Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Ja mitäs hittoa se Euroille kuuluu mitä muitten maitten metsissä tapahtuu? Pitäisivät viherpiipertäjät vaan huolen omista metsistään! Ei kukaan ole nostanut ällkää siitäkään, kun Euroopan ikimetsät jo vuosisatoja sitten hakattiin paljaaksi! Saatanan tekopyhät rasistiset huuhkajat !

http://www.yle.fi/uutiset/ymparisto/vasen/id104935.html

Kommentit (3)

Ainoa mikä tuossa uutisessa tökki oli Greenpeace. Muutoin kyllä ihan asiallista.
Mielenkiintoisin kysymys sitten olisi, että mikä on laillista ja mikä laitonta. Asetukset minkä noudattamatta jättämisestä ei seuraa sanktiota, ovat aika munattomia ja jos laiton puu on esimerkiksi naapurin pöpeliköstä tai suojelualueelta hakattua, on ihan oikein, ettei sellaista klapia saa myydä eteenpäin.

Eli koska eurooppalaiset ovat olleet idiootteja ja kaataneet omat metsänsä, kaikki muutkin saavat tehdä niin seurauksista välittämättä, tuhota puolet planeetan biodiversiteetistä ja kuka siitä sanoo huolestuvansa, on rasisti?

Juuri näin, oikea asenne...

Kilpailua vääristävää puunhankintaa tapahtuu kiihtyvällä tendensillä.

Rikastaja, miksi viherpipertäjät olisivat tässä asiassa väärässä kun kerran historia toistaa itseään?

Tulevaisuus on sen joka omistaa valuutanpainokoneen tai osaa lainata sitä oikeille henkilöille, varallisuuden uusjako on käynnissä täysillä maailmalla pankkikriisissä, tämäkin asia toistaa itseään. Miksi näistä asioista ei voida ottaa oppia?

Yhdysvaltojen sota Irakissa on Bushin perheen unelma, he saavat lähes rajoittamattomasti varallisuutta tuosta sodasta lähipiiriensä kautta. Kuka tarttuu siihen?

Mistä me kaikki elämme? Rahasta vai luonnosta?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat