Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Voisi olla mielenkiintoista tällätä vaikka vaahtomuovilla itsensä oikein hillittömän läskin, sellaisen 300-kiloisen kokoiseksi ja muotoiseksi ja lähteä tuonne pihalle piipertämään. Kuinkahan hyvin osaisi eläytyä sellaisena ihmisenä olemiseen? Kuinka paljon ihmiset ylipäätään vaivautuvat tuijottelemaan jotenkin "poikkeavan" näköisiä? (Itselläni on enemmän taipumusta katsella hajamielisenä kaikkea muuta kuin muita ihmisiä, joten aina en edes tiedä mitä sukupuolta itseäni lähinnä tököttävä tai bussissa vieressä istuva ihminen sattuu edustamaan!)

Naisena voisi asentaa tekoparran leukaansa. Miehellehän on ihan must ainakin kerran elämässään pukeutua naiseksi.

Millaisia erilaisia tyyppejä sitä voisikaan koeluontoisesti esittää... Mitä tulee mieleen, ja onko täällä ketään niin leikki-ikäiseksi tunnustautuvia että olette ihan oikeasti kokeilleet jo miltä se tuntuu olla joku ihan toinen? Miten ihmisten osoittama suhtautuminen vaihtelee?

Vai onko aikuisen ihmisen pakko olla niin jäykkä, ettei voi eikä saa moisia kokeita suorittaa?

Kommentit (1)

Naisena voisi asentaa tekoparran leukaansa. Miehellehän on ihan must ainakin kerran elämässään pukeutua naiseksi.Kokeilin jo toisessa elämässä.

Mutta, ihan totta on, että ei sitä huomaa toista, kun keskittyy omaan elämäänsä. En haluaisi olla kukaan muu kuin olen, koska rakastan perhettäni.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat