Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tämä kyseinen herra ilmeisesti inhosi itseään? Hyvä!!!

Edusti sairasta kullttuuria, jossa tuomitaan kaikki inhmillinen kanssakäyminen ( pedofiliaa lukuuottamatta) Homous ok, sille ei voi mitään, jos tuntemukset ovat sellaiset, samoin naiset, jotka tuntevat vetoa, mikä siinä mättää???)

Ei sovi oikein natsille?

Jörg ei ole oivaltanut natsismin syvää olemusta: pitää olla skandinaavin näköinen, mielellään 190 pitkä ja hetero. Tämän näköisiähän me ollaan.

Natsit panivat kaasuun ja uuniin sellaisella voimalla ihmisiä, että juttu alkaa saamaan jo absurdeja piirteitä.

Jos laitetaan jotkut nurkaan, miksei vastata itse siitä?

En ole Juutalainen (ja olisinpa) en kommari...

Kommentit (2)

Nostromo

Edusti sairasta kullttuuria, jossa tuomitaan kaikki inhmillinen kanssakäyminen ...

Ei sovi oikein natsille?
Jospa hän ei ollut natsi ollenkaan? Teillä vasemmistofanaatikoilla on patologinen tarve muotoilla kärjistettyjä ja osin mielivaltaisia vihollis-kuvia, joihin uskotte enemmän kuin omiin havaintoihinne. "Tunnistatte" vastapuolen edustajat johonkin valmiiksi ehdollisille reflekseillenne tuttuun sapluunaan sopiviksi, vaikka he itse olisivat jotain aivan muuta.

Vasemmiston logiikka toimii näin:
1. "Natsilla" on kaikki ne pahat ominaisuudet, jotka vasemmistopropaganda hänelle selittää.
2. Jos vastustat äärivasemmistoa t. islamismia, olet "natsi".
3. Olet siis paha, ja sinut saa tappaa.

Hyvä esimerkki on eläinaktivistin murhaama hollantilainen liberaali poliitikko, sananvapauden puolustaja ja islamilaisen totalitarismin vastustaja Pim Fortuyn.

Vasemmistolehdistö heitteli ensin natsi-leimaa ja rääkyi kitarisat punaisena Pimin ympärillä, siiten yllytyshullu "aktivisti" saatiin murhaamaan hänet. Oli varmaan tarkoituskin?

Pim Fortuyn tunnetaan, paitsi maahanmuuttopolitiikan ja ääri-islamismin arvostelijana, myös homojen syrjinnän vastustajana. Siksi hän oli "tullut kaapista ulos" kuten sanonta kuuluu, ja kertoi avoimesti homoudestaan. Vasemmistolaiset, jotka edustavat sairasta alakulttuuria, murhasivat hänet.

Kuvassa vasemmisto-aktivistien murhaama eurooppalaisia arvoja puolustanut liberaali poliitikko.

-

Minen tosta Haiderista mitään tiedä, mutta toisaalta aika helppoahan se on jälkikäteen homoksi lavastaa kun äijä itse on jo kuollut (jos haluaa "perinteisesti" asiaa katsoa salaliiton kannalta). Suuri juutalais-homo-new world order-illuminatisalaliitto, pelottavaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat