Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tätä aihetta on varmastikin käsitelty. Silläkin uhalla otan sen esille. Meillä kaikilla on nimimerkki, useimmilla on avatar ja monilla on allekirjoitus eli sigi tai signature.

Ne ovat jonkinlainen tapa ilmentää omaa itseä ja persoonaa: Mystifioida, ilmentää huumoria, aatetta, uskonnollista vakaumusta, elämänkatsomusta, filosofiaa jne. you-name-it.

Avaan siis keskustelun tästä. Mitä ajattelette omista ja toistenne nimimerkeistä, avatarista ja sigeistä?

Mitkä ovat riemastuttavia, mitkä ketuttavat tai ärsyttävät ja miksi?

Tuon omankin korteni kekoon myöhemmin, jos tästä keskustelua syntyy.

Kommentit (6)

bdbdbd
Eli keskustelukuvakkeista, allekirjoituksista ja nimimerkeistä.

Pidän omistani.
Minäkin pidän sinun tajuttomuus jutustasi, se hyvä on!

Yleisesti ottaen on kyllä niin että avatar, nimimerkki ja allekirjoitus yhdessä kommentin kanssa antavat jo melko hyvän kuvan tekijäin (perus)olemuksesta.

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918
Liittynyt11.3.2008

Murrovaiheessa muistelen kaiholla niitä kuukausia jolloin sain kuulua kanssasi samaan apinoiden heimoon ollessani avatarin suhteen pohdiskeleva gorilla.

Myöhemmin aasilla ratsastava Maisteri ilmestyi minulle unessa välkehtien kuin smaragdi keskipäivän auringon sitä kirkastaessa ja kertoi että olen langennut pois kaidalta tieltä tehdessäni kuvan Herran mitä jaloimmasta luomistyöstä, Gorillasta.

Kaduin sitä päivää jona äitini oli minut kivulla synnyttänyt tähän pahaiseen maailmaan, suuri armossaan ja väkevä armolahjojen antaja, sain synnipäästön erheistäni Maisterilta.

Niinpä päätin visusti olla enää tästä ikuisuuteen olla lisäämättä avatarekseni mitään luotua olentoa vaan ainoastaan symboleja niitä luovasti soveltaen.

Toisinaan tekee mieli katsella kuvia jossa on luotuja mutta nyt kun olen vihkiytynyt ainoan tosi Maisterin palvelijaksi kilvoittelen hyvä kilvoituksen saavuttaakseni eräänä päivänä voiton seppeleen kun minut herätetään viimeisenä päivänä.

-

fatbastard
Jaa, mitähän minun nimimerkki ja kuva kuvastaisivat?Ainakin voisi kuvitella niiden edustavan jonkinlaista minuuden massan korostamista, eli jonkinlaista yksilöllisyys-, individualistis- tai minuuspainotusta.
Ehkä myös näin ihmiskeskeisyyttä.
Häivähdys huumoria, joka viittaisi sinäänsä ihan kohtuullisen keskiverrosti kehittyneeseen defenssitasoon.
Taas kuitenkin jos lihavuus on todellista, niin defenssitaso on sitten kuitenkin enemmän ns. negatiivisemmällä puolella keskiverron sisällä ja vaikkei se olisi todellista vaan lihavien halveksuntaa (humoristisesti), niin kyllähän sitäkin voi "negatiiviseksi" tai vihaiseksi tai ylimieliseksi defenssitasoksi liene sanoa.
Jonkinlaista viittausta jenkki/länsikulttuuriin on havaittavissa: fat, bastard, skotti, englanninkieli.
Skottilaisuus ainakin voidaan yhdistää rentoon iloititteluun tai äijämäisyyteen.
Eglanninkielen käyttö voidaan yhdistää nyt ja tässä ainakin: isomman massan (kuin pienen suomenkielen) eli suuremman oikeutuksen/minuuden hakuun/oloon...ja siis suuren hyväksynnän tarpeeseen.
Bastard on hieman anarkistinen tai rikollinen termi, jonkinlaista ylimielisyyttä korostava.
Fat on laajuutta korostava, kyseessä voi olla tietoisuuden, älyn yms. laajuus...kuitenkin selkeästi minuutta korostava - erotuksena ehkä juuri muista ihmisistä.
Heh.

Muoks-muokS ... eli kun luin kertaalleen läpi tekstini, niin ainakin yksi sana nousi mieleen, eli liioitteleva.
Eli ehkä jokin suurpiirteisyys.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat