Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

(HERV, Human endogenous retroviruses – Fossils in global genome from ancient times)

IHMISEN DNA GENOMI kantaa fossiilisena muistona entistä kykyä puolustautua joitain retroviruksia vastaan.

LÄHDE:

Lee YN, Malim MH, Bieniasz PD.

Hypermutation of an ancient human retrovirus by APOBEC3G. J Virol. 2008 Sep;82(17):8762-70. Epub 2008 Jun 18. Aaron Diamond AIDS Research Center, Laboratory of Retrovirology, The Rockefeller University, New York, New York 10016, USA.

Ihmisen endogeenit retrovirukset( HERV) käsittävät lähes 8 % ihmisen globaalista genomista. Mutta ne ovat kaikki vain jäänteitä ikivanhoista retrovirusinfektioista ja käsittävät inaktiiveja mutaatioita, josta johtuu niiden replikaation puutteellisuus. Siitä huolimatta nämä virusfossiilit, HERV, antavat oivalluksia ikivanhojen retrovirusten ja isäntäkehon ja evoluution tapahtumista . Todellakin eräs endogeeni retrovirus HERV-K (HML-2), joka on replikoinut ihmiskunnassa viimeksi kuluneet miljoona vuotta, on kuitenkin pystytty rekonstruoimaan funktionaaliseen muotoon ja siihen perustetut infektiomenetelmät on pystytty osoittamaan.

Tässä tutkijat osoittavat soluviljelmästä usean ihmis-APOBEC3-proteiinin pystyvän solussa sisäsyntyisesti mutatoimaan ja estämään HERV-K(HML-2) infektion. Tutkijat esittävät myös pätevää näyttöä siitä, että kaksi HERV-K(HML-2) provirusta, joita on johdettu moderniin ihmisgenomiin (HERV-K60 ja HERV-KI) joutuivat cytidiinideaminaasin (APOBEC3) hypermutatoivan vaikutuksen kohteeksi.

Kun tarkastellaan ihmisgenomista HERV-K proviruksista kehittyvää mutaatiokirjoa ja sitä HERV K DNA:ta, mitä kehkeytyi koeputkessa suoritetussa replikaatiossa molempien APOBEC3- proteiinien läsnäollessa, identifioitui yksiselitteisesti APOBEC3G-proteiini cytidiinideaminaasina, joka suorittaa hypermutaation näissä HERV-K60 ja HERV-KI viruksissa.

Tämä on harvinainen esimerkki antiretroviraalisista vaikutuksista, joka APOBEC3G- proteiinilla on sellaisessa luonnollisissa ihmisinfektioissa, joiden seuraamukset ovat fossiileina ihmis-DNA:ssa. Tämä on myös selkeä osoitus ihmisessä tapahtuneesta ihmiskunnan ikivanhojen retrovirusten inaktivaatiosta entsymaattisesti, cytidiinideaminaasilla.

ZHENG niminenjapanilainen professori (Zheng LAb) koettaa elvyttää ihmisen luontaista solun sisäistä kykyä puolustautua retroviruksia vastaan kuten jotkut hyvin varhaiset alkuihmiskunnan olennot, minkä takia ihmiskuntaa on pysynyt elossa näihin aikoihin asti , mutta nyt on uusi haaste menossa, pandemia hi-virus. juuri kun ihmiskunta oli alkanut miltei täysin sammuttaa retroviraalia puolustusta tarpeettomana. Siis on vakava pandemia menossa ( uusi virus, jolle ei ole vastustuskykyä).
hi-viruksen vaara on se ,että se menee ihmiskunnan DNA genomiin ja tekee genomin instabiiliksi, aina muuntuvaksi ja rappeutuneeksi, mikä saattaisi ilmasto-ongelman unohtumaan ja sofistiset mannertenväliset datoriset sodatkin menettäisivät mahdollisuutensa ja tietokoneenkäyttökyky alkaisi kadota jälleen. Biosfääri ehkä puolustautuu tuhoamalla ihmiskunnan genomin stabiiliuden kuka ties. ihmiskunnan elinikä supistuisi miltei olemattomiin, jos hi- pandemia leviää kautta ihmiskunnan.

Kommentit (1)

Ylen Prismassa käsiteltiin juuri sitä mahdollisuutta että Englannin 1600-luvun rutosta selviytyneiden tietyn geenimutaation omaavien ihmisten jälkeläiset ovat HIV-resistenttejä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat