Seuraa 
Viestejä45973

Suureksi yllätyksekseni en löytänyt ketjua tästä tapahtumasta.

In 2012 the plane of our Solar System will line up exactly with the plane of our Galaxy, the Milky Way. This cycle has taken 26,000 years to complete. Virgil Armstrong also says that two other galaxies will line up with ours at the same time. A cosmic event!

The Mayan fifth world finished in 1987. The sixth world starts in 2012. So we are currently "between worlds". This time is called the "Apocalypse" or revealing. This means the real truth will be revealed. It is also the time for us to work through "our stuff" individually and collectively.

http://www.2012.com.au/
http://www.levity.com/eschaton/Why2012.html

Miten on, tuleeko maailmanloppu, kun Maya-intiaanien kalenterista päättyy päivät?

************************************************
Koska tämä aihe tuntuu pulpahtelevan esiin koko ajan, lienee parasta, että kaikki aiheen aloitukset kootaan saman otsikon alle. Olkoon se tämä, vanhin aiheesta löytynyt asiallinen avaus siivotuna.

Samalla siivoilin muita ahiheesta olevia ketjuja ja lopulta päädyin yhdistämään tähän ketjuun seuraavat ketjut:

[code:3irq22y0]21.12.2012 uuden aikakauden alku?
Nasa varoittaa superaurinkomyrskystä v 2012
2012
Maailmanloppu 2012... vai ei?
Mayojen aikasyklit
Polar Shifts 2012?
"Katastrofaaliset maan muutokset"
Maailmanloppu enustukset vuodelle 2012?
nibiru
Mitä tapahtuu 21.12.2012
Maapallon pahin katastrofi vuonna 2012. Maailmanloppu[/code:3irq22y0]

Toivottavasti tämä samaan aihealueeseen ketjujen yhdistäminen palvelee koko palstaa ja helpottaa tiedon löytymistä asiasta. Uudet ketjut aiheesta liitetään tulevaisuudessakin tähän ketjuun.

- Phony

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (1337)

olen aina kokenut kiehtovaksi tuon maya-kalenterin päättymisen. tai siis uuden aikakauden alkamisen. mayat kuitenkin ovat olleet erittäin kehittyneitä siihen aikaan nähden ja niihin liittyy monia kysymysmerkkejä. maya-kalenterikin on paljon toimivampi systeemi kuin meidän nykyinen gregoriaaninen kalenteri. ehkäpä jotain tapahtuukin tuolloin =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
snowwhite
olen aina kokenut kiehtovaksi tuon maya-kalenterin päättymisen. tai siis uuden aikakauden alkamisen. mayat kuitenkin ovat olleet erittäin kehittyneitä siihen aikaan nähden ja niihin liittyy monia kysymysmerkkejä. maya-kalenterikin on paljon toimivampi systeemi kuin meidän nykyinen gregoriaaninen kalenteri. ehkäpä jotain tapahtuukin tuolloin =)

Millä tavalla se on toimivampi? En ole perehtynyt asiaan.

Tarkasti ottaen, kuten Mayojen kalenteri (jota heidän ei olisi pitänyt kyetä luomaan niin tarkaksi) kertoo, vanha maailma on jo loppunut. Maailmanloppu alkoi 1987, ja on parhaillaan käynnissä. Massoille se on tällainen skitsofreeninen unitila, jolloin juuri missään ei ole mitään merkitystä, mutta tosiaan tutkikaapas mitä kaikenlaisia globaalin transformaation projekteja nyt rakennellaan ympäri planeetan.

1987: Vanhat järjestelmät alkoivat muotoutua uudelleen, läntinen kommunismi luhistui, ydinsodan uhkä päättyi ja maailmanyhteisö alkoi suuntautua kohti yhtenemistä. Tieteessä alettiin kiihtyvästi kokeilla materialismin ja henkisyyden yhtenäistämistä ja täysin uudenlaista todellisuuskäsitystä. Fyysikot alkoivat vihdoin tajuta, kuinka perusteellista metafyysista transformaatiota 1900-luvun uudet teoriat merkitsevätkään.

Asiat muuttuvat nyt nopeammin kuin koskaan, ne suorastaan lipuvat silmiemme editse. Maailma nopeutuu ja merkitys lyhenee. Mistä huomenna puhutaan, kuka voikaan ennustaa?

Katso vain televisiota ja koeta objektiivisesti pohtia, mitä helvetin järkeä on näissä mainoksissa, viihdeohjelmissa, kerskakulutuksessa ja julkkisparodioissa. Ihmiset kuluttavat itsensä sairauteen saakka, eikä kukaan vaikuta tyytyväiseltä. Järjestelmässä on ennennäkemättömät resurssit ja ohjailukeinot, mutta silti kaikki vain kitisevät. Pyöritämme kaiken maailman hollywoodeja ja formulaykkösiä ihmisten kännäyksestä ja tupakoinnista saatavalla rahalla. Kaikki hehkuttavat jotain, joka pian häviää. Jokaisella on jokin mielipide siitä, mikä pitäisi olla paremmin. Ja lähes jokainen käyttää päihteitä, Alkoholi, nikotiini, kannabis, kofeiini, aspartaami, you name it.

Minä annoin TV:n pois jo ajat sitten.

Kaiken lisäksi, ilmastomme, koko planeettamme on nyt saavuttamassa rajatilansa, kyllästymispisteen. Pian asioiden on muututtava radikaalisti, tai käy ERITTÄIN HUONOSTI.

Tässä kaikessa on järkeä (ja lohtua) ainoastaan, jos tämä todellakin on kiihkeää siirtymävaihetta uudenlaisen sivilisaation luomiseksi, kenties uuden lajinkehityksen vaiheen saavuttamiselle. Kun uusi rakennus pystytetään, täytyy vanha repiä juuriaan myöten alas.

Kaaoksen rajalla sekamelskasta hyppää esiin kaunis outo attraktori, jota ei mitenkään voitu ennustaa.

2012 maailma ei siis 'lopu', vaan tämä siirtymävaihe saavuttaa huippukohtansa ja saavumme tähän ennustettuun uuteen aikaan. Kiihtyvän evoluution seuraajat puhuvat teknologisesta singulariteetista, joskin he usein kieltävät vuosituhantiset ennustukset, jotka kuvaavat tätä tapahtumaa. Seurauksena on jumittuminen materiaalisen tason tapahtumiin, jotka ovat vain osa pakettia. Erilaiset henkiset perinteet kukin puhuvat myös usein ohi toistensa, mutta yhteistä kaikille on muutoksen tiedostaminen ja uuden yhteisyyden etsiminen.

2012 ihmiskunta tulee - toivottavasti - siirtymään hallittuun tietoisen evoluution vaiheeseen ja lopettamaan tämän antiikkisen kiistelyn, sokean markkinalogiikan kumartelun ja mekanistisen moraalittomuuden, joka uhkaa tuhota koko planeetan.

Mikä olisikaan ilmeisempää?

Olemme kehittäneet mielettömän pientä ja nopeaa kommunikaatioteknologiaa ja verkottamassa koko planeettaa yhteen reaaliaikaiseen kommunikaatioon. Kaikki tämä teknologia ja tämä tietotaito, muttei mitään kulttuurista tai sosiaalista koheesiota, joka ohjaisi sen järkevää soveltamista.

Kokonaisjärjestelmä on muuttunut erittäin hauraaksi ja epävakaaksi. Se perustuu voitontavoittelun logiikkaan, joka määritelmänsä mukaan tukahduttaa itsensä kun rajat tulevat vastaan.

Tieteessä puhutaan yhä enemmän uudesta paradigmasta, jonka jälkeen totunnainen materialistinen objektivismi vaikuttaa samalta kuin vasara läppärin seurassa.

Jokainen voi miettiä itse, mitkä asiat ovatkaan arvaamattomassa muutoksen tilassa. Oleellista on kokea se valtaisa halu parempaan maailmaan, miten merkittävä osa nuorisosta kokee elämän mielekkyyden ainoastaan osallistumalla tai spekuloimalla jotain maailmanparannusprojektia.

Jännittävät ajat. Ei parane enää uskoa mihinkään annettuun, vaan hyväksyä mahdollisuus, että koko ajattelujärjestelmämme uudistuu täysin.

Ainoastaan valmistautuminen merkitsee, muu on tilapäistä.

Oon ite ollut noista kaikista muinaisista Perun kansoista kiinnostunut. Varsinkin toi Mayojen kalenteri on kiinnostanut muakin.Sitähän ei tiedetä,että miten he pystyivät noin käsittämättömän tarkan kalenterin luomaan.Myös Inkat ja Atsteekit ovat mielenkiintoisia.Heillä kaikilla on jotain aika uskomattomia saavutuksia ja rakennelmia.

Siirtymästä löytyy infoa oman ennakkoluulottoman tarkastelun ohella mm. seuraavista nettilähteistä. Nämä lähteet poimin pikaiseen, joten annos surffailua lienee paikallaan, että löytää omansa.

http://www.crystalinks.com/mayancalendar.html (http://www.crystalinks.com)

http://www.faughnan.com/setifail.html
http://www.richmond.edu/~jpaulsen/teilh ... oogen.html
http://www.accelerating.org/community.html (laaja linkkikokoelma)
http://www.nickbostrom.com/
http://www.peterussell.com/pete.html
http://www.singularitywatch.com/
http://www.taketheleap.com/define.html
http://www.well.com/user/davidu/extinction.html
http://www.apocalypsesoon.org/english.html

Kaikista laajin ja täsmällisin tietopankki on seuraava.

http://www.kryon.com/k_25.html

Uskomattoman hienovaraista ja monipuolista tietoa tästä muutostilasta: Tieteestä, DNA:sta, geometriasta ja matematiikasta, kosmologiasta ja fysiikasta, henkilökohtaisesta kasvusta, synkronismeista, uskonnoista ja yhteiskunnista, ennustuksista, Ufoista, luontaislääketieteestä, Gammasäteistä, meteoriiteistä ym. Lee Carroll - niminen liikemies kanavoi KRYONiksi itseään kutsumaa henkiolentoa. Kryon on eräänlainen siirtymäoperaattori.

Jos olet varma, ettei tällaisia olentoja ole, ei sen tulisi estää aineistoon tutustumista. Päinvastoin, skeptikkona on hauskempaa!

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Aurinkokuntamme ja Galaksimme tasot ovat tällä hetkellä usemman kymmenen asteen kulmassa toisiinsa nähden, minkä itse kukin voi todeta, kun etsii taivaalta linnuradan. Ei ole mitään pikaspurttia odotettavissa niin, että tämä kulma menisi nollille muutamassa vuodessa.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Terve!

Eli haluaisin nyt tietää tästä kohutusta "mailmanlopusta" jonka olisi tuleva 2012. Eli esim youtubessa ja monissa muissa lähteissä on "faktaan perustuvia" videoita jossa kerrotaan että nibiru menee maan "ohi" ja tuhoaa magneetti kentällään maan. Epätietoisuudessa on ikävä elää ja jos joku voisi valottaa tästä asiasta enemmän olisin kiitollinen. Itse rohkenen epäillä näitä mailmanloppu juttuja rankalla kädellä mutta eihän sitä tiedä koskaan mitä huominen tuo tullessaan.

Niinhän sitä sanotaan että "Toivossa on hyvä elää" mutta en usko että mitään nuin suurta tapahtumaan pääsisin todistamaan.

(on totta että epä-tietoisuus luo epä-varmuutta, mutta tietoisuus luo joukko hysteriaa, miten ajattelit tuommosen täys tuhon vaikuttavan ihmisen käyttäytymiseen kun ei tarvisi miettiä seuraamuksia?).

sitä olen miettinytkin että jos suuret herrat tämän tietäisivät toteen käyvän, nii eihän sitä pystyisi julkistamaan koko mailmalle, koska ihmiset eivät saisi rauhassa elää loppuaan kun tulisi hysteeria ja mellakoita ym katastrofeja.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä47353

Joko se taas tulee. Eikö sitä jo muutama vuosi sitten kohkattu.

Kyllä ovat ihmiset typeriksi menneet, ei voi mitään. Ennen sentään maailmanlopun ennustajat ennustivat lopun viisaasti kuolemansa jälkeen ja välttyivät niin tekemästä itsestään julkista idioottia. Nykyään julkinen idioottius on vain markkinavaltti, joka tuo mainetta ja mammonaa.

Tuo vuosiluku 2012 liittyy Mayojen kalenteriin ja sen "loppumiseen". Silloin maailmanlopun pitäisi tulla.
Kalenteri ei luonnollisestikaan lopu, vaan pyörähtää ympäri ja alkaa alusta.

Niburu tai Planet-X kuuluvat sitten ihan toiseen asiaa.

Tietoja molemmista löytyy netistä vaikka kuinka paljon esim. hakusanoilla maya calendar. Ja noista planetoista niiden nimillä.

Asiaa on käsitelty myös tälläkin palstalla useaan otteeseen.

Empiristin vastaus aiemmin käytyyn keskusteluun nibirusta sopii tähän:

Empiristi

Ei näin. Tosiasiassa maailmanloppu käynnistyy kolmella kesättömällä vuodella Midgårdissa, ja jumalten käymän sodan vuoksi ihmistenkin maailmaan tulee kaaos. Isät tappelevat poikiensa kanssa, sukurutsa yleistyy ja äidit viettelevät lapsiaan. Tämän jälkeen sudet Skoll ja Hati nielaisevat auringon ja kuun, mistä innostuneena suuri susi Fenris tappaa Odinin. Tapahtumat seuraavat loogisesti toisiaan, ja loppujen lopuksi taivas tippuu tuliseen kuoppaan maan upotessa mereen.

Joskus lueskelin noita juttuja ja löysin jostain oletetun kiertoajan pituuden planeetalle ja sen tiedon perusteella tein epätieteellisen prosenttilaskun, jonka tulos oli, että planeetan pitäisi olla jo meidän aurinkokunnassa.

Tällä tietoa kuitenkin aurinkokuntamme planeetat on vähenemään päin...

Reality
Oh god! taasko tää soopa alkaa... Eikös tuon Niburun (Planet X) pitänyt tuhota maapallo jo tuossa joskus 03-04 tienoilla?Vaikka asia olisikin faktaa niin siltikkään kukaan ei sitä uskoisi.

Reality
Tää on täyttä bullshittiä... eli move along, nothing to see here

Ajattelin että saattas sopia signeeraukseeni...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat