Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Nykyinen "talouskriisi" on vain näytelmän lopullinen kohtaus. Katkera romahdus, kriisi ja kaaos, kuten jo löydyn armeijan epätoivoinen sodan eskalointi tulevat myöhemmin. Mutta sodan lopputulos on nyt varma, enkä puhu enää vain Afghanistanista. Kiina voitti, Amerikka hävisi!

Kiinan "kärsimyksiä" tässä ns kriisissä on liioiteltu länsimediassa ilmivalheelliseen propagandaan asti, mutta sillä ei käytännössä ole mitään merkitystä. Anglosaksiset myrkkykielet ja lastemurhaajat voivat kirjoitella pikku propagandauutisiinsa mitä mielivät! Tosiasia on, että Kiina tulee toipumaan tästä pikku kriisistä huomattavasti paremmin kuin he!

http://www.terradaily.com/reports/China ... y_999.html

http://english.sina.com/technology/2008 ... 92632.html

http://english.sina.com/china/2008/1015/192117.html

Todella naurettavaa kun länsimedia, myrkkykielien ja lastemurhaajien pikku äänenkantaja kirjoittaa, kuinka Kiinan talous on totaalisesti TUHOUTUMASSA, vaikka vain 10% koko heidän GDP:stään tulee viennistä

Ei, lastentappajat! Tämä on TEIDÄN romahduksenne, ja hyvä niin! Te voitte kirjoittaa mitä sontaa haluatte, mutta kukaan ei sitä enää usko! Te kaivoitte itse oman hautanne! Historia tulee muistamaan teidät juuri sinä minä te olitte;silmittöminä viattomien naisten ja lasten murhaajina! Murhien, jotka toteutettiin tämän "puolustusliiton" nimissä. Se liitto tulee kaatumaan taloutenne kaatumisen myötä. Te voitte muistella menneitä hyvällä, mutta takaan, että muu maailma ei muista, eikä unohda!

http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/7582170.stm

Säälittävää kuinka te nyt huudatte romahdusta ja kerjäätte Kiinalta sääliä ja apua! Teidän romahduksenne tulee myös olemaan TEIDÄN ROMAHDUKSENNE! Muun maailman talous menee lamaan, mutta Kiinassa ja Intiassa asuu kummassakin miljardi ihmistä. He toipuvat tästä kyllä, mutta te säälittävät jälki-imperialistiset raukat ette! Te ahneet pikku paskiaiset saitte JUURI sen mitä ansaitsitte! Tämä on "kriisi" jota ihmiskunnan enemmistö tulee muistelemaan lämmöllä

Kommentit (2)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat