Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Nyt kun on osoitettu, että länsisuomalaiset poikkeavat paitsi murteidensa perusteella myös geneettisesti itäsuomalaisista ja ovat lähempänä ruotsalaisia kuin itäsuomalaisia, niin pitäisikö Perus-suomalaisten puolue jakaa kahtia, Perus-länsisuomalaiseen ja perus-itäsuomalaiseen?

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Maak ... 5240476341

Perus-länsisuomalaisen puolueen tavoitteena voisi olla estää itäsuomalaisten muutto Länsi-Suomeen ja estää itäisten murresanojen ja kulttuurin leviäminen länteen.
Perus-itäsuomalaisen puolueen tavoitteena voisi olla estää länsisuomalaisten muutto Itä-Suomeen ja estää läntisten murresanojen ja kulttuurin leviäminen länteen.

Kommentit (7)

Keskieurooppalaiset kansat osoittautuivat geneettisesti hyvin samankaltaisiksi keskenään. Sen sijaan ruotsalaiset, länsisuomalaiset ja erityisesti itäsuomalaiset eroavat perimältään sekä toisistaan että keskieurooppalaisista. Länsisuomalaiset, erityisesti suomenruotsalaiset, ovat lähempänä ruotsalaisia kuin itäsuomalaiset.

http://www.tiede.fi/uutiset/uutinen.php?id=3555

Onhan se nyt varsin ilmeistä että länsisuomalaiset (joihin itsekin kuulun) ovat lähempänä ruotsalaisia kuin itäsuomalaiset, myös geneettisesti.

Haluatko tulkita tämän niin että länsisuomalaiset ovat lähempänä ruotsalaisia kuin itäsuomalaisia?

Harmittaako Perussuomalaisten menestys?

HMV

Harmittaako Perussuomalaisten menestys?


Lähinnä Perussuomalaisten nimi. Ihan kuin olisimme jotain yhtenäistä mössöä. Vaatii pokkaa vain 5%:n kannatuksella kutsua itseään joksikin perus- eli normisuomalaisiksi. Samalaisia vähemmistöläisiä ovat kuin muutkin.

Onnittelut Perussuomalaisille ja Kokoomukselle hienosta vaalivoitosta.

Anarkisteille ja kommareille näytettiin närhen munat! Timo Soini on äijä! Perussuomalaiset pyyhkäisivät kerralla ohi Ruotsalaisista! Tästä se RKP:n ja pakkoruotsin alamäki alkaa!

Äänestäisin RKP:tä niin kuin olen aina äänestänyt! Minähän olen suomanruotsalainen ja kaiken lisäksi vielä aatelinen.

On totta että länsisuomalaisissa on vähemmän mongolien geenejä kuin itäsuomalaisissa ja me suomanruotsalaiset olemme puhtaita arjalaisia!

PS. voisi vaihtaa nimensä vaikka Perusjunteiksi tai Metsäsuomalaisiksi.

Moses Leone
HMV

Harmittaako Perussuomalaisten menestys?


Lähinnä Perussuomalaisten nimi. Ihan kuin olisimme jotain yhtenäistä mössöä.Mutta kun maahanmuuttajat ovat "yhtä suomalaisia kuin syntyperäiset suomalaiset"? Ovatko he "yhtä itäsuomalaisia" vai "yhtä länsisuomalaisia"?

Moses Leone
...Vaatii pokkaa vain 5%:n kannatuksella kutsua itseään joksikin perus- eli normisuomalaisiksi. Samalaisia vähemmistöläisiä ovat kuin muutkin.Vaatiikin ärkoopeetä vain 5%:n kannatuksella väittää Suomea kaksikieliseksi!

P.S.
Miksi muuten ärkoopee paasaa rasismia vastaan? Sahaavat omaa oksaansa...??

-

..sillon ko pari vuotta länsirannikolla asustelin, käytiin frendien kanssa mustasaaressa ajelulla autolla joskus, siel oli varsin viihtyisiä rantoja ja grillipaikkoja meinaan.

Joka tapauksessa, itseä kummastutti melkosesti se, että joidenkin omakotitalojen ovien yläpuolella liehui suomen lippu.
Siis vaan muutamien.
Utelin sitten kummastuksissani että miksi noitten joidenkin talojen ovenpielissä liehuu suomen lippu? Kaverit tokas "notta siitähän se johtuu että siinä talossa asuu syntyperäisiä suomalaisia" olin lievästi sanottuna pikkasen hämmentynyt

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat