Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Onko niin, että energian runsas saatavuus on noin tärkeä verrattuna siihen miten energia tuotetaan saasteineen ym, sekä siihen mitä tuhoa ja vahinkoa energialla tehdään.

Ettää tuotanto- ja käyttötuhoista viis, kunhan vaan runsaasti on.

Laskento on tässäkin anlyysissa osoittautunut hyväksi ja sitä paremmaksi turvallisuuden lähteeksi.

Rikostutkinta on laskennon lajike, alue. Näin saadaan siistejä tapauksia oikeudelle esitettäviksi. (Muistaakseni Ahtisaari sanoi Tasavallan presidentiksi tultuaan, että hän ei tule armahtamaan ketään rangaistustuomiosta. Armahtaminen olisikin tuupannut tänne virhettä presidentin kädellä. Ahtisaaren ura on täkäli virheetön. Onnea Nobelistille.)

Meistä katsottuna idän yhteisöissä ei ole kovaa länsimaalaista koululääketiedettä, vaan varovaisempaa hoitoa, sekä kaikki luontaiset ja senkaltaiset runsaampina ja perinpohjaisempina kuin meillä. Maiden taloudet ja kulttuurit karsastavat kovaa länsimaista koululääketiedettä.

Haasteet energian alalla ovat myös persoonaenergian haasteita. Sukellammeko avaruudellisen todellisuutemme haasteisiin passiivisina vai älymme käyttäen.

Passiivinen ihminen tuhoaa, saastuttaa, taudittaa, jne.

Älynsä käyttävä ihminen paratiisisoi, vaikkei aina tiedä sitä tuolla sanalla. Hän voi ajatella tekevänsä parannelmia, keksintöjä, luomuksia, taidetta, ratkaisemisessa kunnostautumista, jne. Hän voi poistaa ongelmia erilaisin keinoin, kuten vesittämällä niitä.

Jos hän pysähtyisi rauhassa pohtimaan ja laskemaan tätä hänen elämäntilastoaan, ei hän todella voisi siitä yhdellä sanalla sanoa, muuta, kuin, että hän paratiisisoi.

Energia. Paratiisisaatio, siis se, joka ympäristösi toimesta tapahtuu. Tekemäsi paratiisisoiminen. On varmasti fiksua ratkaisua energian arvoitukseen.

Kerrankin lempeä, leppeä, viikonloppupohdittava. Töitä on tehty. Nyt on löysemmän tehtävän aika.

Juha Korkee

Kommentit (2)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat