Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Kenenkään seksuaalisella suuntauksella ei ole mitään merkitystä tämän ihmisen esittämien asioiden oikeellisuuteen.

Tuo "Pravdan" ilmastopiiri on mielenkiintoinen, ja sinne toki on syytä lähettää niitä kysymyksiä mihin ei olla vielä vastauksia saatu, joskin siinä voi myös käydä niin, että ne kysymykset syynätään etukäteen siten, ettei hankalia kysymyksiä oteta käsittelyyn laisinkaan.

Jos tämä "viisaiden kerho" koostuisi pelkästään kansanedustajasta, ja tieteiskirjailijasta, niin eipä paljoa kannattaisi vaivautua, mutta kun siellä luvataan myös Ilmatieteen Laitoksen asiantuntemusta, niin se tekee tämä kerhon mielenkiintoiseksi, tosin edellä esittämälläni varauksella.

Kommentit (3)

FT prosessista kertovassa jutussa kerrottiin vihreästä kaasusta ja vedystä. Siis kun paskasta tms. tuotetaan kaasua, se vihertyy noinniinkuin vertauskuvallisesti...

JeanS
Seuraa 
Viestejä1383
Liittynyt24.9.2006
Hoopo Tyyppi
Helsingin Sanomat kertoo perustaneensa nettiin "Ilmastopiirin",
jossa lehden "asiantuntijat" antavat lukijoille valaistusta nk. "Ilmastonmuutos"-ongelmiin.

Eikö juuri vähän aikaa sitten (reilu vuosi tms.) Hesarilla ollut tällainen samanlainen juttu, eli että sai lähettää ilmastokysymyksiä ja sitten niihin luvattiin hakea asiantuntijoilta vastaus tms? En tosin muista itse vastausartikkeleita nähneeni, mutta kysymyksiä sai laittaa sisälle hs.fi:n jonkin sivun kautta (jota en nyt nopeasti löytänyt). Muistaako joku tarkemmin?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat