ole väliä enää sillä mikä on totta ja mikä ei vaan ainoastaan sillä, että "korkeammilla värähtelytasoilla" on humanoidikavereita, jotka ovat vastuussa suurin piirtein kaikesta mitä maailmassa tapahtuu, vähän niin kuin jumalat ennen muinoin. Ylipäätään hölmöys ärsyttää, kun sitä minulla on tarpeeksi omasta takaa ja olisi kiva, jos lukeminen ja keskusteleminen sivistäisi, edes vähän.

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Tänään Docventuresissa dokkari Randista, joka on pyrkinyt tuomaan järjen valoa parapsyykikoiden ja salaliittoteoreetikkojen huijauksiin.

"Kaipuu suurta ja taianomaista totuutta kohtaan ilmentyi ammoisina aikoina yhteisöllisyytenä, joka kokosi ihmiset kuuntelemaan šamaaneja ja parantajia. Nykyaikana järki sekä rationaalisuus ovat syrjäyttäneet mystiikan ja taikurointi on tuomittu jymäyttämiseksi, mutta magia elää ja voi hyvin tässä maailmassa. Juuri tästä on kyse Docventuresin viikon leffassa An Honest Liar: taikuudesta ja vanhasta kunnon kusetuksesta."

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/09/26/riku-rantala-kusetuksesta-kusett...

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Olipa jälleen hyvä dokkari. Tuossa yllä mainitsemallani Docventures-sivustolla on kysymyksenä "Onko ihmisten kusettaminen ookoo, jos tarkoitusperät ovat hyvät?" Olisin vastannut tuohon ennen dokumentin näkemistä, että ei ole. Dokumentissa kuitenkin esitettiin Randin paljastamia huijauksia ja Randin tyyli oli kouluttaa ihmisiä, jotka osasivat huijata tutkijoita uskomaan, että heillä on yliluonnollisia voimia ja lopulta kaikki paljastivat, mistä on kyse.

Tuollaisessa tapauksessa hyväksyn huijauksen, koska lopulta totuus paljastetaan ja jos tätä ei olisi tehty tuolla tavoin, moni ei olisi uskonut, että on tullut huijatuksi.

Ainoa asia, jota Randi ei ole pystynyt järjellä selittämään on, miksi hän haluaa pitää housujaan niin korkealla, mutta pieni arvoituksellisuus sallittakoon hänellekin.

Olisi muuten hauska kuulla jonkun, joka yhä uskoo Uri Gellerin yliluonnolliseen voimiin tuon dokkarin näkemisestä huolimatta, perusteluja uskolleen. En tiedä onko tuollaisia henkilöitä yhä palstalla.

okivi
Seuraa 
Viestejä2087

asdf kirjoitti:
Olisi muuten hauska kuulla jonkun, joka yhä uskoo Uri Gellerin yliluonnolliseen voimiin tuon dokkarin näkemisestä huolimatta, perusteluja uskolleen. En tiedä onko tuollaisia henkilöitä yhä palstalla.

Hep, minä ilmoittaudun. Arvon Docventures-raati ei puhunut mitään taivuttajalapsista. Tein kokeita kahden pojan kanssa, iät 8 ja 9 vuotta.

Lisätietoja blogissani:

Omat metallintaivutuskokeet 1974

https://parapsykologia.blogspot.fi/2015/12/omat-metallintaivutuskokeet-1974.html

Geller-taivutuksen kansainvälinen tutkimus

https://parapsykologia.blogspot.fi/2016/08/geller-taivutuksen-kansainvalinen.html

http://parapsykologia.blogspot.com

There is a principle which is a bar against all information, which is proof against all arguments and which cannot fail to keep a man in everlasting
ignorance - that principle is contempt prior to investigation.
-- Herbert Spencer

okivi
Seuraa 
Viestejä2087

Pikku lisäys edelliseen: totta maar Geller myös osasi huijata ja myös teki sitä.

http://parapsykologia.blogspot.com

There is a principle which is a bar against all information, which is proof against all arguments and which cannot fail to keep a man in everlasting
ignorance - that principle is contempt prior to investigation.
-- Herbert Spencer

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat