Seuraa 
Viestejä11749
Liittynyt16.3.2005

Tämä on nyt se dokkari, jossa ne röökiaskit härnäävät Koivusen Arskaa. Mitäs pidätte? Tupakointikiellot ovat monen mielestä menneet liian pitkälle, miten on valistuksen kanssa? Onko se tarpeen ja onko tämä hyvä tapa toteuttaa sitä?

http://www.youtube.com/watch?v=O2j3MRLWvKc

Kommentit (2)

Kovin ovat hyvät tavat monessakin mielessä hukassa.

Näyttäisi siltä että mainostoimiston kaverit ovat puuhailleet veronmaksajien rahoilla (sosiaali- ja terveysministeriö), jos oikein Markkinointi&Mainonta -lehdestä asian ymmärsin.

http://www.marmai.fi/uutiset/article1549 26.ece

Kaverit näkyvät hyödyntävän bisneksissä myös Wikipediaa, ovat lisänneet artikkelit http://fi.wikipedia.org/wiki/Kaksi_askia ja http://fi.wikipedia.org/wiki/358_(mainos toimisto) (jotka tosin ehkä pian poistuvat koska on merkitty mahdollisesti liian vähämerkityksiksi asioiksi).

Minkähän verran "viraalisen" kampanjan soppariin mahdollisesti kuuluu "yleisökirjoittelua" nettipalstoilla?

Hesarin "Pehmolelukohussa" taidepajaa syytettiin väkivaltaan turruttamisesta ja sen normalisoinnista. Tällaisen kampanjan tekemistä nuorison oppimateriaaliksi voi minusta kyllä vakavammin perustein pitää ahdistelun ja kiusaamisen normalisointina ja siihen turruttamisena.

Nuorisollahan on kuulemma paljon kännykkäkameroita ja youtube-taitoja sekä tiedonhakuosaamista. Mitähän mainostoimiston kaverit Erkki Izarra, Ale Lauraéus ja Antero Jokinen tuumaisivat jos joku kulkisi heidän jäljillään julkisilla paikoilla ja postaisi matskut youtubeen?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat