Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Mikään fysiikan teoria ei kerro mikä liikuttaa atomeita. Joten fysiikka ei voi selittää edes maailmanperustapahtumia. Siihen tarvitaan Jumalaa. "Intelligent Movement"-teoria on siis syntynyt.

Sivut

Kommentit (70)

No no toiset atomit liikuttavat atomeita. Mikä niitä toisiako?

No toisia atomeita liikuttaa kemiallisten ja fyysisten reaktioiden vapauttama energia ja hiukkaset.

derz
Seuraa 
Viestejä2431
Liittynyt11.4.2005

Oletko kuullut liike-energiasta?
Opettele sitä fysiikkaa niin tiedät.

Tämä viesti näyttää muutenkin trollaukselta...

∞ = ω^(1/Ω)

Teini hei haloo

Mikä tyhjiö se on, jos siinä on atomi/atomeja????

Kannattais ehkä keskittyä koulussa muuhunkin kuin kynsien pituuteen

ei tunnu löytyvän aihetta, jolle teini ei löytäisi metafyysistä ulottuvuutta. Ehkäpä hänet pitäisi palkata tulevan yhtenäisteorian evangelistaksi.
(ensimmäinen ja viimeinen vitsini)

Eli, teini, ennen seuraavaa LSD trippiäsi voisit suorittaa seuraavan ajatuskehitelmän.
Ajatuksemme ohjaavat mitä näemme, nämä havainnot kertovat millainen maailmamme on, tämä taas luo käsityksemme ympäröivästä maailmastamme. Suoraan sanottuna ajatukset muokkaavat maailmaa!

Jos ankarasti miettimällä omaksut tämän mallin, niin sinua odottaa vielä monta teinimäistä "ihkudaa"-kokemusta...

teini
Jos atomi liikkuu keskellä tyhjiötä mikä sitä liikuttaa? Tätä fysiikka ei kerro.

Kuullostaa ihan Zenonin paradoksin (mikä liikuttaa lentävää nuolta?) modernilta versiolta. Antiikin Kreikassa saisit ihailua osaksesi, mutta nyt elämme jo 2000-lukua: ehkä atomilla on kineettistä energiaa?

teini
Jos atomi liikkuu keskellä tyhjiötä mikä sitä liikuttaa? Tätä fysiikka ei kerro.

Jos atomi liikkuu tyhjiössä(suhteessa johonkin), niin miksi se pysähtyisi? Fysiikka kertoo, että se atomi jatkaa liikettään, kunnes siihen vaikuttaa jokin toinen voima, joka muuttaa sen liiketilaa. Sitä atomia liikuttaa siihen varastoitunut liike-energia ja se energia poistuu atomista ainoastaan jos joku riistää sen energian siltä tai muuttaa sen toiseksi energiaksi(energian säilymislaki).

Mikä ihmeen tyhjiö se sellainen on, missä atomit poukkoilee sinne sun tänne?????????

Eiköhän kannattais mennä teinin kanssa miettimään tyhjiön olemusta??

Ei se niin vaikeeta ole, kun sen oivaltaa.

kimmosal
Mikä ihmeen tyhjiö se sellainen on, missä atomit poukkoilee sinne sun tänne?????????

Eiköhän kannattais mennä teinin kanssa miettimään tyhjiön olemusta??

Ei se niin vaikeeta ole, kun sen oivaltaa.

Atomi tyhjiössä on vähän samankaltainen asia, kuin maapallo avaruudessa. Vaikka se atomi siellä onkin, voi se muu ympärilläoleva olla tyhjiötä(virtuaalihiukkasia lukuunottamatta).

Manticore
Ajatuksemme ohjaavat mitä näemme, nämä havainnot kertovat millainen maailmamme on, tämä taas luo käsityksemme ympäröivästä maailmastamme. Suoraan sanottuna ajatukset muokkaavat maailmaa!

Hyvä Manticore -melkein oikein.
Esimerkkisi ajatukset muokkaavat käsitystämme maailmastamme.
Melko itsestäänselvää, eh?

olette te rantsu melkoinen boietiolainen! Ellette osanneet rivienvälistä lukea, että tarkoitin tuolla implikaatioketjulla sellaisten ihmisten järjen juoksua, jotka sulkevat todellisuuden yksittäisen asian ympäriltä ja näin muodostavat sijan aukkojen-Jumalalle.
Hyvä rantsu- mahtavaa, nyt niputan teidätkin vastaavien valopäitten kastiin.

Manticore
olette te rantsu melkoinen boietiolainen! Ellette osanneet rivienvälistä lukea, että tarkoitin tuolla..

Näin sanoo "valopää" joka ei osaa lukea edes suoraan riviltä. (:
(muistanet kommenttisi viestiketjuun Älytön Äärettömyys)

En tiedä, mikä sinun atomejasi liikuttaa, mutta rivien välistä voi lukea että vauhti ainakin on hirmuinen.

SAMAEL
Zenonin paradoksi oli että nuoli ei koskaan saavuta kohdettaan, muistaakseni.

Minä luulin sen koskevan lentävän nuolen liikettä: koska jokaisena ajan hetkenä (jolloin aika on ns. pysäytetty) nuoli on paikallaan, sen liike myös ajassa on mahdotonta.

Menchi
teini
Jos atomi liikkuu keskellä tyhjiötä mikä sitä liikuttaa? Tätä fysiikka ei kerro.Jos atomi liikkuu tyhjiössä(suhteessa johonkin), niin miksi se pysähtyisi? Fysiikka kertoo, että se atomi jatkaa liikettään, kunnes siihen vaikuttaa jokin toinen voima, joka muuttaa sen liiketilaa.

Siis mikä TOINEN voima? Tyhjössä tasaisessa suoraviivaisessa liikkeessä olevaan kappaleeseen ei vaikuta mikään voima. Ja toiseksi: täytyy olla jokin havaitsija, jonka suhteen liike tapahtuu. Liike ja lepo ovat suhteellisia käsitteitä.

Sitä atomia liikuttaa siihen varastoitunut liike-energia ja se energia poistuu atomista ainoastaan jos joku riistää sen energian siltä tai muuttaa sen toiseksi energiaksi(energian säilymislaki).

Liike-energia ja tasainen liike ovat suhteellisia käsitteitä. Kappale liikkuu suhteessa johonkin vertailukohteeseen ja vain tähän vertailukohteeseen nähden sille on mielekästä laskea liike-energia.
Selityksesi pikkasen kuulosti Aristoteleen fysiikalta: kappale liikkuu niin kauan kuin sillä riittää liikuttavaa voimaa. (energiasta Aristoteles ei tainnut puhua)
Saivartelijako olen?

Tähän keskusteluun on tullut myös ajan käsite. Jos mitään liikettä ei olisi, jos mikään ei muuttuisi meihin nähden, emme tjuaisi myöskään aikaa. Ajan taju tulee siitä, että osaamme ajatella tapahtumien peräkkäisyyden, jokin tapahtui ennen ja jokin sen jälkeen. Tästä tulee myös syy ja seuraus käsitteen tajuaminen: jos nyt teen näin, siitä seuraa jotain tulevaisuudessa.
Jos maailmankaikkeudessa kaikki pysähtyisi, pysähtyisi myös aika.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat