Seuraa 
Viestejä13176

kohta on lunta maassa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19810

Pulkkamäkeen ja
lumiukkosia ja lumilyhtysiä puuhaamaan ja
lumilinnakin pitää laittaa ja
hiihtämään ja
luistelemaan ja
vaikka ja mitä...
JEEEEE!

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

JEE! Kaikki muu paitsi se hiihtäminen. JEE!

Hiihtäminen on yksi helvetin iso kirosana! Tänään joutunee laittamaan Kolibrille sukset jalkaan, hän kun ei osaa kiroilla.

JEE! Katselen sujuvasti vierestä ja odotan milloin takapuoli kypsyy

JEE! Ja sitten tehdään yhdessä lumienkeleitä ja molemmilla on JEE!

Vierailija

Hähää, tää etelän ensilumi sulaa pois jo viikonloppuna. Ja mikäs vika hiihtämisessä on? Itsekin tosin lapsena inhosin sitä, ennen kuin opin luistelutyylin ja sen jälkeen hiihtäminen on ollut ihan mukavaa puuhaa kunnon välineillä.

Suojasäällä hiihtäminen paksussa lumessa on sitten asia erikseen...

Hmm.. Itse pidin hiihtämisestä pienenä. Hallitsen luistelutyylin ja tuli kahmittua myös palkintoja. Lusikkamuodossa, mutta kuiten. Niitä muunlaisia tainnut ollakaan jaossa. Piirimestaruustasolla.

Ei hiihtämisessä mitään vikaa ole, en vain ole osannut oikein yhdistää tätä tupakointiharrastustani urheilusuoritukseen. Hiihtäessä tulee hiki.
Oikeesti tällä kohtaa vain ei ole kunnollista maastoa, eikä järvenjäällä jaksa hiihtää.. loputon tasamaasto vie mehut hetkessä.

Ja kyllä, koulun suksilla tuli kertaalleen hiihdettyä, josko tuota nyt hiihtämiseksi voi sanoa, kun alamäkeenkin joutui kävellen kulkemaan. Havuja, perkele... Voitelu ongelmat..
Niitä ei kotisuksissa onneksi ole.

Luistimilla suksien sijaan viihdyn mainiosti, olen viihtynyt aina. Jääkiekkomailalla kun napsauttaa sääriluuhun, niin siinä otetaan miehestä mittaa, että kuinka kauniisti osaa kaatua. Maali kannattaa tehdä samaan lähtöön, kirpaisee sitten oikein huolella.

Mutta nyt mennään hiihtämään. Kolibri hiihti sisällä aikansa ja nyt sitten ulos ihmettelemään, kuinka kauan jaksaa kaatuilla. Se ei ihan helppoa ole tuo ylösnouseminen, kun oikein kunnolla saa sukset ristiin.

Jaa tulisko täällä stadin suunnalla edes lunta niin jotta hiihtämään pääsis. Muutakun semmoseen hiihtoputkiloon. Tänään tuli räntää enkä sitäkään kaipaisi. Motskarilla tekisi vielä mieli suhailla. Eilen illalla alkoi jo tulla sen verran vilu ja jäätä tien pinnalle että piti viedä mopo tallille nukkumaan. Vielä jos tulee hyviä päiviä niin meinaan mennä päristelemään. Ei mitään kiirettä talvelle!

Yllättävän yllättävän sitkeitä. Meidän ja naapurin pimu.

Lumienkeleitä ja lumilyhty tehtiin kauniiksi lopuksi. Naapurin vanhempi tytär rakensi lumiukon, jolle sitten lainattiin meiltä perinteinen lumiukonhattu. Sellainen musta kauhtana... Sopii mainiosti. Taitaa hattu olla jo kymmenettä talvea ukolla.
Kertaalleen etsittiin hattua myrskyn jälkeen.. Turhaan turhaan. Kesällä löytyi pellon laidasta ja taas siis käytössä.

Katoksesta hiukan hiiliä ukolle, ja tulipa kaunis.

Mukavaa hommaahan tuo lumessä möyrääminen. Sanoo omakotitalonomistaja hehtaaripihaa auki lapioidessaan.

Pysyisi nyt vain maassa. Tuo valkeus.
Moposta tulee näin äkkiseltään mieleen jo moottorikelkka. Sillä sitä on mukava päristää menemään. Ai jai..

Ihana talvi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat