Seuraa 
Viestejä18
Liittynyt4.10.2008

Tämmöistä asiaa olen miettinyt. Välillä tulee sellainen tunne, että jos jokin asia nähdään ongelmana yhteiskunnassamme, sitä ollaan heti kovasti kieltämässä miettimättä sen enempää syiden ja seurausten suhteita. Esimerkkinä nyt vaikkapa nämä kouluammuskelut. Moni olisi kieltämässä aseita. Mutta onko ongelma aseissa vai pahoinvoivissa nuorissa? Mistä pahoinvointi johtuu? Tai baarien aukioloaikojen muuttaminen alkoholin käytön vähentämiseksi... Tai ikuisuuskysymys parveketupakoinnista... Tai se yhtä iänikuinen kannabis... Kommentteja laidasta laitan pyydän!

Seuraavaksi voitaisiin kieltää lihottavien ruokien myynti ja tehdä bussien ovista sellaisia, että vain laihat mahtuvat kyytiin... Lihavat kävelkööt, jotta kunto paranee ja verorahoja säästyy ja tilastot kaunistuvat!

Sivut

Kommentit (18)

Kielletään:
- keittiöveitset ja muut terävät välineet (tapahtuu eniten tappoja näillä)
- ravintoloiden aukiolo kello 18 jälkeen, kansa raitistuu ja on aikaisin kotona
- Alkon myymälät muualta kuin Utsjoelta, jos on pakko viinaa juoda, voi sitä matkustaakkin
- jään muodostus tien pintaan talvisin (ei tarvitse suolata talvisin, rahaa säästyy)
- susia syömästä ihmisten elikoita, sekä hirviä (että metsästäjille säästyy)
- ilmastonmuutos

Näinhän se toimii, kun kielletään, niin maailma pelastuu.

en ikinä ole ymmärtänyt näitä
kieltofanaatikkoja...

tuntuu vain olevan semmosten
ajatuksissa tuo kyttääminen ja kieltäminen
jotka asioista ei mitään tiiä...

välillä naurattaa kun on seinässä
niin paljon kieltomerkkejä että niiden kaikkien
lukemiseen menisi tolkuton aika...
ja sitten kun ne vielä tajuaisi...
parkki hallin ovessa "pysäköinti kielletty"
ÖÖ?
tai parkkipaikalle ajettaessa lukee
"vain vvo:n asukkailla"
ja sitten osuu seuraavaksi silmään
"VIERAS PAIKKA"
hymyilyttäähän tuommoset...

Vapaa kasvatus, johtaa aina häiriö käyttäytymiseen "aikuisena" toisin sanoen lapsi ei koskaan kasva aikuiseksi.

Rajat ja asetukset luovat turvaa kehittyvälle lapselle.

Lapsilta siis pitää kieltää ja rajoittaa tiettyjä juttuja! Liian usein lapset sopivat keskenään pelisäännöt.

Joskus on hyvin hankalaa erottaa, kuka on aikuinen ja kuka on lapsi.

Todennäköisesti aikuisia ihmisiä on maailmassa hyvin vähän.... aikuisia, joita ei tarvitse ohjeistaa... aikuisia, jotka eivät ohjeista muita, vaan itseään.

T:Sofia 4v

Itse olen ihmetellyt, miksi keittiöveitsien pitää olla kärjestä teräviä. Jos niissä olisi jonkunlainen metallinen pallo kärjessä ei niillä tapettaisi ihmistä kuin pohojalaasissa häissä konsaan.

Leivän, lihan jne. leikkuuteen se ei vaikuttaisi.

Mitä käsiaseisiin tulee, mielestäni tavallinen kansalainen ei sellaista tarvitse. Metsästämisessä sitä ei tarvitse. Aseharrastajat voivat ampua ilmapistoolilla tai säilyttää aseitaan muualla kuin kotonaan. Ehkä ne voisi hakea jostakin säilytyspaikasta (lisää työllisyyttä). Joka tapauksessa mikään harrastus ei ole niin tärkeä, että sen takia muiden ihmisten pitää vaarantua.

Mitä monenlaisiin kieltoihin tulee en myöskään niitä yleensä kannata. Esim. verotuksen nostaminen roskaruoan, alkoholin tai tupakan kohdalla ei vaikuta muuten kuin, että alkoholin korvaa halvemmat päihteet kuten tuulilasinpesuaineet tms. spurgukamaa. Tupakan kohdalla poltetaan sätkää. Terveysruokiin ei ole muutenkaan varaa.

En kannata terveysfasismia muutenkaan. Outoa jos kannatetaan ajatusta, että tupakoimaton ihminen saa palkkaansa bonuksen. Sehän on vain kääntäen tupakoinnista maksettava sakko. Otetaan sitten kahvit ja pullatkin pois työpaikoilta, jos kyse on vain ja ainoastaan tuottavuudesta.

asdf
Seuraa 
Viestejä11749
Liittynyt16.3.2005
Alaston_Apina
Itse olen ihmetellyt, miksi keittiöveitsien pitää olla kärjestä teräviä.

Se on ihan tosi, että ei sitä kovin usein tarvitse, mutta sen verran kuitenkin, etten ainakaan minä ostaisi tylppää veistä. Kärkeä tarvitaan esimerkiksi kalan perkaamiseen tai lihan fileroinnissa työnnettäessä veitsi kalvon tai rasvakerroksen alle.

Eilen helvetillisissä naapureissa kerrottiin, kuinka moralla voi yrittää perata naapurinsakin... kirveellä voi halkoa muitakin kun puita...

Päästä tylppä veitsi... kai sitten pitäisi mirklaus vehkeetkin kieltää... kieltoja ja asetuksia tekevät ihmiset lähtevät ajatuksesta ihmiset ovat lapsia, ja tyhmiä sellaisia... lapsia, kyllä... vaan ei tyhmiä.

Tylppä veitsi teroitetaan ja puukkohippa jatkuu...

Kyllä ne insiinöörit voisivat olla rakentamatta niitä ydinpommeja, mutta kun ne saavat niin hyvää palkkaa, aina löytyy vekara joka äitinsä tuohet on perinyt, ja leikkiinsä insinöörit kutsuu.

Aina löytyy se naapurin Eemeli, joka metkuisalla mielellään päättääpi nappia painaa... aina löytyy se ratto Raija joka dollarin kiilto silmissään rakentaa sen pommin, vaikka Ettani purkista, ihan vain kokeillakseen kuinka pitkälle naulat sinkoavat...

T:Olet hippa, ota kiinni.

Veitseen tartutaan pikaistuksissa, ei siinä kukaan ehdi niitä teroittamaan. Puukko on tietty eri asia, mutta ei sitä joka keittiöstä löydy. Kansallispuvusta korkeintaan.

asdflle: Kalanperkuuveitsi ei varmaan sovellu edes tappamiseen, on se sen verran ohut ja heikkoa tekoa. Mutta valtavat psykotyyppiset lihaveitset voisivat ehkä olla pyöreänuppisia. Moni pikaistuksissa tehty tappo olisi varmaan jäänyt tekemättä.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30500
Liittynyt16.3.2005

Kuka tahansa ruokaa joskus itse tehnyt tietää, että teräväkärkisiä veitsiä, käsiaseita ja kohtuullisia määriä (kilogrammoja) räjähteitä tarvitaan nykyaikaisten elintarvikepakkausten avaamiseen.

Ensin tehdään muutama reikä ultravahvaan supernanomuovikerrokseen .44 kaliperin täysvaippaluodeilla, reikiä koverretaan hieman isommiksi veitsellä, ja ujutetaan sisään pötkö TNT:tä. Poks, ja loppupäivä keräillään kiroillen pakkauksen sisältöä keittiön seiniltä.

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918
Liittynyt11.3.2008

[size=200:124c38o3]Kielletään valtion sivareiden majoituskulujen maksamatta jättäminen.

Sivareista ei ole mitään hyötyä yhteiskunnalle jos he eivät saa palveluspaikkaa säästölinjan takia tai jos sattuvat saamaan palveluspaikan he joutuvat toisinaan tekemään valinnan taloudellisen toimeentulon ja itselleen sopivamman työkokemuksen kartuttamisen välillä.[/size:124c38o3]

Mitä järkeä on siinä että kolutuksen X hankkinut sivari tekee työtä alalla n+1 joka ei liity alaan X mitenkään?

-

Koska moni pikaistuksissa, mielenhäiriössä... nyt napsahti syndroomassa... tehty tappo suoritetaan edelleen käsin ja jaloin, kieltäisin vastasyntyneeltä kädet ja jalat... raajojen poisto suorite voitaisiin toteuttaa jo kohdussa, sillä vauva nuijii kaikin raajoin äitiään, ja mahdollista kaksos otustaan...

Yhä harvempi meistä olisi sokea, sillä masturbaatiokin kävisi haasteellisemmaksi.

T:nuijapää

Ei kielletä mitään.

Paitsi typerä ja epäinhimillinen käytös kanssaihmisiä/eläimiä kohtaan.

Ja kuka määrittää standardit? Eiks raamattu ja jumala yrittänt sitä jo kerran? ja ties kuin moni muu taho..
Eli kaikki kieltoon vaan, kunnon holhousyhteiskunta meininki päälle, niin menetetään viimosetkin järjen rippeet maailmanmenosta.

Tartteeko ihmisen noin kovasti suojella itseään iteltään?

asdf
Alaston_Apina
Itse olen ihmetellyt, miksi keittiöveitsien pitää olla kärjestä teräviä.

Se on ihan tosi, että ei sitä kovin usein tarvitse, mutta sen verran kuitenkin, etten ainakaan minä ostaisi tylppää veistä. Kärkeä tarvitaan esimerkiksi kalan perkaamiseen tai lihan fileroinnissa työnnettäessä veitsi kalvon tai rasvakerroksen alle.Miksi ihmisen muka pitää saada kalastaa tai tehdä itse ruokaa? Onhan meillä prosessoitua sapuskaa niin tarvitse niitä teräaseita myydä ollenkaan taitavatpa olla tappavimpia välineitä Suomessa heti nyrkkien jälkeen. Valtio voisi hoitaa täydellisesti tuon puolen ja pitää huolen että noita tappovälineitä ei pääse valvonnan ulkopuolelle.

Lyökääpä sopuleille, kieltoaulu naaman eteen, mitä siitä tulee, kiertävät esteen, jatkavat matkaansa... seuraavat johtajaansa tunturi puroon.

Mikäli lapsi kasvaa ilman rakkaudellisia vinkkejä, ohjeita, asetuksia... jopa kieltoja... sopulilauman nähtyään rientää tuo peijakas mukaan, itsensä mielen virtaan hukuttamaan.

T:Tuonelan Joutsen

Kun on vauhtiin päästy, niin antaa mennä vaan, kielletään:
- kamerakännykät, ihmiset ottavat huonolaatuisia ja typeriä kuvia niillä
- "avataan tästä"-vetokannet pakkauksista. Kaikkihan tietää, ettei niitä siitä kohdasta yrittämällä auki saa (kaikkialta muualta kyllä)
- 0,4 l tuopit ja 0,44 l oluttölkit, ihmisten huijausta on nuo
- kevytjuustot ynnä muut huijaustuotteet joissa on kaikkea vähemmän paitsi hintaa
- kulkuneuvot, joilla pääsee yli 120km/h, ei missään saa luvallisesti ajaa 220km/h, rajoitinta peliin
- feminismi
- sovinismi
- poliittinen jargon, jota poliitikot käyttävät kun eivät halua antaa vastausta kysymykseen
- poliitikkojen typerät "kukkahattutäti"-ideat, tai ainkin julkinen raipparangaistus pitäisi antaa ja suu-kiinni-jäähy pari viikkoa.

Tää kieltäminenhän on oikeastaan aika kivaa (niin kauan kun ei kielletä minulta mitään).

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat