Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Kuinka paljon mahtaa olla? 99% on kuulemma painepakattua kaasua. Kuinka korkea konsentraatio tarvitaan että se pysyy nestemäisenä? 90%?

Kommentit (4)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30500
Liittynyt16.3.2005

Muistelisin, että HF:ää oli joskus jossain 50 %:sena liuoksena. Suolahapolle se maksimi taisi olla jotain 40 %:n hujakoilla.

Tuo on sitten sellaista mömmöä, että jos saat sitä käsiisi, turvallisuusohjeisiin tutustuminen voi olla yllättävän palkitsevaa.

Fluori ja fluorivety ovat hengenvaarallisia hyvinkin pienissä määrissä. Käden dippaaminen rannetta myöten liuokseen ja nirripois. Toivottavasti et ole yllättynyt kun sanon että luen läpi vähintään kaikkien paitsi haitallisten ja ärsyttävien litkujen ja mömmöjen turvallisuusohjeet, joskus mielenkiinnosta nekin. Kiva sitten jotakin jauhetta veteen liottaessa ja viimeisiä hengenvetoja haukkoessa miettiä että "mitäköhän siinä turvallisuusohjeessa sanottiin siitä kaliumsyanidista.."

50-prossaista on ainakin. Powerlabsin syövytyskokeessa käytettiin 70-prossaista.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30500
Liittynyt16.3.2005
Bushmaster
Toivottavasti et ole yllättynyt kun sanon että luen läpi vähintään kaikkien paitsi haitallisten ja ärsyttävien litkujen ja mömmöjen turvallisuusohjeet, joskus mielenkiinnosta nekin.Hyvä juttu. Parempi silti varoittaa, kun näitä juttuja lukee ties miten moni. Fluorivetyhappoakin käytetään monilla työpaikoilla, ja joku voi saada idean lainata hieman kamaa ja kokeilla sen mielenkiintoisia kemiallisia ominaisuuksia. Sitä kun kaataa hieman lasipulloon ja panee taskuun...

Kiva sitten jotakin jauhetta veteen liottaessa ja viimeisiä hengenvetoja haukkoessa miettiä että "mitäköhän siinä turvallisuusohjeessa sanottiin siitä kaliumsyanidista.."Tuo kuulostaa jo venäläiseltä turvallisuuskultturilta, että labran pöydällä lojuu parin kilon pussi "jotain jauhetta", joka on kaliumsyanidia.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat