Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Espoossa on tehty lyhyen ajan sisällä kaksi polttopulloiskua kristillisiin kirkkoihin.

Koetko että olet ollut yllyttämässä tekijöitä ?

Kannattaa alkaa panemaan rahaa sukanvarteen.

Espoon Leppävaaran kirkkoon viskattiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä polttopullo. Pullossa oleva neste oli sytyttänyt lattialla olleen suojapahvin palamaan, mutta palo oli sammunut itsestään.
Vastaavanlainen polttopulloisku tehtiin alkukuusta helluntaiseurakunnan lähetyskappeliin.

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id105488.html

Kommentit (6)

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918
Liittynyt11.3.2008



Ensimmäinen polttopulloisku tehtiin lokakuun kolmannen ja neljännen päivän välisenä yönä helluntaiseurakunnan kappeliin Leppävaarassa. (http://www.iltalehti.fi)

"Pe 3.10 19.00 Open House!
- Nuoret Kappelilla"*

Helluntaiseurakuntaan tehdyn iskun ajankohta viittaa haluun saada paljon huomiota aikaiseksi, hengellisen nuortenillan jälkeinen viikonloppuyö, ajankohtana perinteinen maallisten nuorten dokaamisilta, lisämotiivina on saattanut olla vahingoittaa kirkkoon vielä mahdollisesti jääneitä henkilöitä.
Helluntaiseurakunta on Leppävaarassa sen verran syrjäisessä paikassa että tekijän on täytynyt entuudestaan tietää missä kyseinen rakennus sijaitsee. Vaikka sen viereen vietäisiin, ei sitä arkipäivisin osaisi erottaa uskonnolliseksi rakennukseksi sillä se muistuttaa jotain hiljaista pk-yrityksen tilaa.

Sen sijaan Leppävaaran (Luterilainen) Seurakuntarakennus on selkeästi ympäröivästä rakennusteemasta erottuva rakennelma.
Viimeisin isku tapahtui tällä viikolla tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, kun Leppävaaran kirkkoon heitettiin ikkunasta polttopullo. (http://www.iltalehti.fi)
Onneksi tarkoitus oli pahempi kuin teko. Vaikuttaa aika amatööriltä tämä tekijätaho osapuolena mitä tulee teon suunnitelmallisuuteen, mikäli päämääränä on ollut ensisijaisesti estää Jumalanpalvelustilaisuuksien järjestäminen. Sillä "Leppävaaran kirkon peruskorjaus on alkanut. Kirkko ei ole käytössä 1.9.2008 - 31.5.2009. "**
Tekijätaho koostuu todennäköisesti paikallisista vähävaraisista ja kantaväestöä edustavista valkoihoisista henkilöistä. Tähän viittaavat taitamattomuus polttopullon käsittelyssä, ja kykenemättömyys maksimoida tuhon määrä ottamalla selvää Internetin välityksellä missä luterilaisissa kirkoissa järjestetään uskonnollisia tilaisuuksia tällä viikolla.
Kantti ei ole tainnut kestää hyökätä esim. kauempana sijaitseva Espoon Keskuksen vanhaa kirkkorakennusta tai tuomiokapitulin rakennuksia vastaan koska ohitettaessa kyseiset rakennukset ei voi olla välttymättä havainnolta että siellä on runsaasti valvontakameroita.

Valistuneen arvaukseni mukaisesti tekijä tai hänen avustajat ovat vähävaraisia, Espoon kaupungin vuokra-asunnossa asuvia henkilöitä, mikä takasi helpon pakotien minkä lisäksi heillä on ollut joskus aikaisemmin jonkinlainen suhde uskonnollisiin ihmisiin.

Luulen että mikäli poliisi nappaa rikollisen tai hänen avustajat läheltä rikospaikkaa.

Siniset neliöt edustavat kaupungin vuokra-asuntoja ja ympyrät kirkkoja.

*http://www.lahetyskappeli.fi/
**http://www.leppavaaranseurakunta.fi/fi/kirkko/

-

No kunhan trollailin.

Toivottavasti poliisi tekee työnsä tavallista paremmin. Esim pullon lasinsirpaleista saa näytteen bensasta, ja joka jakelijalla se on erilaista.

Sitten vaan valvontakameroita katselemaan, että kuka osti vaikkapa Essolta kanisteriin bensaa.

Myös kännyverkosta saa tiedot jokaisesta ihmisestä, joka oli 50-100m säteellä.

Ja varsinkin heistä, jotka sulkivat puhelimensa hieman ennen iskua.

That's your guy.

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918
Liittynyt11.3.2008

Miksi polttopullon heittäjä ei ole muslimi/tummahahmo savannilta tai autiomaasta?

Yleisesti ottaen mitä tulee suhteisiin muslimien ja tosikristittyjen välillä on suhtautuminen ollut muslimien taholta liikuttavan jalomielistä verrattuna aistimiini tosikristittyjen ennakkoluuloisiin asenteisiin muslimeja kohtaan.

Sivariaikana pohdin vielä uskonnollisia asioita ja kävin kirkoissa, enää en käy.
Sillä ei ole väliä vaan kokemusperäisellä tiedollani.

Palvelusaikana luonani asui Kenialainen krisitty, paikallisen yläluokan Kikujuheimon edustaja.

Hän kysyi minulta usein miksen tulisi hänen kanssaan tapaamaan hänen muslimiystäviään. Jotenkin tähän tyyliin hän yritti puhua rasistisen ilmapiirin suolaaman mieleni ympäri: "If you´d come, you´ll be treated so well"

Tässä taannoin olin nousemassa Espoon keskuksessa erääseen bussiin oli meitä kaksi matkustajaa odottamssa samaa bussia. Vanhempi somalinainen ja minä.
Kohteliaana ajattelin antaa tietä mutta hän antoikin minulle etusijan mennä bussiin.

Rupesin kerran keskustelemaan bussissa suunnattomassa maistissa somalin kanssa jolla oli uskonnollinen päähine päässään.

Hän ei loukkaantunut hajustani vaan yritti kärsivällisesti selittää että aikaisemmin näkemäni somalit humalassa eivät elä Islamin oppien mukaisesti jne.

En ole niin sinisilmäinen että ajattelsin näin että se mitä halutaan päälle päin näyttää olisi sama mitä todella ajatellaan.

Se mitä yritän sanoa ettei pakolaisleiriltä turvalliseen ja vauraaseen suomeen päässeellä muslimilla voi olla motiivia yrittää tuhota perjantai-iltana spontaanisti kristittyjen pyhiä paikkoja.

Ja jos näin tehtäisiin tehtäisiin se huolellisemmin onnistuen saavuttamaan moninverroin tuhoa tunaroiviin White Trash luokan edustajiin nähden.

-

On ihan päivänselvä asia, että tekijä on 15-25v suomalainen nuori, joka on vasemmalle kallellaan. Sellainen talonvaltaaja, jolla on lävistyksiä.

Ruotsissa vastaavat ovat polttaneet paljon kirkkoja. Suomessakin muutaman.

Sanottakoon teille nyt tiedoksi, että ainoa kärsijä on vakuutusyhtiön osakkeiden omistajat, eli lähinnä Suomen valtio. Eläkerahat palaa.

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918
Liittynyt11.3.2008

Mitä luultavimmin olet ainakin ikähaitarin määrittämisen suhteen oikeassa

On totta että kyseessä on hyvinkin todennäköisesti potentiaalinen vasemmiston kannattaja jos ääntä yritettäisiin väkisin tingata polttopullon heittäjältä.

Kuitenkin tapaamani ----poliittisesti aktiiviset---- "vasemmalle kallellaan" olevat ovat yhteiskunnallsesti valistuneita ja suhteellisen sivistyneitä sydämmeltään käytöksen perusteella, tällainen perstuntuma minulla on.

En soisi vasemmistoa tuhraan mustamaalattaman näin tökeröstä iskusta. Poliittisesti suurin uhka ei kohdistu vasemmistoon hassun hauskoista uskovaishörhöistä vaan suurpääomaa hallinnoivista kehitysmaiden ja ympäristön kohtalosta vähät välittävistä tahoista.

Kovin älykästä ei ole kohdistaa agressiota muinaisjäänteitä kohtaan kun paljon parempiakin kohteita on. Esimerkkinä mainittakoon Greenpeacen ja energiayhtiöiden näkyvä fyysinen kädenvääntö pilvenpiirtäjien ja laivojen piirittämisine, mikäli kyseisessä järjestössä on Vehreiden lisäksi vasemmistoa mukana.

Enneminkin on todennäköisesti kyseessä turhautunut, yhteiskuntaa alkoholiverotulojen muodossa tukeva henkilö(t). Jotka ovat normikännien vetäjää useammin kallellaan olut pulloon päin.

-

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat