Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Eihän tässä ole enää mitään järkeä mikseivät tee rauhaa sopisivat vain ehdot, ja kohta rupeaa Usa:lta rahat loppua. Toivotaan Että Obama tai McCain saa sodan loppumaan pikaisesti

Kommentit (5)

Irakin sodasta taitaa tulla samanlainen päättymätön sota kuin Korean sodasta. Siellä rauhaa ei muistaakseni ole tehty vieläkään.

syytinki
Seuraa 
Viestejä9307
Liittynyt18.8.2008

Aikanaan Aleksanteri Suuri valloitti Afganistanin, nykyisen Irakin ym. Saattoi olla viimeinen joka onnistui hommassa.

Afganistanista on kuvaava tarina hänen sodankäyntitavastaan (selvästi suuri diplomaatti ja rauhantekijä). Oli kuulemma varastettu herran lempiheppa. Hän sitten kohteliaasti ilmoitti, että ellei hevosta tuoda takaisin kaikki tapetaan kahden päivämarssin säteeltä. Heppa tuotiin aamuksi takaisin.

Bush taisi saada tarpeekseen entisestä liittolaisestaan. Ei voinut luottaa ollenkaan. Koko ajan oli tekeillä jotain kieroa. Myrkyistä puhuttiin ja vähiä varastojen tarkistuksia estettiin jne. Taisi Bush hyvin tietää, että Saddamilla ei ollut mitään erityistä, mutta kun se oli täysin luottokelvoton.

Yrjö ei huomannut, että muu Irakin eliitti oli tismalleen samaa sakkia kuin Saddam. Päästivät americaanot sisään ja panivat ovet kiinni. Nyt ovat siellä panttivankeina. Tekivät mitä tahansa, aina käy huonosti. Vieressä sitten Iran nauraa partaansa ja kehittelee kaikkea hauskaa kaikessa rauhassa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat