Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tämän kaverin viimeaikaiset toilailut kiihottivat muutenkin ylivilkasta mieltäni, joten päätin panna näppäimistön taas tuulemaan;

http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/7721679.stm

Eli Japanin rooli maailmanhistoriassa;

Suoraan sanoen;Japseja ottaa nykyään päähän! Ottaa ihan hitosti! Aasia on yhä yksi maailmantalouden keskuksista, mutta Japani ei enää ole Aasian keskus vaan Kiina, mikä hyvin pitkälle on nykyisten ultranationalistien katkerien raivonpurkausten taustalla.

Suoraan sanoen, Japsit ovat viimeisen 100-vuoden ajan pitäneet itseään "ylempinä" Aasialaisina Kiinalaisiin ja Korealaisiin veljiinsä nähden. Etnisesti mitään eroa ei varsinaisesti ole. Japanilaiset, Kiinalaiset ja Korealaiset polveutuvat kaikki samoista Mongolisista kantaisistä. Ei Venäläisten ja Anglosaksienkaan välillä tosiasiassa ole mitäänn etnistä eroa. Et huomaisi kadulla vastaantulevan kansalaisuutta käytännössä MITENKÄÄN ennenkuin tämä avaisi suunsa!

Japsit ottivat kuitenkin semmoisen asenteen että he ovat ns "ylempi rotu" ja manner Aasialaiset ovat pohjasakkaa. He ovat muhineet näissä rasistisissa perversseissä fantasioissaan käytännössä jo noin vuosisadan ajan. Tosiasiassa Japani on osa Aasiaa. Japanilaista kulttuuria ei ikinä ymmärrä, jos ei käsitä tätä. He eivät näe maailma Eurooppalaisin silmin. Japanilaiset Kanji kirjainmerkit on kopoiutu Kiinasta, ja niihin on tietenkin tehty tiettyjä muutoksia. Aivan samoin on tietenkin Korealaisen kirjoituksen laita.

Miten sitten pääsi käymään näin? No, jos katsoo nykyistä Anglosaksien totaalista Venäjän vähättelyä ja halveksuntaa, joka tosiasiassa on saanut tämän luonnonvaroiltaan ja sotavoimiltaan yhä valtavan maan hyppäämään täysin Aasian(Kiina, Intia, Iran)syliin, niin tästä saa pientä esimakua eräälle maailmanpoliittiselle perusfaktalle;rotu on käsite, joka on olemassa! Maailmalla todella on olemassa eri "ihmislajeja" jotka etnisyydeltään ja jopa fyysisiltä ominaisuuksiltaan eroavat merkittävästä toisistaan. Reaalipolitiikassa sen sijaan rodulla on kärpäsen paskan verran merkitystä

Olen saanut sellaisen käsityksen, että Japsit olivat alunperin vain yksi "Aasialainen heimo" jotka päätyivät mantereelta valloittamaan tämän nykyään "Japaniksi" nimetyn saariston suunnilleen samoihin aikoihin kun Anglosaksit ensi kertaa tunkeutuivat Britanniaan.

Siinä missä Britannia oli jo monta myllerystä kokenut Roomalainen siirtokunta Japanissa valtaapitivät luontokansa Ainut, jotka Japanilaiset vähitellen teolliselle aikakaudelle mennessä olivat väkivaltaisesti tunkeneet syrjäiselle Hokaido saarelle, jossa joitakin heidän rippeitään vielä tänäkin päivänä asustaa.

Japanilaiset olivat alusta asti soturikansaa, jotka pääosin keskittyivät kuitenkin taistelemaan keskenään eri klaanien kesken. Se mikä vähitellen lopetti nämä klaanien väliset veriset kärhämät oli Eurooppalaisten saapuminen Aasiaan, mistä saatiin jo ensimakua heidän tunkeuduttuaan Filippiineille. Japanissa käsitettiin kuitenkin heidän vaarallisuutensa vasta Oopium sotien jälkeen, jossa Kiina väkivaltaisesti avattiin Eurooppalaiselle kaupalle.

Täytyy muistaa, että ennen tätä tapahtumaa Aasialaiset pitivät itseään ylivertaisina "maailman keskipisteenä" Tämä shokki pakotti kuitenkin Aasian muuttumaan, ja Japanissa se sai aikaan keisarillisen keskusvallan syttymisen ja klaanisotien loppumisen. Syntyi keskitetty keisarillinen hallinto ja Japani. Tämä on ns Meji kausi.

Sitten tulee mukaan kuvaan Japanin "sotarikokset" Jo koko termi "sotarikos" on arveluttava. Aivan samalla lailla kuin "kainsainvälinen laki" Tosiasiassa noina aikoina imperialismi oli normi, eikä Japanilaisvalta millään muotoa sen kummempi kuin Ranskalaiset Algeriassa. Englantilaiset Irlannissa ja Venäläiset Puolassa. Se oli maan tapa, ja hyvin pitkälle on vieläkin.

En epäile, etteikä Nanjingin verilöylyn kaltaiset tapahtumat todella tapahtuneet. Tuota aikaa sinänsä on turha romantisoida. Mutta en kyllä pidä Japania myöskään minään "uhrina" Japsit "laskeskelivat" että he voisivat tehdä Aasiassa Kiinalle mitä lystäväät ilman että USA ja Eurot puuttuisivat mitenkään tapahtumien kulkuun. Täytyy muistaa, että USA oli rikkonut Monroe oppinsa jo aikoja sitten, ja jo ensimmäisen maailmansodan alkumetreillä silkassa voitonhalussa toimittanut tuhansia tonneja asetarvikkeita Englantiin, joita myös löytyi tämän surullisen kuuluisan Lusitania laivan ruumasta sen upotessa. Loppu onkin sitten taas historiaa

Eli, Japsit olisivat voineet oppia Saksan kohtalosta ja varautua jo ennalta USA:n sekaantumiseen tapahtumien kulkuun. He eivät kumminkaan tehneet näin.

Japsit ovat aina olleet hemmetin ylimielisiä. He uskovat olevansa "Asian valkoiset" joten he ovat käytännössä ylivertaisia jopa Euroihin verrattuna(joihin he todella aina vertaavat itseään) Eli he katsoivat että heillä oli oikeus raiskata ja tappaa Aasiassa koske se kuulemma oli Aasian "vapauttamista" valkoisen miehen ikeestä, ja keisarillinen laivasto oli niin mahtava, ettei USA uskaltaisi uhmata sitä niinkuin oli tehnyt Saksan keisarilliselle laivastolle noin sukupolvi aiemmin. He eivät olleet oppineet kyeseisestä sodasta yhtään mitään, eikä heillä tosiasiassa ollut mitään USA stragediaa.

Loppu onkin sitten taas historiaa ...

Nykyisen nyyhkytyksen taustalla on se katkeruus, että manner Aasia on jo ohittanut Japanin taloudellisessa kehityksessä. Japanilla oli yksi ainoa mahdollisuus nousta Aasian johtavaksi valtioksi, ja se kaatui heidän tavanomaiseen ylimielisyyteensä. Tämä nykyinen(tai siis entinen)ilmavoimien komentaja ei ole muuta kuin äänitorvi maassa mylvivälle nykyiselle katkeruudelle. Japanista on kovaa vauhtia tulossa Korean kaltainen takapaljula, eivätkä he käytännössä voi sille yhtään mitään! Tästä tulee Aasialainen vuosisata, vaan ei Japanilainen! Kaikista parasta olisi, jos Japsit sopeutuisivat tähän itse. Tosiasiassa enemmistä Korealaisista ja Japanilaisista myös ottaisi Kiinalaisjoukot vastaan vapauttajina, jos nämä eivät pysähtyisikään vain Taiwaniin. Vain Kiina voi yhdistää Aasiaan! Siitä ei ole pienintäkään epäilystä! Japanissakin enemmistö varmasti olisi halukas korvaamaan Amerikkalaisen miehittäjäjoukon Kiinalaisilla. Tosiasiassa sekä Japani että Korea on ollut jo kaksi sukupolvea miehitettynä. Ne eivät ole "vapaita" valtioita, vaan taloudellisesti ja sotilaallisesti sidoksissa USA:aan. Aasian ainoa tulevaisuus on yhtenäisen Kiinalaisen johdon alaisina. Tämän enemmistö sekä tunnustaa että hyväksyy. Eurot halutaan ajaa sieltä pois siinä missä muualtakin, ja Kiinasta tulee uuden Aasian keskus, niinkuin se aina on käytännön syistä ollut, eivätkä katkerat Japsi "nationalistit" voi sille yhtään mitään. Nämä kaverit on käytännössä museotavaraa!

P.S:Tämä artikkeli kuvaa asiaa talouden kannalta aika hyvin. Japsit tekevät teknologiaa joka toimii vain Japanissa !

http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/7707802.stm

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat