Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Hei, joskus muutamia vuosia sitten oli valituissa paloissa artikkeli miehestä, joka teki robotteja, joissa ei käytännössä ollut tällaista nykyisen kaltaista suosituksi tullutta "kallista" tekoälyä.

Ne oli rakennettu joistakin esim. vanhojen korvalappustereoiden osista jne. Robotit kuitenkin käyttäytyivät niinkuin niissä olisi ollut jonkinnäköinen tekoäly, ne toimivat aurinkovoimalla ja taistelivat elintilasta.

Eli kun ikkunasta tuli auringon valoa, niin voimakkain roboteista tuhosi kanssakumppaneitansa ja rakensi niiden osista muurin, niin että muut robotit eivät pääsisi aurinkoiseen paikkaan ja se tavallaan sillä tavalla hallitsi aluetta ja alueen "resursseja".

Olisiko jollakin jotakin tietoa kyseisestä miehestä lisää, tämä juttu on nimittäin jäänyt vaivaamaan ja haluaisin tietää siitä lisää. Kiitos

Kommentit (3)

Itsekin muistan kyseisen jutun, mutta en piru vie saa päähäni äijän nimeä. Kiehtova ajatus oli kyllä, nämä robotithan tosiaan jutun mukaan käyttäytyivät aika luovalla tavalla. Toisaalta asiasta ei sen ihmeempää ole kuultu, itse ainakin olisin myynyt vekottimet vaikka nasalle, ja luulisi tälläisen keksinnön aiheuttavan jotain isompaa liikehdintää tiedepiireissäkin.. Olisikohan koko juttu ollut sittenkin vain valittujen palojen propagandaa..

Janifilth1
Itsekin muistan kyseisen jutun, mutta en piru vie saa päähäni äijän nimeä.

Oli jossakin tiedesarjassa. Olisko ollu Een shitterend ongeluk,
tai sitten joku äly-sarja

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat