Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/It%C3%A4-+ja+L%C3%A4nsi-Suomen+kulttu...
Artikkelista

Suomen ensimmäiset asukkaat saapuivat maahan pian jääkauden jälkeen Keski- ja Itä-Euroopasta. Geneettisesti tämä näkyy erityisesti äitilinjoissa, jotka eivät juuri eroa keskieurooppalaisista.

Havainto uutisoitiin 1990-luvulla meillä näyttävästi. Juuri sopivasti EU-jäsenyyden kynnyksellä geenit todistivat, että suomalaiset ovat eurooppalaisia.
Huomaatteko 90-luvun geenitutkimuksen, jonka mukaan suomalaiset ovat eurooppalaisia, uutisoinnilla Eu:hun liittymisen kynnyksellä mitään yhtymäkohtia tämän hetken uutisoinnin kanssa ja juuri tämän uutisen kanssa? Mielestäni on aikamoinen yhteensattuma, että juuri ennen laajamittaisen maahanmuuton alkamista uutisoidaan näyttävästi jokaisessa mediassa geenitutkimus, jonka mukaan Suomeen on aina muuttanut ihmisiä muualta maailmaa ja että suomalaiset eivät ole niin homogeenisiä kuin on kuviteltu. Ettei vain ole tarkoitus pehmittää tätä väkeä ja heistä erityisesti niitä konservatiivejä, jotka mm. argumentoivat maahanmuuttoa vastaan, sillä että kansat sekottuisivat ja etninen homogeenisyys häviäisi? Mitä mieltä te olette?

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat