Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Sisäministeri ja ulkoministeri ovat kokoomuslaisia.

Sisäministerille kuuluu poliisitoimi, ulkoministerille suhteet Thaimaaseen.

Suomen historian SUURIN huijaus, 100 milj WinCapita, ei etene ollenkaan. Ei yhtään tuomiota, eikä rahaa saada takaisin. Ei ole edes yritetty.

En haluaisi vetää tästä suoraa viittausta vaalirahasotkuihin, mutta tulee kieltämättä mieleen semmoinenkin mahdollisuus.

Jos Stubbi tai Holmlund eivät pane tuulemaan, niin pitänee alkaa tutkimaan tämmöistäkin mahdollisuutta. Ja miksei se Vanhanen tee mitään Suomen historian suurimmalle ryöstölle ? Se tapahtui hänen vahtivuorollaan. Siinä ei selitykset auta.

Holmlund puhuu mielellään käsiaseista vaikka maailman tappiin asti. Miksiköhän ? Ettei huomio käänny kovempiin asioihin ?

Kommentit (2)

Taustoitan vähän mitä tarkoittaa vahtivuoro.

Jos lapsi jää auton alle ja kuolee, palkatun lapsenvahdin katsoessa muualle, niin selittely on täysin merkityksetöntä vanhemmille. Hänen vahtivuorollaan ei katsota muualle, vaikka helikopteri syttyisi palamaan ilmassa, ja törmäisi ufoon.

Jos Ruotsi valloittaa Ahvenanmaan, niin puolustusvoimien komentaja ei voi sanoa, että olin juuri silloin WC:ssä. Syökööt kuitupitoisempaa ruokaa tai paskokoot housuunsa, mutta alueiden pitäminen on hänen vastuullaan siinäkin tapauksessa, että hallitus käskee toisin. Semmoinen hallitus on nimittäin jo entinen.

Jos tehtaalla on heikot alumiinitikkaat, ja joku vammautuu niiden takia, niin toimitusjohtaja saa syytteen. Näinhän käy oikeastikin (työturvallisuuslain rikkominen). Mutta vaikka mitään lakia ei olisikaan, niin silti hän on vastuussa hallitukselle esim firman maineesta hänen vahtivuorollaan. Saa laittaa turvaköyden, saa laittaa patjan tikkaiden alle varatoimena, tai semmoiset systeemit, ettei tikkaita koskaan tarvita. Valojen ei tarvi olla katossa, vaan esim kattoon kohdistettu. Tai vaihtakoon TJ itse rikkinäiset lamput. Jos on pimeää niin tehdas seisokkiin mieluummin kuin että ihminen kuolee hänen vahtivuorollaan.

Miten ministereillä riittää aikaa lehtimiehille ja tv-toimittajille ? Se on täysin sivuseikka. Ei meitä kiinnosta heidän mielipiteensä, vaan aikaansaannokset. Toimittajat onkikoot tietonsa vaikka virkamiehiltä tai avustajilta. Onko ketään avustajaa koskaan haastateltu TV:ssä ? En ole nähnyt.

Mutta olen nähnyt että paljon pahaa tapahtuu jokaisen hallituksen vahtivuorolla. Pikkasen tsemppiä ja rohkeutta sanoa "suksikaa kuuseen, tässä on tärkeämpääkin tekemistä".

kairamo
Seuraa 
Viestejä1517
Liittynyt13.12.2006
Lektu-Elli
Suomen historian SUURIN huijaus, 100 milj WinCapita, ei etene ollenkaan. Ei yhtään tuomiota, eikä rahaa saada takaisin. Ei ole edes yritetty.Paljonkos sinä poltit rahaa rikastumisen toivossa?

An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.
(Axel Oxenstierna)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat