Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Kapitalismi ja sosialismi olivat KUMPIKIN vain vaatteita, joihin agressiivinen nationalismi, rasismi ja imperialismi puki itsensä tullakseen jälleen "salonkikelpoiseksi"

Nykyisen "kapitalismin" romahdus vain yksinkertaisesti tarkoittaa, ettei USA:lla ja Nato:lla enää ole varaa pommittaa kehitysmaita mielensä mukaan. Joutuvat kumpikin "säästökuurille" mikä ihmiskunnan enemmistölle on hyvä asia, aivan kuten Neuvostoliiton talousahdinko oli hyvä asia suurimmalle osalle Eurooppalaisista.

Tästä on länsimediassa tehty aivan naurettavaa draamaa. Eikä muuten ole mitenkään Kiinan edun mukaista pelastaa tätä uppoavaa laivaa nimeltä IMF, sen enempää kuin USA:nkaan taloutta.

Mitä edes on tämä "kapitalismi" Kuuluuko "kapitalismiin" mielipuolinen unelma koko maailman kontrolloimisesta sotavoimalla ja luonnonvarojen anastamisesta? Eiköhän tässä pikemminkin ole niin, että pieni joukko ahneita murhanhimoisia paskiaisia on ominut tämän termin "kapitalismi" itselleen. Aivan kuten Neukut, jotka väittivät omivansa "kommunismin" tekijänoikeudet, vaikka historiaa jonkin verran lukeneena en kyllä muista Karl Marxin ja Friedrich Engels missään kohtaa kommunistista manifestoaan mainineen kansaojen pakkokäännyttämisestä ja joukkomurhista. Taisi puhdas kommunismi aikanaan perustua ajatukseen, että kun Eurooppa olisi teollistunut kylliksi, työläiset muodostaisivat niin suuren joukon väestöstä, ettei heidän toiveitaan enää voisi jättää huomioimatta. Siis jokseenkin sama idea kuin kapitalismissa;kriittinen massa ratkaisee.

Kapitalismi taitaa periaatteessa rakentua vapaan kilpailun periaatteelle, kun taas imperialismi perustuu luonnonvarojen totaaliseen kontrollointiin sekä kilpailijoiden eliminointiin sotavoimalla. Ihan pikku kysely;mitä kolmea mallia veikkaatte nykyisen USA:n ja Naton edustavan?

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat