Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Kertokaapa mitä teille tulee mieleen Mannerheim-ristin ritareista. Ja myös mitä tulee erityisesti Mannerheimin-ristin ritarista nr. 16 Pentti Iisalosta mieleen. Sekä, käsi lippaan vie ja rauhaa Iisalon muistolle että teoille teen.

Kommentit (6)

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Liittynyt30.4.2005
Reiska
Äipän enosta vai sedästä meinattiin tehdä ritari, mut ei ottanut arvoa vastaan..Hyvä. Jos jotain täytyy tehdä niin sitten tehdään, mutta arvonimet ja prenikat ovat pelleille.

Olisi niillä rahoilla, mitä siinä tuli, hankkinut mustanpörssin voita eukolle ja lapsille ja vanttuita joissa liipasinsormi oli erillään. Niin ja huopikkaat, ettei jäätyneeltä ryssältä niitä henkensä kaupalla käydä ryömien hangessa, hakemassa. Meinaan vaan.

Taistolaisten ja mm. Erkki Tuomiojan mukaan Pentti Iisalo ja ne muut n.700 000 taistelivat turhaan.

Joita asia vielä askarruttaa voisivat vaikka matkustaa Liettuaan ja käydä jututtamassa ex-presidentti Landsbergisiä. Tai lukea viikonlopun aikana Anthony Beevorin kirjan "Berliini 1945". Me muut puolestamme osoitamme kunnioitusta sille sukupolvelle jota mm. Pentti Iisalo edusti. Tämä sukupolvi pelasti kerran Suomen silloisen ja tulevat sukupolvet mädältä kommunismilta ja puna-armeijan riehuvalta humalaiselta roskajoukolta.

Reiska
Seuraa 
Viestejä5298
Liittynyt6.5.2007
CE-hyväksytty
Reiska
Äipän enosta vai sedästä meinattiin tehdä ritari, mut ei ottanut arvoa vastaan..Hyvä. Jos jotain täytyy tehdä niin sitten tehdään, mutta arvonimet ja prenikat ovat pelleille.Se ei ottanut vastaan sen takia, koska koko sen ryhmä ammuttiin sillä aikaa kun venäläiset etsi sitä..

Per se

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat