Pitäisikö oikeusministeri Braxin erota?

Seuraa 
Viestejä5793
Liittynyt3.5.2008

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/39421-k ... -vaaditaan

[size=150:2u9xtoxm]Kohu sähköisestä äänikadosta paisuu: ”Eroa, ministeri Brax!”[/size:2u9xtoxm]

Kansalaisten sähköisiä oikeuksia ajava kansalaisjärjestö Electronic Frontier Finland -yhdistys eli Effi sekä Vasemmistonuoret ry vaativat tiedotteissaan sähköisestä äänestyksestä luopumista. Vasemmistonuoret vaativat lisäksi oikeusministeri Tuija Braxin (vihr.) eroa.

http://www.vapaakielivalinta.fi/
http://www.sananvapaudenpuolesta.fi/
Tunnustan poikkeavuuteni: perustan näkemykseni enemmän omaan ajatteluun kuin auktoriteetteihin.

Kommentit (5)

Vierailija

Mix kysytte tommosia? Erotkoon jos itse kestät erota jostakin ikävästä tai iloisesta hommelista, joka mielestäsi vastaa Braxin työtä!

Akisonin Laki on melkein Samai kuin Mooseksen!

Vierailija

Eihän Tuijan tartte erota virastaan kun ihan äskeittäin on hommanut sen kivan mekon päälleen. Telkkarista meinasi tulla ne sisään kun kerran välineeseen suostui haastatelluksi.

Vierailija

En kauheasti ihmettele, että Braxin alaisten projektit kusee.

Esim Sirpa Hertell (vihr., puutarhuri) on E.ON Finland Oyj:n hallituksen jäsen mutta vastustaa ydinvoimaa. EON ajaa sitä Fennovoiman suurimpana osakkaana, silti Sirpa on hallituksessa...

No, puutarhurin meriiteillä pyörittää miljardibisneksiä ihan hyvin, ja aikaa jää haastaa Halla-Aho oikeuteen.

Meriitit on tätä tasoa:
Sirpa Hertell (vihr.) esitti huhtikuussa 38 valtuutetun allekirjoittaman valtuustoaloitteen navetan muuttamisesta kulttuuritilaksi. Minkälainen navetasta lopulta muodostuu, sitä ei vielä tiedetä.

http://www.sirpahertell.fi/?page_id=12

Vierailija

Koetilanteessa on aina se riski, ettei hypoteesi toteudukaan. Harvoin kokeen teettävän tahon johtoa kuitenkaan hutkitaan osittain epäonnistuneesta kokeesta.

Vierailija

Pientähän se 200 ääntä on USA:n Bush-Gore presidentivaaleihin verrattuna, kun "väärä" mies mahdollisesti pääsi presidentixi.

Uusimmat

Suosituimmat