Seuraa 
Viestejä13176

Olin tossa työkkärissä koulutuksia tiedustelmassa. Niin sielä oli noin 100 raksamiestä jonossa

Onks nyt poksahtanut joku firma nurin?.

Lamaa tietää jos on raksamiehet työkkärissä.

Kommentit (2)

tiäremiäs
Lamaa tietää jos on raksamiehet työkkärissä.Kohta on taas sossusuolidemmokraattia/muu hyysäys voimissaan, kun ihmiset rupeavat hoksaamaan, että katoavaista on maallinen omaisuus ja ettei sitä viime kädessä kovin paljon ollutkaan.

Ja jos järjestelmä entisenlaisenaan jatkuu ja nousu taas tulla tupsahtaa, niin jälleen on uusi nuorehko sukupolvi kannattamassa yksilön vastuuta omissa kaikkivoipaisuuskuvitelmissaan.

Tampereen työvoimatoimisto on tehostanut asiakaspalveluaan

Tampereen työvoimatoimisto on tehostanut työnvälityspalveluita muuttamalla palvelumallia. Uudessa palvelumallissa työnvälitys työvoimatoimiston ydintehtävänä korostuu.

Työvälityspalveluissa palvellaan ajanvarauksella aiempaa harkitummin ja asiakkaan tilanteeseen pyritään löytämään ratkaisuja entistä tehokkaammin jo ensimmäisellä käyntikerralla.

Entisestä toimialakohtaisesta palvelurakenteesta on luovuttu. Kaikki entisten toimialojen asiakkaat - teollisuus- ja rakennusalat, toimihenkilö- ja myyntialat sekä ravitsemis- ja hoiva-alat - palvellaan jatkossa Työnvälityspalveluissa.

Tampereen työvoimatoimiston Hämeenkadun toimipaikan Työnvälityspalvelut on keskitetty toiseen kerrokseen, jossa palvelaan pääasiallisesti vuoronumerolla. Työttömyysturvaneuvonta tapahtuu ilman vuoronumeroa. Myös Tampereen työvoimatoimiston puhelinpalveluihin on tullut muutoksia.

Tarkemmat tiedot Tampereen työvoimatoimiston Hämeenkadun toimipaikan palveluiden sijainnista ja puhelinpalveluista löytyy Tampereen työvoimatoimiston nettisivuilta, linkki oikealla.

Linkki yo. tekstiin :
http://www.mol.fi/mol/fi/05_tyovoimatoi ... /index.jsp

Vantaallakin työkkäri on tehostanut palvelujaan siten, että ottaa vastaan vain 09-10.30 välisenä aikana työttömiä konttoreihin. 10.30 jälkeen palvellaan vaan vastaanottoaulan tiskillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat