Seuraa 
Viestejä3331
Liittynyt22.3.2005

Tämän aamun iltalehdessä on laaja artikkeli, oliko se nyt Englannista tulleesta Joesta, tai mikä se oli, joka on löytänyt Mellunmäen lähiömetsästä useita esihistoriallisia uhripaikkoja. Kuvassa on kaksi suurta siirtolohkaretta. Ne muodostavat oven henkien maailmaan, ja takaisin.

Joe tietää asian, sillä se tuntee kivissä vieläkin olevan voiman. Niissä on poikkeuksellisen paljon, sanotaan nyt vaikka, kvartsia, joka varastoi kuun ja tähtien energiaa. Kivessä on myös uhrimalja, josta siihen uhratun uhrin uhriveri valuu maahan uhria uhratessa. Juovat kiven kyljessä kertovat omaa tarinaansa Joelle. Henget ovat kulkeneet kivestä maahan ja takaisin.

Olemme kaikki erilaisia. Se on pakko hyväksyä, mutta sitten on vieläkin erilaisempia kuin me muut. Se hämmästyttää minua aina. Joidenkin erilaisemmalle erilaisuudelle löytyy näyttöä, joillekin se on pelkkä ilmoitusasia.

Helsingin museovirasto ei lämmennyt Joen ehdotukselle suojella kuvan kaksi siirtolohkaretta muinaiskulttuurihistoriallisesti merkittävänä kohteena. Tiedättehän tiede-ihmiset, joe kommentoi.

Joen reaalimaailmaan kuuluu, näiden muassa, itsesäänselvänä mekanismi siitä että henget, mitä ne ovatkin, edellyttävät uhreja. Siellä ne kököttävät polvet leuan alla astraalikannon nokassa ja odottavat, että joku valuttaa päästäisen verta maahan. Sitten ne ilmestyvät, avaavat ovet maailmaansa, luovat hyväksyvän katsantokannan shamaaniin ja kököttävät astraalikannon nokalla.

Shamaani Joe menee kotiinsa ja keittää teetä.

Voisi sanoa, ettei tuossa aktissa ole mitään järkeä, mutta pidättäydyn talousuutisten ajan sanomasta sitä. Moni muukaan saman lehden uutinen ei ansaitsisi näin suurta huomiota.

Aivan yhtä hyvin voisi olla niin että olemme täällä vain kerran, että nuo kivet ovat jääkauden aikana Mellunmäkeen jääneitä tavallisia esihistoriallisia kiviä, että markkinatalouden huojunta johtuu oven taakse jääneistä hengistä, että Joe on autuas, mutta henkisesti köyhä, että väkivaltaisen päästäisen veretön henki valtaa museoviraston tiedemiehen ruumiin, että Iltalehdellä ei kerta kaikkiaan ollut asiaa tälle torstaille.

Aivan yhtä hyvin olisin voinut olla aloittamatta tätä ketjua, mutta kun sen nyt kerran tein, ei mikään ole eritavalla kuin äsken.

V.

"Jos sanon olevani väärässä siinä että Jumala on olemassa, väitän samalla Jumalan olevan väärässä, mitä hän taas ei voi olla. Olen siis oikeassa m.o.t." (LivingHeart)

Kommentit (1)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat