Seuraa 
Viestejä1918
Liittynyt11.3.2008


Miksi Kokoomus niminen käärme yrittää huijata työväestöä ympäripyörein hunajaa makeampien sanojen avulla jotka karvastelevat kuitenkin mahassamme kuin orjantappuroista valmistettu ja petollisista lupauksista valmistettu myrkkyjuoma?

On aivan ilmeistä että "Mahdollisuuksien tasa-arvo" ja "Työn kannustavuus" Tarkoittavat käytännössä eliitin lapsille yksityiskouluja ja progression karsimista.

-

Kommentit (2)

Jalkaväenkenraali Adolf Ehrnrooth varoitti Suomen herroja jakamasta kansaa kahtia, rikkaisiin ja köyhiin. Siitä ei hyvää seuraa.

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918
Liittynyt11.3.2008

Suomi ei kykene ainakaan toistaiseksi kilpailemaan Kiinan palkkatason kanssa.
Hyvinvoinnin säilyttäminen ja parantaminen sekä jakautuminen tasapuolisesti yhteiskunnassa edellyttää että jalostusastetta pystytään kasvattamaan myös vastaisuudessa innovatiivisuuden suosimisen muodossa.

Kokoomuksen tarkoitus on hyvä, nopeuttaa terveydenhoitoon pääsemistä ja lisätä laadukasta koulutusta mutta keinovalikoima on väärä.

Itse en ole, enkä usko koskaan pääseväni Mensan jäseneksi. Tein kerran netissä älykkyystestin ja sain kuviopäättelystä keskimääräistä paremman mutta laskennallisia kyvyistä keskimääräiset tulokset. (http://www.iq-test.eu/)

"Urheilukentänhoitajana työskentelevä kolmen lapsen isä on mielestään aivan tavallinen ihminen."* (Mensan jäsen=> Älykkäämpi kuin 98% väestöstä)

Jos maahan perustetaan yksityiskouluja eliitin lapsille vahvistetaan kehitystä jossa työväestön keskuudessa elää opiskeluvastainen henki.Kuvitellaan että vain Porvariston lapsissa on potentiaalia opiskella pitemmälle.

Ennemminkin pitäisi lisätä opettajien palkkoja, määrää sekä pienentää luokkakokoa opetuksen laadun ja oppilaiden viihtyisyyden parantamiseksi.

Alemmuuskompleksien poistamisen lisäksi tulisi mielestäni köyhempien perheiden jälkikasvun opiskelulle luoda taloudelliset edellytykset periaatteella "Kuta köyhemmästä perheestä olet sitä enemmän saat opintotukea päästessäsi korkeakouluun"

Vakaan yhteiskunnallisen kehityksen kanssa on myös sopusoinnussa se että terveyttä voidaan hoidattaa tasapuolisesti riippumatta tulotasosta sitten kun ollaan jo työelämässä.

Itse ostin vuonna 2007 itselleni influenssarokotteen, sen minkä eläkeläiset saavat ilmaiseksi. Perheelliselle duunarille influessa rokote 60€, vastaa verojen ottamisen jälkeen monesti päivän palkkaa. Hyvin ansaitsevalle korkeakoulutetulle, osaamistaan vastaavassa työpaikassa työskentelevälle tämä saadaan kuitattua murto osalla työtunneissa laskien.

Kuitenkin duunareita on määrällisesti moninkertainen määrä, veikkaan että pitkässä juoksussa on kansantaloudellisesti kannattavampaa antaa työväestölle enemmän tukea terveydenhoitoon kuin yläluokalle.

*http://www.mensa.fi/sivu.php/esittelyt

-

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat