Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Aloe vera, Kalja, Msm, Peruna, kookosrasva, Tupakka, TV, Elämä, Lotto, Tyttöystävä, Lääkkeet: Oletko kokeillu? Onko ollut mitään hyötyä?

Niin, tälläinen aasinsilta tälläkertaa.

Mistä on hyötyä ja mistä ei: Keskustelu mylvii joka puolella terveysruuista.

Jotku sanoo toista ja toiset toista. Sitten pitäs päättää ketä uskoo. Ja kun ei haluaisi uskoa vain sen perusteella mitä on lukenut; Koska sellainen tekisi minusta uskovaisen.

Aina on se ongelma kun ei tiedä kuka puhuu mitä minkäkin takia. Kaikkihan sitä voittoa yrittää kääriä.

Massin maksimointi aiheuttaa minussa epäluottamuksen niin lääkkeisiin kuin terveys-aloe-sitä-tätä-veraankin.

Kyse on enemmän siitä mihin haluan uskoa. En haluaisi uskoa lääkeisiin ylimpänä jumalana. Haluan antaa mahdollisuuden myös terveys jeejeelle.

Aloe verat ja kookosrasvat tänne ja kokeiluun. Tupakki ja kalja on testattu: Ei hyötyjä havaittu.

Mitä kokemuksia? Ja mihin taivut uskomaan?

Kommentit (13)

Yhtä tyhjän kanssa. Lenkkeilyn (jogging) kehittäjä ja julkituoja kuoli muistaakseni n. 45 vuotiaana sydänkohtaukseen. Söi terveellisesti ja urheili ikänsä ja noin kävi. Näin läheisemmin voisi sanoa, että melko sama mitä teet, syöpä vie jos on viedäkseen ja auto voi lähteä alkutalven ensiliukkailla poikittain maantiellä perävaunullisen rekan eteen. Mieluummin syö hyvää ruokaa järkevästi sen ajan kun elää kuin ahmii kevytsontaa entiseen malliin ja kuvittelee elävänsä terveellisesti.

Fiksu pelaa varman päälle ja syö monipuolisesti ja urheilee päivittäin. Ennemmin elää elämän takia kuin tulevan kuoleman.

Fyysisti ja henkisesti terve ihminen on itselle ja muille (naisseuraa ) ilo.

Itse aikoinaan söin n. pitsan päivässä ja muuta paskaa päälle ja läskiä oli ihan tarpeeksi ja oli masennusta ja pahaa oloa yms.
Nykyisin kaikki toisin ja tunnen olevani täysin eri ihminen.
Mitään superpikaista muutosta ei ole odotettavissa vaikka kävisi ostamassa pussillisen tolosia ja toisen kanin ruokaa, mutta puolisen vuotta urheilua ja tervettä ravintoa niin entiseen ei ole paluuta.

Joo mutta toihan on ihan eri juttu. Kun elää ja liikkuu monipuolisesti niin painokin pysyy kurissa ja olo on hyvä, mutta kyse oli noista ns. terveysruoista. Eli onko niistä muka mitään hyötyä. Itse väitän, että ovat lähinnä turhia verrattuna oikeisiin elämänmuutoksiin. Energiaa hyvin kuluttavan ei tarvitse miettiä mitä syö.

jpv
Yhtä tyhjän kanssa. Lenkkeilyn (jogging) kehittäjä ja julkituoja kuoli muistaakseni n. 45 vuotiaana sydänkohtaukseen. Söi terveellisesti ja urheili ikänsä ja noin kävi. Näin läheisemmin voisi sanoa, että melko sama mitä teet, syöpä vie jos on viedäkseen ja auto voi lähteä alkutalven ensiliukkailla poikittain maantiellä perävaunullisen rekan eteen. Mieluummin syö hyvää ruokaa järkevästi sen ajan kun elää kuin ahmii kevytsontaa entiseen malliin ja kuvittelee elävänsä terveellisesti.joo

Bill Hicksin sanoin:
Keith Richards outlived Jim Fixx, the runner and health nut. The plot thickens. You remember Jim Fixx? This human cipher used to write books on jogging. Now, what do you fuckin’ write about jogging? "Right foot, left foot, faster, faster, oh hell, I dunno, go home, shower." Pretty much covers the jogging experience, I do believe. Then this doofus goes out and has a heart attack and dies.... while jogging. There is a God. "Right foot, left foot, hemorrhage."

jpv
Yhtä tyhjän kanssa. Lenkkeilyn (jogging) kehittäjä ja julkituoja kuoli muistaakseni n. 45 vuotiaana sydänkohtaukseen. Söi terveellisesti ja urheili ikänsä ja noin kävi. Näin läheisemmin voisi sanoa, että melko sama mitä teet, syöpä vie jos on viedäkseen ja auto voi lähteä alkutalven ensiliukkailla poikittain maantiellä perävaunullisen rekan eteen. Mieluummin syö hyvää ruokaa järkevästi sen ajan kun elää kuin ahmii kevytsontaa entiseen malliin ja kuvittelee elävänsä terveellisesti.Tuosta voi olla montaa mieltä... Meinaan terveellinen voi olla hyvää. Suklaasta on puhuttu ainakin paljon hyvää. Siis itse kaakaosta eikä sokerimössöstä. Lohi on omalla ruokalistalla viikottain jopa useammin. Tuo kevytsonta... Olen samaa mieltä jos tarkoitat sitä suomalaista terveys suositusta. Puolet salaattia lautaselle yksi silakkafile tai lihapulla ja nälän mukaan perunoita rajattomasti tyyli. + kevyt jogurtit yms hiilihydraattipommit. Nimim. kokemusta on ja olin todella turvoksissa joskus kun menin tietämättä uskomaan.

Monipuolista sen olla pitää ja rasvaa myös tarvitaan jos on vielä aktiivinen ihminen. Proteiineista puhumattakaan.

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14239
Liittynyt23.6.2005

Merilevät Chrorella/Spirulina, siitepöly, (epäpuhdas) hunaja, luomukaakaopavut/-murska, goji-marjat, avokado ja hampunsiemenet lienevät kuuluisimpia varsinaisia "superruokia", jotka jyräävät vaikkapa suomalaisen cuisinen täysin ja totaalisesti terveellisyydellään.

Lihaa noin esimerkiksi ei tarvita ollenkaan jos blendaa noita "pirtelöksi" joka päivä - aminohapot löytyy kautta linjan, tärkeimpiä hivenaineita ja vitamiineja on järjettömästi ja ORAC-arvo (antioksidanttipitoisuudet) hipovat pilviä. NOita myös syödään ympäri maailmaa kuin leipää - goji-marjat esimerkiksi ovat kiinalaisen lääketieteen nro 1 kasvi ikinä ja myös länsimainen lääketiede on hehkuttanut niistä tehtyä mehua maasta taivaisiin.

Ainoa ongelma lienee se, että noita pitää tilata netistä ja tilauspaikalla ON väliä. Hinnat vaihtelee kovasti ja aina kannattaa hankkia luomua ja luotettavasta paikasta. Niitä onneksi riittää.

Esimerkiksi kaakaopapujen kuivapainosta noin 10% on antioksidantteja - nootroppeja ja mielihyvää tuottavia kemiallisia aineita kuten tryptofaania, anandamiinia, teobromiinia ja fenyylietyyliamiinia on niin paljon, että kourallisella papuja pääsee pieneen "pilveen", koettu on. "Raakaa kaakaota" syövät tosin lähinnä ninjat, sen verran tujua tavaraa se on.

Kaikkia noita on tullut kokeiltua ja olo on ollut hyvä. PItäisi käyttää pidempään että voisi paremmin sanoa - kaakaopapuja pitäisi valmistaa jotenkin erikoisesti että pääsisi mausta yli...

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Osaatko suositella jotain kirjaa jossa selostetaan noista "superruoista", niiden valmistuksesta yms. maallikolle?
.. mielummin enemmänkin tieteelliseen tyyliin kuin poppamies höpinänä?

Itse olen kokeillut monia. Suurin osa ei juurikaan vaikuta. mutta osa tuo heti ihan helvetin hyvän olon

ilmaiseksi saa kun hakkaa koivunvarresta PAKURIn irti ja kuivaa sen ja tekee siittä pakuriteetä. myös lakkakääpä (reishi) kannattaa kokeilla.

jos on valmis maksamaan hieman

RAAKA Kaakaopavut, jos syöt 15 grammaa päivässä immuniteetti on korkea bakteereja ja ihmisiä kohtaan. helvetin hyvä olo kokoajan.

iherbistä saa 3 kertaa halvemmalla postilaatikkoon kuin ruohonjuuresta tai vastaavista.

http://www.iherb.com/Navitas-Naturals-C ... /8263?at=0

riittää kuukauden ajan ja hintaa tulee yhteensä huimat 10 euroa/kuukausi tästä lystistä.

VIT681 coupon-koodilla 5 dollarin alennus ekasta tilauksesta. visa electronikin kelpaa maksuvälineeksi. 4 dollarin postikulut alle 1,35kg tilauksista. painavammat tilaukset ovat sitten kalliimpia.

Hoikka ja liikkuva on pirtsakamman näköinen ja naisilla eroottiset alueet näkyy paremmin. Se että hän ostaa rasvatonta, ei yllä puutoslistan kärkeen, mutta jos alkaa syöttämään sitä minulle, erehtyy. Hyvien ruokien lista elää aika pahasti ja lopulta omat mieltymykset voittaa.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047
Liittynyt3.9.2009
jpv
Joo mutta toihan on ihan eri juttu. Kun elää ja liikkuu monipuolisesti niin painokin pysyy kurissa ja olo on hyvä, mutta kyse oli noista ns. terveysruoista. Eli onko niistä muka mitään hyötyä. Itse väitän, että ovat lähinnä turhia verrattuna oikeisiin elämänmuutoksiin. Energiaa hyvin kuluttavan ei tarvitse miettiä mitä syö.

mitä, jos epäilyn ja väittämisen sijaan kokeilet ITSE ?

http://www.youtube.com/watch?v=O6hBduXSBEg

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Neonomide
Merilevät Chrorella/Spirulina, siitepöly, (epäpuhdas) hunaja, luomukaakaopavut/-murska, goji-marjat, avokado ja hampunsiemenet lienevät kuuluisimpia varsinaisia "superruokia", jotka jyräävät vaikkapa suomalaisen cuisinen täysin ja totaalisesti terveellisyydellään.

Spirulinapellettejä olen tähän mennessä syöttänyt vain akvaariokaloille. Pitäisiköhän niitä levänappeja itsekin maistaa?

Sitä varsinaisesti halusin kysyä, että mitä erityistä on epäpuhtaassa hunajassa ja avokadossa? Niitä voisin ajatella ottavani normaalin ruokavalion jatkoksikin.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251
Liittynyt20.6.2009

Lähikebabissa syön ranskalaisia, joista on terveyshyötynä se, etten sairastele juurikaan. Enintään parin päivän flunssaoireet ehkä kerran vuodessa.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Liittynyt13.11.2009
sepporäty
Aloe vera, Kalja, Msm, Peruna, kookosrasva, Tupakka, TV, Elämä, Lotto, Tyttöystävä, Lääkkeet: Oletko kokeillu? Onko ollut mitään hyötyä?Tuli vaan mieleen että mitähän sinä tuosta tyttöystävästä sitten ajattelit syödä... Ja tässä päivän oksetusannos herkemmille mielille:

Ainakin Laurence Gardnerin mukaan (en tiedä onko tämä yksin hänen näkemyksensä) avaruudesta tulleilla hättiäisillä eli jumalilla eli anunnakeilla oli tapana nautiskella naisenpuoliensa kuukautisverta. Tämä kun antoi anunnakeille niin pirun pitkän elämän että olivat miltei kuolemattomia.

Aaprahammin ja muiden patriarkkojen älyttömän pitkät elämät onkin selitetty näin ollen sillä että olivat ns. puoliverisiä elikä ihmisten ja noiden anunnakien yhteisiä jälkeläisiä. Jossakin vaiheessa heimon naisten verellä ei tehnyt enää yhtikäs mitään, joten tilalle kehitettiin jokin monimutkainen tapa nuijia kultaa ns. monoatomiseen muotoon, jossa muodossa sen massa on kuulema miinusmerkkinen eli paino vähemmän kuin 0 kg ja tätä valkoisen jauheen muodossa olevaa "mannaa" kun vetää turpaan niin johan potkii kivasti ja voi hyvästi.

Tästä jauheesta on tainnut olla täällä ennenkin naurunvääntöä. Mutta tiesittekös tuon menssujutun?

Seuraavan kerran humanoidinaaraan kohdatessanne tiedättekin mitä pyytää. Jos sattuu olemaan anunnaki.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat