miksi kananrintafileet räjähtävät mikrossa?

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Eli miksi ne räjähtävät todella voikakkaasti? Eivätkä vaikka sihise siellä,vaan poksahdus repii lihan ihan silpuksi ympäri uunin seiniä.

Sivut

Kommentit (23)

Toope
Seuraa 
Viestejä23135
Liittynyt23.7.2006
iso-eemeli
Eli miksi ne räjähtävät todella voikakkaasti? Eivätkä vaikka sihise siellä,vaan poksahdus repii lihan ihan silpuksi ympäri uunin seiniä.

Miksi sinä niitä työnnät mikroon?

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Vierailija

Laitotitko fileet mikroon nahkoineen? Rasva kuumenee nopeammin kun nahka ja laajetessaan räjäyttää lintuparan . Vetele jatkossa viiltoja nahkaa tai poista se kokonaan.

Vierailija

Todennäköisesti siinä posahtaa se kohta mistä fileeseen on pumpattu suolavettä sisään. Sinne muodostuu höyrykupla.

Vierailija
Toope
iso-eemeli
Eli miksi ne räjähtävät todella voikakkaasti? Eivätkä vaikka sihise siellä,vaan poksahdus repii lihan ihan silpuksi ympäri uunin seiniä.

Miksi sinä niitä työnnät mikroon?

säästän energiaa,kun en jaksa hellaa kuumentaa,moisen vuoksi.siis ovat kypsiä ja pakasteita..

Vierailija

Oikeasti, kananrintafileitä mikrossa?
paistinpannu tai uunivuoka, riippuen valmistuksesta, kuullut ikinä moisista? Uusavuttomuus... voi jessus. Vapaaseen sanaan voisikin aloittaa ketjun helppoja reseptejä nuorille sinkuille tms... tai, nykyaikana, kaikenikäisille joita on jostain syystä paapottu liikaa.

Vierailija
taiteilijatyyppi
Oikeasti, kananrintafileitä mikrossa?
paistinpannu tai uunivuoka, riippuen valmistuksesta, kuullut ikinä moisista? Uusavuttomuus... voi jessus. Vapaaseen sanaan voisikin aloittaa ketjun helppoja reseptejä nuorille sinkuille tms... tai, nykyaikana, kaikenikäisille joita on jostain syystä paapottu liikaa.

lidhlistä 3,99€ 500g . rasvatonta lähes ja kun laihiksella ollaan,niin ihan jees ketsupin kera.

Toope
Seuraa 
Viestejä23135
Liittynyt23.7.2006

Viillä tai töki reikiä siihen kanaan ja tunge vähän koskenlaskija- tai homejuustoa sinne reikiin, mausteita vähän pinnalle ja about 1h kuumassa uunissa. Vähän vaivaa, tunti odotusta, mutta hyvvää on. Noin yksinkertaisella reseptillä saa hyvän kanaruoan (lisukkeet toki voi keksiä vaikka mistä). Kanat eivät ansaitse mikrolla raiskausta, ihmisiä nekin ovat.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Vierailija
taiteilijatyyppi
Oikeasti, kananrintafileitä mikrossa?



Mikro on kylläkin ekologisempi kuin lämmityslevyt tai uuni, ei sovi paheksua.

Vierailija

Minä poloinen räjäytin kerran KUORITUN kovaksi keitetyn kananmunan, kun lämmitin sitä puoli minuuttia. Minua oli kyllä informoitu, että kananmuna räjähtää mikrossa, mutta luulin sen tarkoittavan raakaa ja kuorimatonta munaa.
(Kokeile itse jos et usko. Varttitunti meni mikroa siivotessa!)

Vierailija

kananmunan keltuaisen ympärillä on kalvo joka saa sen räjähtämään mikrossa. Kuorimaton kananmuna tai kananmuna jonka keltuainen on jätetty ehjäksi ei välttämättä räjähdä heti mikrossa vaan voi räjähtää kun siihen kopauttaa lusikalla/koskee muuten ja tulikuuma munavelli lentää silmille, on aiheuttanut paljon pahoja palovammoja.

Arvelisin että se keitetty muna räjähti koska sen rakenne on tiivis ja se ei päästä sisältämäänsä vettä kunnolla ulos, tämä on siis mutua.

Vierailija

Olen silloin tällöin ostanut paikallisesta S-marketista grillattuja broilereita. Grillattua broileria kaupan tiskillä ei myydä kilohintaan vaan kappalehintaan. Grillatun broilerin paino paistamisen jälkeen myyntikelpoisena tulisi olla 1000g. Siis kilo. Mutta kun nyt kävin S-kaupan tiskillä ja punnitutin kanan painon ennen ostamista, niin painoi vaan 778 gramaa.

Elikkä noin 1/5 osaa tuotteen loppupainosta on hukassa.

Eikö kanalat osaa enää tuottaa sellaisia broilereita, että grillauksen jälkeen niiden paino olisi 1000g. Vai onko taas kysymys siitä, että kun kilohinnalla ei myydä kotkottia, niin kauppiaan päähän onkin syntynyt pienoinen ajatus huijauksesta. Ehkäpä myös kanojen toimittajan päähän on syntynyt pieni huijausajatus. Heh 20% pois tuotteen painosta ja täyden kilon painoisen perusteella kuitenkin broilereita myydään.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat