Seuraa 
Viestejä45973

Onkohan tämä totta vai ihan huuhaata?
Joka tapauksessa asia kuitenkin kiinnostaisi.

http://kotisivu.mtv3.fi/suurennus/

  • ylös 3
  • alas 5

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sitaatti:

"Ei, ei se ole ikä, vaan se ettei enää pidä huoli itsestään, yksinkertaista maalaisjärkeä. Jos haluat näytellä, rakastella ja näyttää niin kuin "ori", SINUN TÄYTYY ELÄÄ NIIN KUIN ORI."

No niinpä tietysti.

salai
Seuraa 
Viestejä9180

Muistuupa mieleen tositapaus:

Mies oli huolissaan avioelämänsä laadusta, ja luuli tietävänsä syynkin. Tavatessaan sitten ravintolan vessassa tummaihoisen miehen rohkaistui kysymään häneltä neuvoa, kun olivat SUUREN rakastajan maineessa. Eli olikohan noilla syntyperäistä se mainittu, vai oliko jotain voodoo-konsteja käytetty?

Mies olikin avulias neuvomaan. - Ei se syntyperäistä ole, vaan kyllä se pitää ajan kanssa kasvattaa. Hyvä keino on ripustaa siihen joku raskas paino, sillä tavalla sitä on aina venytetty!

Mies meni kotiin ja vaimon kanssa keskusteltuaan päättivät yrittää: ripustettiin silitysrauta siihen roikkumaan (oli lomakin edessä ja sikäli hyvä tilaisuus). Meni pari viikkoa ja vaimo jo kärsimättömänä kyseli, että milloin päästään.... kunnes yksi päivä mies vessasta tullessaan iloissaan totesi. - Kyllä se toimii sittenkin, on jo alkanut muuttua mustaksi!

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Muistaakseni katselin joskus telkkarista dokumenttia, joka käsitteli kehonmuokkausta kauneuskäsityksiä vastaavaksi eri puolilla maailmaa. En muista mikä dokumentin nimi oli, mutta tuli mieleen, että siinä oli maininta muistaakseni intiassa eläneistä ihmisistä, joiden miehenpuolien oli perinteisesti tapana venyttää peniksiään nimenomaan roikottamalla niistä painoja vuosien ajan. Siitä en sitten tiedä miten moinen käsittely vaikuttaa toiminnallisiin ominaisuuksiin, mutta ei se niin kovasti kiinnostakaan, en ole ajatellut kokeilla kuitenkaan.
Ilmeisesti lienee huuhaata moinen. Tuskinpa mitään kudosta voi kummemmin venyttää sen muodostuttua rikkomatta sen rakenteita. Tämä käsitykseni perustuu lähinnä siksi että olin aikanani kiinnostunut lävistyksistä, tatuoinneista ja muusta kehonmuokkauksesta, johon voisin pari linkkiäkin laittaa.

http://www.bmezine.com/

http://www.madmaxtattoo.com/index2.shtml

Mielessäni oli eräs tietty galleria, jossa olisi ollut kuvia myös sukupuolielinten muokkauksista, joista osasta voi sanoa, että sukupuolielin on ollut vain materiaalia, eikä alkuperäisestä toiminnasta ole enää tietoakaan. En kuitenkaan löytänyt sitä enää . Tämä ei kai ollut ihan suoraan threadin aloittajan tarkoittama asia, mutta aasinsillan kautta tähänkin toki pääsee.

Vai voiko sitä penistäkii kasvattaa
botaamalla?

edit. poistettu asiaton linkki

moderaattori_3

Mikään asiantuntija ole, mutta jos peniksen koko huolestuttaa, niin ainahan nykyaikana voi tilata ajan Tohtori Kauneusleikkaukselta. Plastiikkakirurgi ei pienistä punastu.

Edellisen viestini jälkeen ei kukaan enää uskalla kirjoittaa tämän otsikon alle! SE ei sentään ollut tarkoitukseni, kunhan pilailin!

Nonniiin...nyt se loppukin taso on tältä foorumilta mennyt... jos joku oikeasti on niin tyhmä että luulee näitten kikkojen toimivan niin.... ei mene vahvasti..

Qark
Nonniiin...nyt se loppukin taso on tältä foorumilta mennyt... jos joku oikeasti on niin tyhmä että luulee näitten kikkojen toimivan niin.... ei mene vahvasti..

No kyllähän ne toimivat, ei siitä voi olla montaa mieltä. Mitä tahansa kudosta voi venyttää, kunhan sen tekee rauhassa. Sen sijaan toimintavarmuus alkaa samalla heiketä. Jos ei pysty pitämään tarpeeksi suurta painetta vehkeissään, ei siitä paljoa iloa liene sen jälkeen.

Kohta joku tietysti heittää vielä sen normaalin "ei koolla ole väliä." Täti sanoo, että on: liian pieni on liian pieni, mutta liian iso on myös liian iso. Eikä ole kyllä vastaan vielä tullut liian pientä missään, mutta jostain syystä ainakin tietyssä iässä miehenpuolilla tuntuu olevan monesti ongelmia koon kanssa. Ja aivan turhaan.

Joten jos kysyjä haluaa vain kokoa, muttei niin väliä toimiiko se sitten enää, siitä vain venyttelemään. En kuitenkaan suosittelisi.

Jos on liian pieni kalu niin astuu vain hieman lähemmäs pöntönreunaa... ei siinä mitään kikkoja tarvita.. JOs kalun koko huolestuttaa niin oikea paikka olisi lääkäriltä jolta kysellä...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat