Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Filosofian ylioppilaan Oras Tynkkysen blogia mukaillen tuon julki hieman oikestovihaa luovan faktan. Nimittäin sen, että Suomi on oikeasti runsaasti verta velkaa Venäjälle. Puolueettomien tutkimusten mukaan Mainilan kylästä ammuittuihin neuvostosiviileihin hyökätessään aiheuttanut mittavan sodan ja sitäkautta kiistatta syyllinen satoihin tuhansiin ihmisuhreihin

http://arsi.blogit.uusisuomi.fi/2008/09/20/suomen-kommunistisen-puolueen...


Mainilasta valkosuomalaiset olivat meidän joukkojamme ampuneet. „Pojat, - hän kirjoitti – jotka olivat etulinjassa, siellä oli kaikkein aggressiivisin joukkue, päättivät lähettää bolsevikeille tervehdyksen: he ampuivat ja se antoi sysäyksen sodan alulle“.
Suomen sotilaallinen kopla provosoi sodan. Neuvostokansa ryhtyi puolustamaan maataan. Kansainvälisten fasististen sakaalien ulvonnan saattamana Kotimaamme asevoimat täyttivät oman kansansa tahtoa ja puolustivat luoteisrajojen ja suuren Leninin kaupungin turvallisuutta. Se oli raaka ja raskas sota, jossa Puna-armeija ja Meri-Sotalaivasto tekivät ihmetekoja. Meidän asevoimiemme tuli murtaa imperialististen suurvaltojen yhdistetyt voimat ja murskata Suomeen Puna-armeijaa vastaan koottu uusin tekniikka.

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat