Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008

Soittaako se oikeesti se rumpali vai tuleeko se rumpusetti playbackkinä? Ainakin joskus koulukaverini väitti näin, kun se katsoi yhtä videota missä rummun kalvon heilumista ei näkynnä ollenkaan.

Siis sitä joka muunmuassa soittaa siinä mistartopia blaablaalbaa.. levyssä. Se rumpali taitaa olla siinä vieläkin.
Se on kyllä aika sekoa jos se oikeesti soittaa. Meinaa vaikea varmaan niin nopeesti hakata niitä ja saada pysymään rytmissä.

Nimittäin muunmuassa ennen kun se rumpali oli cradle of filthissä niin sen rummun soittelu oli paljon hitaampaa ja tyypillisempää.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Kommentit (5)

Pitäis juuri nähdä se video, jos tuollaista väitetään...

Kuuntelemalla herää suuri epäilys. On melkonen kone jos soittaa. Mutta jos tosiaan soittaa tota tahtia, niin ei kalvon liike näy kuin hidastuksessa.

Euphemos
Seuraa 
Viestejä793
Liittynyt16.3.2005

Dummy Burgerin rumpalia kyvykkäämpiäkin rumpukoneita kyllä on olemassa, esimerkiksi Fear Factoryn Raymond Herrera, Lamb of Godin Chris Adler sekä Strapping Young Ladin/Zimmer's Holen Gene Hoglan.

Ei sillä, etteikö Burgerilla ja Saastan Kehdollakin hyviä levyjä olisi. Tosin tää tuorein CoF:n Godspeed on the Devil's Thunder jätti kyllä vähän kylmäksi.

Nervus rerum

Jos haluaa jotakin ylimaallista kuunnella niin kannattaa vilkaista sellaista bändiä (ja kuunnellakin) kuin The Berzerker.

On meinaan aika leppoisaa humppaa Dimmulla.

Tosin ihan kauheata paahtoa tuo on.

TERÄS NALLEPUH
Soittaako se oikeesti se rumpali vai tuleeko se rumpusetti playbackkinä? Ainakin joskus koulukaverini väitti näin, kun se katsoi yhtä videota missä rummun kalvon heilumista ei näkynnä ollenkaan.Soittaa oikeasti. Hellhammer käyttää triggereitä, eli rummut ovat mikitetty ja soundia korjataan reaaliajassa koneellisesti. Tästä johtuen rumpalin ei tarvitse lyödä rumpujaan voimalla. Tämän takia myös tomtom-fillitkin kuullostavat kuin konekiväärillä ampuisi.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat