Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Ja sitten mietitään sitä, että ihminen koostuu suurimmaksi osaksi vedestä ja muista aineista, jotka voisi varmaan ostaa noin 100-200e.

Niin miten on mahdollista, että kun nuo aineet sekoittuu keskenään. Ja siittä syntyy esimerkiksi ihminen. Niin miksi noiden aineiden yhteisvaikutus synnyttää esimerkiksi kuolemanpelon tai ihan minkä tahansa muun tunteen.

Kukaan täysjärkinen tuskin väittää, että vedellä tai muulla aineella olisi jotain tunteita.

Voisiko olla sitten niin, että esim tuo kuoleman pelkotila syntyy? Kun erilaisia aineita sekoittuu toisiinsa. Vaikka siittä sotkusta ei syntyisi mitään eläväksi tunnistettavaa, vaikkapa jonkin asteinen kivi. Tai sitten syntyisi vaikka puu.

Eli onko erilaisiin alkuaineisiin koodattu jotenkin vaikkapa hengissä pysymisen kaava. Joka herää henkiin, kun ne pääsee reagoimaan toistensa kanssa? Syntyipä siittä sekoituksesta minkälainen sotku tahansa. Mutavellistä ihmiseen jne.

Tai miksi yleensäkään joidenkin aineiden reagoiminen keskenään vaikka ihmisessä. Niin aiheuttaa elämää vaikeuttavia ja helpottavia tunteita. Minusta kun tuntuu oudolta, että sopivassa suhteessa sotkeutuneet ja järjestäytyneet alkuaineet saisi aikaan vaikka sen. Että ei pysty muuttamaan toiselle paikkakunnalle työn perästä, koska on kiintynyt kotiseutuunsa tai jotain.

Eihän siinä pitäisi olla mitään ongelmaa. Vesimolekyylit yms vaan hilaa itsensä toiselle seudulle vähän niinkuin vesisade...

Tai sitten liittyvät yhteen toisen vesimolekyylin kanssa. Ja syntyy parisuhde. Mutta se ei olekaan niin helppoa, kunjostan syystä saattaa ajatella. Että mitä tuo toinen samoja molekyylejä oleva ihmiseksi kutsuttu sotku asiasta tykkäisi

No kunhan mietin outoja

Kommentit (2)

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Kyllähän yksinkertaisista aineista saa aikaan tietokoneenkin. Sitä ei vaan kutsuta eläväksi eikä sillä ajatella olevan henkeä samassa mielessä kuin ihmisellä, vaikka samanlaisia systeemeitä ne loppujen lopuksi todellisuudessa ovatkin aika pitkälle. Tietokoneen/robotin voi ohjelmoida tekemään asioita. Ihminen on ohjelmoitu tekemään asioita. Puhuin tästä toisessa topicissa. Mitään henkevää tai mystistä siinä ei ole. Nuo tunteemme ja kuolemanpelkomme ovat vain vaistoja, ohjelmoituja juttuja siinä missä tietokoneeseen ohjelmoitu viruksentorjuntaohjelmakin. Ei maailmankaikkeus ole passiivinen, aineilla voi tehdä yhtä sun toista, koska ne reagoivat keskenään. Kaikki perustuu viime kädessä fysiikallisiin ja kemiallisiin reaktioihin.

Esineet ja muut oliot eivät ole pelkästään aineidensa summia, vaan tapa jolla nuo aineet ovat järjestäytyneet, merkitsee. Emme me ole vain vettä, suoloja + joitain muita aineita yhdessä kasassa. Ne on tietyssä muodossa. On ihan eri asia sekin onko tietokone ehjä vai lekalla hakattu pieneksi mytyksi. Jälkimmäisessä se on edelleen kasa samoja aineita, mutta tuossa muodossa se ei enää toimi tietokoneena.

くそっ!

Sädetin
Niin miksi noiden aineiden yhteisvaikutus synnyttää esimerkiksi kuolemanpelon tai ihan minkä tahansa muun tunteen.mitä on kuolemanpelko ?
koska se on ihmiselle "syntynyt"

Sädetin
Voisiko olla sitten niin, että esim tuo kuoleman pelkotila syntyy? Kun erilaisia aineita sekoittuu toisiinsa.jotkuthan kuolee mielellään...
vaikka sisältää samoja aineita kun naapuri penkissä
kuolemaa pelkäävä kaveri...

Sädetin
Eli onko erilaisiin alkuaineisiin koodattu jotenkin vaikkapa hengissä pysymisen kaava. Joka herää henkiin, kun ne pääsee reagoimaan toistensa kanssa? Syntyipä siittä sekoituksesta minkälainen sotku tahansa. Mutavellistä ihmiseen jne.uskotko homeopatiaan...
jotenkin tää pikkasen liippaa liian läheltä
veden muistia...

Sädetin
Eihän siinä pitäisi olla mitään ongelmaa. Vesimolekyylit yms vaan hilaa itsensä toiselle seudulle vähän niinkuin vesisade...kaksi koomapotilasta kohtaa saharassa... ?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat