Seuraa 
Viestejä14239
Liittynyt23.6.2005

Kitapurje sijaitsee kitalaen takaosassa ja kuorsauksessa se tärisee ja aiheuttaa ilmavirran myötä ääntä ja vaikuttaa hengitykseen. Mitä kuorsaus on?

Niin no, kyselen koska silmänaluset tummenee ja kurkku on aamuisin kipeä ja jatkuva heräily on alkanut käydä viime aikoina suht vittumaiseksi - huoneessa voi hieman vetää ja aika viileää on, alle 20 luultavasti. Sukat jalassa on.

Kitapurjeen käsittelyä lämmittämällä sitä (häh?) on saatu jotain tuloksia ja kai käytetään Suomessa hoitona? Samoin viitteellisiä tuloksia mirtatsapiinilla (SSRI-lääke), muttei ilmeisesti ole (vielä) hyväksytty hoito korsaukseen. Hieman arveluttaisi kyllä vetää masarin orkuntappaja-lääkkeitä naamariin ilman masaria, mutta fiksummat tietänee logiikasta jotain.

Porukoilla (vanhemmilla) on hengityskatkoja unen aikana, mutsilla (hiljainen) ylipainekone faijalla hoitamaton ja sellaisena pysyy - ei kummallakaan mitään lääkitystä asiaan. Mutsilla kone auttoi virkeyttä kummasti, faija nukkuu päivät kuin tukki eikä kukaan välitä vittuakaan.

En ole ylipainoinen ja käytän niskaa tukevaa tyynyä ja vaihdan asentoa melko usein. Tyyny jopa jalkojen välissä. Tennispalloakin selän alla on kokeiltu - hengitys kuulemma rahisee kyljelläänkin, leuka kuulemma ylhäällä usein. Allergioilla ehkä vaikutusta asiaan? Huonepölyallergiaa tai pölypunkeille ei havaittu.

On tullut kokeiltua huoneen lämpötilan laskua, serotoniinia kaakaon tryptofaanista, kalaöljyjä, tuuletusta, liikuntaa 3+ tuntia ennen unta, teaniinia vihreä tee -uutteesta, armotonta runkkaamista ennen nukkumista sun muuta vakiota. Ei oikein pelitä.

Valeriaanaa kehiin?

PS: Maanantaina valkotakeille aika varattuna, olisi kiva saada siihen mennessä vinkkejä kuinka valittaa itselleen hyvää hoitoa.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat