Seuraa 
Viestejä45973

Fuusiossa on kyse siitä, pystymmekö esittämään asian lyhenteillä... Ja mahdollisesti typistämään pitkän lauseen yhdeksi sanaksi... Futypi=Fuusioksi typistäminen!

Mutta mistä on kyse antimateriassa?
Se on pelottavaa: Jos massallinen protoni ja neutroni kohtaavat anti-osansa, ne muuttuvat fotoneiksi so. elektroneiksi ja positroneiksi! Positronit erovat elektronista siitä, että "positronia kierretään" mutta "elektroni kiertää"...

Mutta vaikeaa -perin vaikeaa -on löytää 1/3,2/3 osille varauksia niiden vastinkomponentit - vai onko?

Jos tavallinen gravitaatio vetää 3D-palloa johonkin muuhun ulottuvuuteen, josta ammutaan valonnopeutta kohteita jonnekin muuanne, voi alkaa fuusioreaktio maapallon ytimessä todella! Tietysti niinpäin, että ME saamme informaatiota muualta avaruudesta, ei toisinpäin - ellemme häviä "klingoneille"! Tänä iltana olisi taas "Star Trekkiä" luvassa!

Vanhasta sukupolvesta tuli kuusi osaa katsottua, uutta sukupolvea olisi 4-tulossa...

Kommentit (5)

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Mikäköhän tiedeaiheissa kiehtoo kaikkia sekopäitä.. sekopäät kerääntyy tiedefoorumille.. vai onko niitä yhtä paljon jossain muillakin foorumeilla?

くそっ!

Ronron
Mikäköhän tiedeaiheissa kiehtoo kaikkia sekopäitä.. sekopäät kerääntyy tiedefoorumille.. vai onko niitä yhtä paljon jossain muillakin foorumeilla?Joo... Helvetin tulelta se minustakin näyttää...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Astronomimme ovat jo pitkään etsineet kosmoksestamme suuria antimateriaesiintymiä, mutta tuloksetta. Tällaisen antimaterikeskittymän pitäisi paljastua siitä, että sen reuna-alueilta täytyisi tulla hyvin voimakasta 511 keV gammasäteilyä. Näyttää siis kovasti siltä, ettei ainakaan havaittavissa olevassa universumissamme ole mitään suurempia antimateriakeskittymiä ja siten alkuaikojen epäsymmetria näyttäisi olevan tosiasia.

Snaut
Astronomimme ovat jo pitkään etsineet kosmoksestamme suuria antimateriaesiintymiä, mutta tuloksetta. Tällaisen antimaterikeskittymän pitäisi paljastua siitä, että sen reuna-alueilta täytyisi tulla hyvin voimakasta 511 keV gammasäteilyä. Näyttää siis kovasti siltä, ettei ainakaan havaittavissa olevassa universumissamme ole mitään suurempia antimateriakeskittymiä ja siten alkuaikojen epäsymmetria näyttäisi olevan tosiasia.Sillä, että antimateriamaailmat ovat Perkeleen maailmoja on vinha perä. Kaikelle Jumalan luomallehan se koettaa löytää vastineen, jos ei aina suoranaista vastakohtaa.

Vastakohta esimerkiksi plussasta miinukseen on matemaattinen tosiasia, ja ilmeisesti positiivisia lukuja on hiukan enemmän kuin negoja. Antimaterian ja materian suhteen on varmaan kyse vähän samasta kuin positronin ja elektronin suhteen: Toisella on jotain originaalin nähden erilaista... Tiettävästi positroni on KIERRETTÄVÄ ja elektroni KIERTÄJÄ! Nekin muodostavat siis erilaisen massan ja positroneista kasattu atomi olisi VARMASTI jotenkin epävakaa, ellei negatiiviset ja neutraalit antikvarkkiliittymät olisi sen keskellä. Epäsymmetriassa on kyse siitä, että vastinkomponentit ovat jotenkin vastakohtaisia - eivät totaalisen samoja...

Jos tavallinen gravitaatio vetää 3D-palloa johonkin muuhun ulottuvuuteen, josta ammutaan valonnopeutta kohteita jonnekin muuanne, voi alkaa fuusioreaktio maapallon ytimessä todella! Tietysti niinpäin, että ME saamme informaatiota muualta avaruudesta, ei toisinpäin - ellemme häviä "klingoneille"! Tänä iltana olisi taas "Star Trekkiä" luvassa!Olen kuule Agison lähes varma, että asiat eivät toimi noin simppelisti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat