Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tämän siitä saa kun noita "keski-ikäisiä" läskejä lahopäitä ei olla VÄKISIN syösty vallasta! Ensi vaaleissa ei taaskaan näy loppua tälle PELLEILYLLE! Laiskaiaiset ovat tavallaan saaneet mitä ansaitsivat, mutta kyllä tälläinen pahuus hallitsevana voimana tuntuu olevan jotain, mitä edes Suomalaiset eivät ansaitse!

http://mobile.fi.msn.com/device/uut/art ... id=4266117

Kommentit (13)

Ei hitto mitä roskaa.. (sensuroitua tekstiä). Miksei ne ylen apinat ala näyttämään mainoksia ja miksei nuo idioottipolitikot lopeta verojen keksimisiä. MIKÄ TÄTÄ MAATA VAIVAA!

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918
Liittynyt11.3.2008

Jos ei haluta maksaa kohtalaisen hyvästä mediapalvelusta niin ei kaiketi haluta katsoakaan ylen tarjontaa.

Jos niin on niin kannattaisi enneminkin suojata ylen kanavat kanavakortilla niinkuin vaikka jenkit ovat ongelman ratkaisseet.

Jos katsoo niin maksaa, jos ei katso niin ei maksa, se on niin yksinkertaista.

Enemmistö ei maksavista asiakkaista kuitenkin haluaisi katsoa ainakin toisinaan ylen pidemmät ja monipuolisemmat uutiset Emteevee3:n ja Nelosen uutisin nähden.

AInakin minun sukulaisista joista valta-osa jättää maksamatta tv-maksun ja tienaavat kohtalaisesti kuitenkin katsovat ylen uutisia ts. ovat pummeja.

Silti he halveksivat liputta matkustavia maailmanparantaja anarkisteja jotka haluavat hyvää enemmistölle, ilmaista joukkoliikennettä.

Kuitenkaan ilmaista lounasta ei ole olemassa heidän mielestään, niin ihmettelen syvästi tällaista kaksinaismoralismia!

Kohtalaisen hyvin tienaava ihminen ei ole pummi jättäessään tv-maksun maksamatta mutta kohtalaisen huonosti tienaava on pummi jättäessään YTV:n matkakortin maksamatta.

-

Yle on demarien propagandakoneisto. Koko johto on demareita. Ei kiinnosta maksaa.

Katsotaanpa mitä tänään tulee vaikkapa Yle Teemalta:

-demari Sami Borgin haastattelu
-Pieni moskeija preerialla
-Hämeen-anttilan 6-osainen islamia ylistävä sarja
-ranskalainen kommunismia ihannoiva iltaelokuva

Minusta ylen ohjelmatarjonta on paljon monipuolisempaa ja ennen kaikkea SIVISTÄVÄMPÄÄ verrattuna näihin kaupallisiin roskakanaviin.

Tv-lupa pitää maksaa.
Mielestäni se on pieni summa siihen nähden, että jos ei olisikaan tarjolla muuta kuin bigbrother ja pelkokerroin.
Puhumattakaan niistä karseista amerikan mallin uutisista tekonauruineen ja hupi-hupi viihde pätkineen...

Mielestäni hyvä idea että luvan hinta sidottaisiin asuntokohtaisesti. Varakkaampi maksaa enemmän kuin köyhä. Ihan oikein.

Jos yleä ei olisi, ei mulla olis edes telkkaria.

EDIT:

Ketjun aloittaja on on tämän foorumin pahin provo, joka voisi aloittaa yhden järkevän ketjun päivässä ennemmin, kuin 50 älytöntä huutomerkein varusteltua vihanlietsonta ketjua.

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337
Liittynyt29.3.2005

Samalla logiikalla pitäisi maksaa autovero, vaikka ei omistaisi autoa. Olisi pakko ostaa kuukausittainen bussilippu, vaikka kulkisi kävellen. Ruohonleikkuri olisi pakko ostaa, vaikka asuisi kerrostalossa. Kaupasta olisi pakko ostaa kirnupiimää, vaikka olisi allerginen maitotuotteille. Kyllähän näitä hyviä ideoita riittää.

edit. Ei niitä YLEllä kiinnosta, kuka omistaa television. He vain haluavat verottaa kaikkia kansalaisia, että saisivat rahaa.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Marssilainen
Samalla logiikalla pitäisi maksaa autovero, vaikka ei omistaisi autoa. Olisi pakko ostaa kuukausittainen bussilippu, vaikka kulkisi kävellen. Ruohonleikkuri olisi pakko ostaa, vaikka asuisi kerrostalossa. Kaupasta olisi pakko ostaa kirnupiimää, vaikka olisi allerginen maitotuotteille. Kyllähän näitä hyviä ideoita riittää.
Kyllä kai sinäkin nyt tajuat telkkarin ja kirnupiimän eron?

Jos nyt tuolle puujalkalinjalle lähdetään, niin ei koko maailmassa tarvii PERIAATTEESSA maksaa mistään mitään.

Käsittääkseni ruohonleikkuri ei ole julkinen palvelu kirnupiimästä puhumattakaan.

Lakkautetaanko kirjastot samalla, kun sinä et niissä käy, vaikka verorahojasi käytetään niiden rahoittamiseen?

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337
Liittynyt29.3.2005

Televisio on laite, jonka voi kotiinsa ostaa. Valtion tasolla ei voida automaattisesti olettaa, että kaikkiin talouksiin hankitaan tietyt koneet automaattisesti. Televisio voi olla kalliskin investointi, eikä mikään itseisarvo. Tiedän useita talouksia, joissa ei ole televisiota ja joissa ei katsota televisiolähetyksiä muillakaan konsteilla. Kirjasto on kunnallinen palvelu. Niissä on melkoinen ero.

Nykyään kun on digitekniikka pitkällä, olisi aivan helppoa YLE:n myydä katselukortteja digivirittimiin. Tietokoneen näytöltä surkealla laadulla striimattua suttua tai kännykällä tiirailtavaa postimerkin kokoista ohjelmaa katselevat ovat niin marginaalitapauksia, ettei niillä ole isoa merkitystä.

Itse rinnastaisin television katselun ja sanomalehtien tilaamisen. Toiset tilaavat sanomalehtiä ja toiset eivät. Ei sen Pohjolansanoman tilaamisen pitäisi maksaa mitään sille, joka ei lehteä tilaa. Ärsyttävää, kun televisiottomia pidetään automaattisesti rikollisina salakatselijoina.

edit. Tuli vielä yksi ajatus mieleen. Jos YLE itse lähettää ohjelmiaan kännyköihin ja internetin välityksellä, niin eikö se olisi ihan helppo koodata niin, ettei ohjelmaa voi katsella ilman koodia, jolla sen purkaa? En tiedä, mutta tuntuu hölmöltä ajatus, että itse lähettävät ohjelmaa netissä ja itkevät, kun sitä ihmiset sieltä katsovat. Tuntuu aika harkitulta jutulta jotenkin. Nytpä rakennettiin oiva tekosyy ja väline, jonka turvin saadaan kinuta kaikki kansa verolle. Öh...

edit2. Voisihan ne kännykässä näkyvät ohjelmat tilata vaikka tekstiviestin avulla. Lähettää viesti heidän numeroon ja ohjelma alkaa tulla vaikka tunniksi. Siinä olisi maksettu sekin katselu.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Jos halutaan pitää kansallinen kanava, kustannettakoon se verorahoista suoraan. Nykyinen järjestelmä maksuvalvojineen ym on byrokratiaa järjettömimmillään. Kaikenlainen tähän liittyvä uusien byrokratioiden suunnittelu on täyttä hulluutta ja rahan tuhlausta.

EDIT: En voi käsittää miten asiaa pohtimaan perustettu työryhmä kehtaa edes esittää tällaista? Onko poliittinen päätöksentekomme YLE:n johtamaa? Saneleeko YLE ehdot millä se rahoitetaan? Ei todellakaan. Kyllä poliitikoilla pitäisi olla sen verran järkeä päässä että ymmärtäisivät romuttaa koko paskasysteemin eikä rakentaa uutta ja entistä surkeampaa tilalle. Suora rahoitus verorahoista ratkoisi ongelmat ja vetäisi mutkat suoriksi. YLE:n valituksen pitkäjänteisestä suunnittelusta voi jättää omaan arvoonsa, jos valtio (kansa) ei halua rahoittaa omaa kanavaa, sitä ei rahoiteta ja sillä selvä. Rahoituksesta voitaisiin päättää vaikka neljäksi vuodeksi kerrallaan, jolloin YLE:lle jäisi kuitenkin mahdollisuus suunnitteluunkin.

EDIT2: Olinpas väärässä, poistin pari lausetta.

offmind
Seuraa 
Viestejä16213
Liittynyt19.8.2008
ronko7eus
Marssilainen
Samalla logiikalla pitäisi maksaa autovero, vaikka ei omistaisi autoa. Olisi pakko ostaa kuukausittainen bussilippu, vaikka kulkisi kävellen. Ruohonleikkuri olisi pakko ostaa, vaikka asuisi kerrostalossa. Kaupasta olisi pakko ostaa kirnupiimää, vaikka olisi allerginen maitotuotteille. Kyllähän näitä hyviä ideoita riittää.Kyllä kai sinäkin nyt tajuat telkkarin ja kirnupiimän eron?

Joka on? Ylen ohjelmathan ovat nekin oikeastaan vain YLE:n tuotteita joista ei pitäisi olla pakko maksaa sen enempää kuin Valion tuottamasta kirnupiimästä.

Käsittääkseni ruohonleikkuri ei ole julkinen palvelu kirnupiimästä puhumattakaan.

Mutta YLE:n ohjelmat ovat?

Lakkautetaanko kirjastot samalla, kun sinä et niissä käy, vaikka verorahojasi käytetään niiden rahoittamiseen?

Eli myös YLE budjettirahoitukseen, erinomainen idea.

“He was a dreamer, a thinker, a speculative philosopher...or, as his wife would have it, an idiot.” Douglas Adams

Ja keisari Augustukselta... ei kun Yleltä kävi käsky että kaikki kansa oli verolle pantava tai ainakin halvalla pantava...

Ainoa syy minkä vuoksi jokainen kansalainen velvoitettaisiin maksamaan asuntokohtaista tv:n käyttömaksua olisi se että tv eli siis ylen kanavat ovat todella tärkeä kanava jota kautta tulevat sitten ne kaikki sellaiset tiedotteet joissa ilmoitetaan mahdollisesta hengen tai terveyden vaarasta, ynnä muuta sellaista. Mutta voidaanko ihminen tosiaan velvoittaa maksamaan tv-maksua josta hän ei voi kieltäytyä ja siis sekundäärisesti velvoittaa myös ostamaan tv ja mahdollisesti vielä digiboxikin, jotta hän voi saada elintärkeitä tiedotteita?!

Kas kun ei samantien velvoiteta jokaista kansalaista hommaamaan vielä ikiomaa keskoskaappiakin kotiin siltä varalta että sattuu tilanne jolloin sellaista tarvitaan ja hyvin hätäisesti. Ei, kyllä sellaisten asioiden jotka koskevat jokaikistä kansalaista tässä maassa pitää vielä hoitua jotenkin muutenkin kuin elektronisten vempeleiden kautta. Nykyiselläänhän en itse menisi luottamaan tietokoneisiinkaan äänestysvälineinä.

Ääneen sanomaton sääntö on että kaikilla pitää olla nykyään kännykkä ja jokainen pitää olla tavoitettavissa vaikka kakkanakkiakin vessassa vääntäessään, mutta voidaanko tosiaan edellyttää sitä että omistaa tv:n? Tahi olettaa että kaikki näin tekevät, tekevät kumminkin vaikka muuta väittävät tai olisi syytä tehdä?

Mikä piru siinä on niin vaikeaa ettei yle ala myydä niitä lupia juuri noina boxikortteina joita edellä kommentoineet ovat maininneet? Jos itse saisin päättää, jokainen ylen kanava voitaisiin hinnoitella erikseen, eli kaikkia ei tarvitsisi ottaakaan. Itseäni ei nykyään järin muu kiinnosta kuin Teema satunnaisesti tiededokumenteillaan. Ykkösen luontodokut toistavat samaa juttua jonka osaan jo ulkoa. Ja kakkoselta en keksi siis en niin mitään katsottavaa.

Qadesha
Ainoa syy minkä vuoksi jokainen kansalainen velvoitettaisiin maksamaan asuntokohtaista tv:n käyttömaksua olisi se että tv eli siis ylen kanavat ovat todella tärkeä kanava jota kautta tulevat sitten ne kaikki sellaiset tiedotteet joissa ilmoitetaan mahdollisesta hengen tai terveyden vaarasta, ynnä muuta sellaista. - -Ottaisin samat tiedotteet sähköpostiin. Siellähän ne myös säilyisivät kunnes lukisin. En nimittäin kuitenkaan nauhoittaisi kaikkia ohjelmia siltä varalta että jotain tiedotteitakin tulee.

Dredex
Qadesha
Ainoa syy minkä vuoksi jokainen kansalainen velvoitettaisiin maksamaan asuntokohtaista tv:n käyttömaksua olisi se että tv eli siis ylen kanavat ovat todella tärkeä kanava jota kautta tulevat sitten ne kaikki sellaiset tiedotteet joissa ilmoitetaan mahdollisesta hengen tai terveyden vaarasta, ynnä muuta sellaista. - -Ottaisin samat tiedotteet sähköpostiin. Siellähän ne myös säilyisivät kunnes lukisin. En nimittäin kuitenkaan nauhoittaisi kaikkia ohjelmia siltä varalta että jotain tiedotteitakin tulee.Vaihtoehto tuokin, itselläni vain tuppaavat s-postit kovin usein unohtua happanemaan pitkäksikin aikaa. Siitä on joskus ollut haittaakin (mennyt joku tarjous sivu suun).

"Yksi vaihtoehto olisi rahoittaa Yle suoraan valtion budjetista. Ylessä tällaista mallia ei haluttaisi, koska budjetista päätetään erikseen joka vuosi. Se tekisi pitkäjänteisen suunnittelun vaikeaksi."

Tämä minua potuttaa koko hommassa eniten. Yle ei halua tätä, joten tästä ei oikeastaan keskustella edes todellisena vaihtoehtona. Sen sijaan pitää järjestää kalliimpaa turhaa byrokratiaa ja tuhlata vielä enemmän valtion rahoja.

Valtio voisi esimerkiksi tehdä puitebudjetin Ylelle useammalle vuodelle kerrallaan, minkä pitäisi pienentää näitä suunnitteluongelmia. Kaikkein typerintä olisi rakentaa uusi maksujärjestelmävalvonta ja tuhlata siihen vielä enemmän veroeuroja mitä suoraan budjettirahoitukseen kuluisi. Lisäksi Ylelle ei todellakaan kuulu antaa valtaa sanella ehtoja omalle rahoitukselleen.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat