Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Ei taida olla mitään järkeä pitää tappiollista liiketoimintaa pystyssä, jollain tavalla on sellainen tunne ettei tämä voi jatkua tällä tavalla kovin pitkään, mitä mieltä olette?

Kommentit (11)

Pankilla tulee olla 10 % talletuksista käteisenä. Jos sitten jää saamatta takaisin ne lainatut 90 %, on melko ikävä meininki jos porukka alkaa nosteleen talletuksiaan.

Mä en osaa käsittää, miten huonojia nykypäivän velkojat on. Kyllä lainan ottajan tulee maksaa takaisin korkoineen. Oli menny talo alta tai ei.

ovolo
Seuraa 
Viestejä6213
Liittynyt7.7.2007

Vaan kukahan ne pankkituet loppujen lopuksi maksaa. Eiköhän ne oteta takaisin työväestöltä veroina ja esim. terveyspalvelut vastaavasti supistuu entisestään valtion säästökuurin takia.

ovolo
Vaan kukahan ne pankkituet loppujen lopuksi maksaa. Eiköhän ne oteta takaisin työväestöltä veroina ja esim. terveyspalvelut vastaavasti supistuu entisestään valtion säästökuurin takia.Jos pankkituet toimivat, niin ne eivät maksa veronmaksajille mitään. Lisäksi veronmaksajat eivät saa kenkää.

Suomalaisten pankkien vakavaraisuudessa on huomattavia eroja kokonaisvakavaraisuuden vaihdellessa 10,3 %:n ja 22,2 %:n välillä. Kaikkien pankkien vakavaraisuus vaikuttaa kuitenkin kohtuulliselta, koska ne ylittävät konservatiiviset 10 %:n (kokonaisvakavaraisuus) ja 6 %:n (Tier I -vakavaraisuus) tasot. Vähimmäisvaatimukset ovat 8 % ja 4 %.

http://www.rata.bof.fi/Fin/Tiedotus/Val ... tusivu.htm

Kun valtio nyt kuitenkin ottaa lisää lainaa, "palauttaa" rikkaille väärin perittyjä veroja, ja sen lisäksi vielä "lainaa", eli antaa ekstrarahaa pankeille, niin mistä valtio "lainasi" ne rahat?

Kaikki lainaavat toisilleen rahaa, ja luottavat toisiinsa kuin kelpo pörssityöntekijät konsaan, ja rikastuvat näillä neuvoin kuin siat! Sinä myös yhtynyt kokoomustyöntekijä!

Eläköön kapitalismi ja sen uusliberaali valtiososialismimuoto, joka ei olekaan sosialismia, eikä oikeata kapitalismiakaan! Termit loppuvat, ovat vanhanaikaisia ja ilmiselvästi vääriä, mutta otan niistä täyden rahallisen vastuun.

talouserikoisyliyleisneuvonantajasijoituseksperttioptio jne. jne. jne.

tiäremiäs
700 miljardia euroa on vähän pankkialalla.

Eräiden pankkien varaillisuus voi olla pari kolme kertaa tuo 700 miljardia euroa.

Toki näin isot pankit varmaan pärjää.

Ei tota rahaa annettaisi jos sitä ei olis.
Kerrohan yksikin pankki jolla on tuon suuruinen varallisuus?

joo tässä kriisissä on kerrottu niin paljon muunnettua totuutta, ettei tuo tieremiehen lausahdus merkitse kovinkaan paljon.
Jostakin nuo 700 miljardia euroa kuitenkin täytyy tulevaisuudessa löytyä, euroalueella se merkitsee keskimäärin n 4000 euron lisälaskua per/ veronmaksaja (Lapset ja muut tuottamattomat kansalaiset on otettu laskusta pois. Arviossa mukana noin 190 miljoonaa ihmistä)

E.N.K
joo tässä kriisissä on kerrottu niin paljon muunnettua totuutta, ettei tuo tieremiehen lausahdus merkitse kovinkaan paljon.
Jostakin nuo 700 miljardia euroa kuitenkin täytyy tulevaisuudessa löytyä, euroalueella se merkitsee keskimäärin n 4000 euron lisälaskua per/ veronmaksaja (Lapset ja muut tuottamattomat kansalaiset on otettu laskusta pois. Arviossa mukana noin 190 miljoonaa ihmistä)Siis kaikki euroihmisethän tuosta maksaa suoraan, kun ne painaa 700 miljardia lisää rahaa ilmasta niin se suoraan heikentää inflaation muodossa sinun ja minunkin euron arvoa. Eli se on jo nyhdetty meiltä pois.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat